Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Πιο έρωτας... πεθαίνεις!

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Δεν την άφηνε την Σμαράγδα Καρύδη ο Αθερίδης από την αγκαλιά του και δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της! Θα δείτε ίσως την ωραιότερη φωτογραφία του ζευγαριού!

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δυο τους, δεν αγαπούν ωστόσο την δημοσιότητα και έτσι οι δημόσιες εμφανίσεις τους ή τα... λόγια αγάπης τους είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλούσε στις κάμερες και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Δεν φαντάζεστε τι τους "τράβηξε" την προσοχή....

Ο Θοδωρής, έκανε όμως μια εξαίρεση και πήγε να δει από κοντά την Σμαράγδα Καρύδη στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Του Κουτρούλη ο Γάμος». Δίπλα ήταν και ο πατέρας της και χαμογελούσε διαρκώς αφού έβλεπε ότι ο Θοδωρής δεν την άφηνε από την αγκαλιά του! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το ζευγάρι και τον Ντίνο Καρύδη:

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Σμαράγδα Καρύδη: Ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη...

Κι όμως η Σμαράγδα Καρύδη ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη και οι πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό!

Ποιος είναι ο Μανόλης ο Κουτρούλης από τη Σύρο; Ο Λεωνίδας ο Ξανθούλης θα την πάρει την Ανθούσα με παπά και με κουμπάρο; Είναι όλοι οι γάμοι κωμικοτραγικοί ή μόνο αυτός που θα ανέβει στο Νέο Θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου»;

Σμαράγδα Καρύδη: Ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη...

Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να σκηνοθετήσει την πολιτική σάτιρα του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή η οποία, παρόλο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1845, παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ. Η τραγικά διαχρονική υπόθεση έχει δάνεια σε φόρμα και περιεχόμενο από τον Αριστοφάνη και τον Μολιέρο. Ολα τα θέματα που θίγει, όπως η διαφθορά, το πελατειακό κράτος, τα ρουσφέτια, η αναξιοκρατία, ο αρχοντοχωριατισμός, η ξενομανία, η διαπλοκή, η σχέση Τύπου και εξουσίας και ο διχασμός που έχει καθορίσει συχνά με οδυνηρό τρόπο όλη τη νεότερη Ιστορία μας, είναι τα ίδια που μας απασχολούν δυστυχώς σχεδόν 200 χρόνια αργότερα.

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους έχει θέα το απέραντο γαλάζιο! Μαγευτικές φωτογραφίες...

Σμαράγδα Καρύδη: Ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη...

Σύμφωνα με τους οργανωτές η υπόθεση του θεατρικού που θα δούμε σύντομα στη σκηνή συνοψίζεται στα εξής: «Ο Μανόλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο τη φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που την έχει ερωτευτεί. Η Ανθούσα, όμως, έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει τον γάμο με τον Κουτρούλη τού θέτει έναν όρο: για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Ετσι, η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Ολα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η Δικαιοσύνη».

Σμαράγδα Καρύδη: Ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη...

Η πιο κλισέ αλλά λογική ερώτηση στη Σμαράγδα Καρύδη είναι γιατί αποφάσισε φέτος να αναλάβει τον ρόλο του leader, του σκηνοθέτη. «Δεν αποφάσισα ακριβώς. Ηταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω γιατί παρατηρούσα τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια να βλέπει τις παραστάσεις συνολικά. Οχι αποκλειστικά “πώς είμαι εγώ”, “πώς παίζω εγώ τον ρόλο”, αλλά πώς λειτουργεί η παράσταση, το θέατρο ως σύνολο. Το έψαξα το συγκεκριμένο έργο. Είχα ανάγκη να πω μια ιστορία, να συνθέσω μια ιστορία από τη δική μου οπτική. Το έργο είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο και έχει ιδιαίτερη γλώσσα. Και τα κατάφερα να το δυσκολέψω ακόμα περισσότερο. Ιδρώσαμε φανέλες στις πρόβες. Επίσης θα έχει live μουσική και χορό. Νομίζω έχω κάνει ένα μιούζικαλ, αλλά τα πράγματα στις πρόβες βγαίνουν τόσο αβίαστα που λύνουμε όσα προβλήματα προκύπτουν. Είναι ορεξάτος ο θίασός μου. Δεν επέλεξα να συνεργαστώ με την παρέα, τους φίλους μου. Εννοείται ότι συμπαθούσα και εκτιμούσα καλλιτεχνικά τους ηθοποιούς της παράστασης, τον Νίκο Κουρή, τον Κώστα Κορωναίο, αλλά δεν κάναμε παρέα. Και τον Μίνω Μάτσα τον γνώριζα, αλλά δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί. Εκτός από την Ευγενία Σαμαρά που είναι φίλη μου. Το βλέπω αυτό το βήμα ως μια συνέχεια. Ούτε αποφάσισα να σκηνοθετήσω επειδή οι γυναίκες βγαίνουν τα τελευταία χρόνια μπροστά. Δεν πιστεύω ότι προσωπικά στο θέατρο ανήκω στο δίπολο "γυναίκα ή άντρας". Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καταπίεση στη δουλειά μου. Θέλω απλώς να πω μια ιστορία. Και πιστεύω ότι τα πράγματα έρχονται οργανικά. Σιγά-σιγά. Τα φέρνει ο χρόνος. Θέλει χρόνο για να γίνει μια γυναίκα leader. Εμπειρία και δουλειά για να εξελιχθεί».


Πόσο κουραστικό είναι για την ίδια το να παίζει και να σκηνοθετεί στην παράσταση; «Κουράζομαι πολύ. Ωρες ώρες πονάει το μυαλό μου γιατί είμαι πάνω στη σκηνή και μετά κατεβαίνω για να φτιάξω τις σκηνές των άλλων. Είμαι και υπερβολικά συγκεντρωτική. Οπότε θέλω να τσεκάρω από τις φωτογραφίες για τα promo μέχρι και την τελευταία τεχνική λεπτομέρεια. Είναι διαφορετικές οι πρόβες φέτος. Δεν περιμένω απλώς να έρθει η σειρά μου να πω τα λόγια μου. Το ήξερα όμως ότι θα κουραστώ».

Σμαράγδα Καρύδη: Ντύνεται νύφη τον Οκτώβριο! Τα λόγια του Αθερίδη...

Ζήτησε κάποια συμβουλή από τους κοντινούς της ανθρώπους, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που έχουν μια επιτυχημένη πορεία ως σκηνοθέτες; «Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη συνταγή για να μπορείς να τη ζητήσεις. Οι δυο αυτοί άνθρωποι λειτουργούν υποστηρικτικά. Είναι εκεί και με βοηθούν να μην αγχώνομαι, με χαλαρώνουν. Ο Θοδωρής επέμενε χρόνια να σκηνοθετήσω κάτι. Μου λέει να μη φοβάμαι και έχω μάθει πλάι του να κρατάω μια ψυχικά θετική στάση απέναντι στη δουλειά μου. Μου λέει “τι φοβάσαι, αφού σαν τα μούτρα σου θα την κάνεις την παράσταση, δεν σου αρέσουν τα μούτρα σου;”. Εννοεί δηλαδή ότι στο τέλος θα ανεβάσω την παράσταση όπως θέλω να αφηγηθώ την ιστορία μου. Οπότε δεν πρέπει να με τρομάζει η διαδικασία. Κι αυτό λειτουργεί χαλαρωτικά».

protothema.gr

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης τελικά ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά δεν έχουν επισφραγίσει την σχέση τους μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι γνωστοί ηθοποιοί σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου-εξπρές, που θα γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ακόμη στην σκέψη για το αν θα τελεστεί τελικά το μυστήριο, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν γίνει θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα και συγκεκριμένα στο αγαπημένο τους εξοχικό!

Εκεί περνάνε χρόνια τα καλοκαίρια τους και το σπίτι αυτό είναι γεμάτο αναμνήσεις, χαρά, ανεμελιά και έρωτα.

Μάλιστα η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει χαρακτηριστικά:

«Λατρεύω το νησί, τις ομορφιές του, τους ανθρώπους. του, το σπίτι που έχω εκεί. Περνώ τις ώρες μου κάνοντας μπάνια στις υπέροχες θάλασσες του, διαβάζοντας, έχοντας παρέα καλούς μου φίλους, με τους οποίους τα λέμε μέχρι τα ξημερώματα, πηγαίνοντας στα θερινά του σινεμά, τρώγοντας. Χαλαρώνω και ηρεμώ στο νησί που έγινε νησί μου από το 2008, που αγόρασα σπίτι, ερχόμουν όμως και παλιότερα φιλοξενούμενη σε φίλους».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπίτι χτισμένο από πέτρα σε ένα από τα υψηλά σημεία του νησιού, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ακριβώς από κάτω η θάλασσα, που μπορούν να κατέβουν και να κολυμπήσουν.

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Ανυπομονούν για το μωρό!

Το ζευγάρι πάντως φαίνεται να συζητάει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μικρής τελετής και ενός πάρτι που θα κάνει με λίγους και καλούς φίλους. Ακούστηκαν μάλιστα πρόσφατα να λένε ότι έχουν πάει σε τόσους γάμους φίλων και εκείνοι δεν έχουν κάνει ποτέ ούτε μια γιορτή για αυτούς.

Λέτε να γίνει τελικά ο γάμος τους; Αν γίνει πάντως θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας το ανακοινώσουμε!

Σμαράγδα Καρύδη: Το party γενεθλίων και οι δυο τούρτες υπερπαραγωγή που έσβησε!

Ένα όμορφο party για τα γενέθλια της διοργάνωσε στην Αίγινα, η Σμαράγδα Καρύδη. Μάλιστα, έσβησε και δυο τούρτες υπερπαραγωγή.

Η ηθοποιός που λατρεύει το νησί του Αργοσαρωνικού, περνά πάντα τα καλοκαίρια της εκεί έχοντας στο πλευρό αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκλεισε την Παρασκευή τα 50 και οργάνωσε ένα μεγάλο party στο νησί με καλεσμένους αγαπημένους της φίλους, πολύ φαγητό και χορό.

Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με την Καρύδη στο Αγκίστρι! Η φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή...

Κοντά της για να γιορτάσουν βρέθηκαν η καλή της φίλη Ελένη Σκουλά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθανασία Σμαραγδή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα της Ελένη Γκασούκα, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Νανούρης και πολλοί ακόμη.

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια

Σμαράγδα Καρύδη: Έβαλε το φούξια μαγιό της αλλά κανένα φίλτρο στην φωτογραφία! Αντέχετε να την δείτε;

Η Σμαράγδα Καρύδη έβαλε το φούξια μαγιό της αλλά κανένα φίλτρο στην φωτογραφία! Αντέχετε να την δείτε;

Η όμορφη ηθοποιός μετά από μια απαιτητική χρονιά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Αθερίδη και τους φίλους της, καθώς και τον λατρεμένο της Γιάννη, που είναι ο σκύλος που του έχει απίστευτη αδυναμία.

Η γνωστή ηθοποιός μένει στο εξοχικό της στην Αίγινα, αλλά πηγαίνει συχνά και στο Αγκίστρι αφού είναι απόσταση μισής ώρας.

Σμαράγδα Καρύδη: Ρομαντικές στιγμές στην Αίγινα με τον Γιάννη!

Έτσι λοιπόν η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει πάνω στο σκάφος με το φούξια μαγιό της και δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς φίλτρα.

Η ίδια μας δείχνει το σώμα της το οποίο καταφέρνει και διατηρεί σε φόρμα, με αποτέλεσμα να έχει ένα καλλίγραμμο κορμί που πολλές θα ζήλευαν!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σμαράγδα Καρύδη: Έβαλε το φούξια μαγιό της αλλά κανένα φίλτρο στην φωτογραφία! Αντέχετε να την δείτε;

Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με την Καρύδη στο Αγκίστρι! Η φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή...

O Θοδωρής Αθερίδης αγκαλιά με την Σμαράγδα Καρύδη στο Αγκίστρι σε φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή... Πραγματικά πρέπει να την δείτε!

Το αγαπημένο ζευγάρι διατηρεί σπίτι στην Αίγινα, όπου περνάει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών! Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση στο... απέναντι νησί!

Οι δυο τους, βρέθηκαν στο Αγκίστρι και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους σε γραφικό ταβερνάκι του νησιού! Ο Θοδωρής, ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Απόνησος»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με την Καρύδη στο Αγκίστρι! Η φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή...

Σμαράγδα Καρύδη: Το καλλίγραμμο κορμί της στην παραλία!

Η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσίασε τους followers της με το καλλίγραμμο κορμί της στην παραλία!

Η ηθοποιός ανέβασε τη σχετική φωτογραφία με το κατακόκκινο μπικίνι της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές περνάει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ενημέρωσε τους followers στο instagram για τη διάθεσή της!

Η ηθοποιός πόζαρε με το μαγιό της δίπλα στην θάλασσα και μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, γράφοντας: «Η καλοκαιρινή η ευτυχία δε μοιάζει με καμία. Αξίωμα. Δικό μου #summertime»! Γνωρίζατε το δράμα που την έπνιγε;

Δείτε την!

Θοδωρής Αθερίδης: Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Τι συμβαίνει;

Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Αποκάλυψε ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης τι συμβαίνει με την σχέση τους και για ποιον λόγο δεν θα κάνουν παιδί.

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα ταίριαξαν γιατί δεν είχαν στα πλάνα τους πως θέλουν να κάνουν παιδί!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του:

Με τη Σμαράγδα που είστε μαζί και στο θέατρο και στο σπίτι έρχεται κάποια στιγμή η κούραση της ρουτίνας;

Με τη Σμαράγδα έχουμε καταφέρει κάτι καλό, μπορούμε να χωρίσουμε σε τρία λεπτά. Δεν έχουμε μπερδέψει τα οικονομικά μας. Δεν έχουμε κάνει κοινές αγορές, δεν έχουμε δάνεια, έχουμε δύο σπίτια. Ζούμε σε ένα, αλλά είναι θέμα 20 λεπτών να αδειάσω την ντουλάπα μου και να φύγω.

Αυτό το κάνατε με πλάνο;

Όχι ακόμα και αυτό έγινε με μία σοφία. Τα φτιάξαμε με την Σμαράγδα όταν εγώ ήμουν 37 και αυτή ήταν 33. Είχαμε τις διαδρομές μας, οπότε είχαμε μία υγιή ψυχική βάση. Ο καθένας ήξερε από τον εαυτό του τι θέλει από μία σχέση και προχωρήσαμε έτσι. Δεν ήθελε παιδί, δεν ήθελα δεύτερο παιδί, οπότε από εκεί και πέρα ταιριάξαμε και σαν άνθρωποι και μη ξεχνάς πως ήμασταν κολλητοί πριν.

Τελικά μία σχέση μένει αν είσαι και φίλος με τον άλλο, ή είναι μύθος;

Όχι δεν είναι μύθος. Καλό είναι όμως να συντηρείς την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό. Και από τις δύο μεριές ήταν σχέση συνειδητή. Ξέραμε ότι και αυτό θέλει μία δουλειά.

Νιώθεις καμιά φορά ανασφάλεια; Γιατί είναι μία γυναίκα ποθητή.

Όχι δεν νιώθω γιατί θυμάμαι πως έκανε για μένα και αυτή. Οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ποτέ για κάποιον άλλον έτσι. (γέλια)