Γιάννης Στάνκογλου: Δεν θα πιστέψετε πως γνώρισε τη γυναίκα του!

Ο ίδιος αποκάλυψε!

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν θα πιστέψετε πως γνώρισε τη γυναίκα του!

Μια νέα ιστορία για το πως γνώρισε τη γυναίκα του μοιράστηκε ο Γιάννης Στάνκογλου σε τηλεοπτική εκπομπή! Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση τους!

Καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο ηθοποιός δεν μίλησε μόνο για τις Άγριες Μέλισσες αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά του και στη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν!

Ο ίδιος δεν δίστασε να πει πώς γνώρισε τη σύζυγό του: "Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω."

Και αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον»! και συμπλήρωσε «O μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη δω τα παιδιά μου σε μια δύσκολη φάση. Τα παιδιά με καθορίζουν. Έχω δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι 10 και 5 ετών!»

Η εξομολόγηση του Γιάννη Στάνκογλου για τις «Άγριες Μέλισσες»- «Είναι δύσκολο που...»!

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τις «Άγριες Μέλισσες»! Η εξομολόγηση του ηθοποιού «Είναι δύσκολο που...»!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνοκολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες: Ο ιατροδικαστής φτάνει στο χωριό! Φόβοι για το θάνατο του Γιάννου! Εξελίξεις «βόμβα» σήμερα 29/10!

«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους. Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά. Είπα ναι, θέλω να το κάνω.

Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση. Οπότε Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» ήταν τα λόγια του.

TAGS