Γιώργος Λιάγκας: Δείτε ντοκουμέντο από τα "καυτά" φιλιά! Έμεινε "παγάκι" ο παρουσιαστής!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε ντοκουμέντο από τα

Έμεινε "παγάκι" ο Γιώργος Λιάγκας από τα "καυτά" φιλιά! Δείτε ντοκουμέντο από την εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή!

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολιάστηκε το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν Ντετζένερις στην εκπομπή της Δεύτερας.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το "δεύτερό" του σπίτι! Η πισίνα θα σας βγάλει το... μάτι!

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Τσολάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο»;

Και τότε, ο παρουσιαστής έμεινε "παγωτό" αφού η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισαν να κάνουν αναπαράσταση του φιλιού, δίνοντας ένα καυτό φιλί!

Γιώργος Λιάγκας: Τα 'καυτά' φιλιά που έπεσαν 'on air' στην εκπομπή του!

Γιώργος Λιάγκας: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Έγινε αυτό που φοβόταν...

Έγινε αυτό που φοβόταν ο Γιώργος Λιάγκας και ήρθαν δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Αναλυτικά το τι συνέβη!

Ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό και τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά! Προσέξτε όμως: Δεν μιλάμε για το Boom, για το οποίο έχει παγιωθεί πλέον ένα χαμηλό ποσοστό...

Μιλάμε για το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο είχε πολύ μεγάλη πτώση! Μόλις 10,9% έκανε η εκπομπή του και αυτό είναι κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας το φοβόταν πολύ! Αλλωστε, ένας τόσο έμπειρος παρουσιαστής γνωρίζει ότι θα έρθουν και δύσκολες μέρες.

Τηλεθέαση 23/10: Ποιοι ντύθηκαν στα μαύρα και ποιοι... θριάμβευσαν; Αναλυτικά τα νούμερα...

Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουμε μια κακή στιγμή και όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας είχε χτες την δική του.... Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης για την εκπομπή:

11.3
11.6
11.4
14
9
10.3
9.9
9.9

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης γα την μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 10,9
ΑLPHA: Ελένη 10,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 18,5
Open: Μεσημέρι yes 3,4

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 20,5

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,8

ALPHA: Divided 7,5

Ελένη Τσολάκη: Άλλαξε τα μαλλιά της και ο Λιάγκας με μια λέξη την άφησε «κάγκελο»!

Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε τα στιλ των μαλλιών της και ο Γιώργος Λιάγκας με μια μόνο λέξη του την άφησε «κάγκελο», αφού ήρθε από το... πουθενά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της και έτσι έκοψε αφέλειες, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Σήμερα, στην εκπομπή ρώτησε τους συνεργάτες της αν τους αρέσουν και ο Γιώργος Λιάγκας με το χιούμορ που έχει θέλησε να την... πειράξει. Ελένη Τσολάκη: «Έβαλα μαύρα για το block του Ουγγαρέζου!» Απίθανες ατάκες on air!

Η Ελένη, ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα αν του αρέσουν και εκείνος απάντησε... «όχι».

Γιώργος Λιάγκας: Το αμάξι που οδηγεί θα σας «πάρει» το μυαλό! Λευκό σαν άλογο....

Το αμάξι που οδηγεί ο Γιώργος Λιάγκας θα σας «πάρει» το μυαλό! Λευκό σαν άλογο και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας ότι με αυτό κυκλοφορεί ο Γιώργος!

Ο παρουσιαστής, δεν έχει ανεβάσει σχεδόν ποτέ φωτογραφία με το αμάξι του στα social media αλλά εμείς κάναμε μια έρευνα και φυσικά το ανακαλύψαμε!

Ο Γιώργος Λιάγκας, ανέβασε πριν χρόνια φωτογραφία με το λευκό αμάξι του, στην οποία φαίνεται πάνω να κάθεται ο σκύλος του! Αν και δεν διακρίνεται ποιο είναι το σήμερα του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα όσα γράφει στην λεζάντα,ο Γιώργος Λιάγκας οδηγεί ένα Peugeot 108!

Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" ο παρουσιαστής! Τα πλάνα που τον συγκίνησαν και ξέσπασε - «Είναι θύμα»! (Βίντεο)

Το PEUGEOT 108 είναι εξοπλισμένο με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

H οθόνη αφής 7 ιντσών(σας επιτρέπει να είστε πάντα σε σύνδεση και συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης: τον υπολογιστή ταξιδίου, το ηχοσύστημα, την κάμερα οπισθοπορείας, το Bluetooth® , τη λειτουργία Mirror Screen Triple Play, το σύστημα Navigation κι επιτρέπει την παραμετροποίηση της λειτουργίας των συστημάτων του αυτοκινήτου. Όσο για την τιμή; Κοστίζει περίπου 11.00 ευρώ! Δεν τα λες και πάρα πολλά... Μπράβο του που είναι προσιτός! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας: Το αμάξι που οδηγεί θα σας «πάρει» το μυαλό! Λευκό σαν άλογο....

Γιώργος Λιάγκας: Κρατήστε την αναπνοή σας! Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή!

Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα! Κρατήστε την αναπνοή σας γιατί... δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Μοιάζει πολύ μικρότερος η αλήθεια είναι!

Γεννήθηκε στην Αθήνα (28 Μαΐου 1969, άρα είναι 50 χρονών) όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Γιώργος Λιάγκας: Κρατήστε την αναπνοή σας! Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή!

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως «50-50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Φαίη Σκορδά: Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της! Κρατήστε την αναπνοή σας! Φωτογραφίες "φωτιά"!

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια.

Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM 97.8 μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά FM 90.1 μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου. Από το 2014 έως το 2015 παρουσίασε το talent show The Voice of Greece στον ΑΝΤ1. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή Lucky Room.

Το 2018 ήταν στην κριτική επιτροπή του σόου χορού Dancing with the Stars που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Απο το Σεπτέμβριο του 2019 παρουσιάζει μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τίτλο Μεσημέρι με τον Γ. Λιάγκα, καθώς και το τηλεπαιχνίδι Guess my Age.