Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η σχέση της με τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Αν μου δώσει τον...»!

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η σχέση της με τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Αν μου δώσει τον...»!

Αυτή είναι η σχέση της Ελένης Τσολάκη με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Την αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή.«Αν μου δώσει τον...»

Η παρουσιάστρια είχε φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, ωστόσο όταν ένα μήνα μετά έγινε το party, δεν έδωσε το παρών.

Η Ελένη Τσολάκη, είχε πει πως η κακοκαιρία σε συνδυασμό με το πρωινό ξύπνημα ήταν οι λόγοι που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο event. Ωστόσο ο σχεδιαστής, είχε αναφέρει πως δεν της άρεσε η φωτογραφία της επειδή ήταν άβαφη.

Ελένη Τσολάκη: Με ολόσωμη φόρμα στην εκκλησία! Έγινε νονά η παρουσιάστρια!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δηλώνει στον Αρτ: «Έχω να την δω πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω το ημερολόγιό μου και θα της κάνω πρόταση να είναι ξανά στο ημερολόγιό μου. Μου αρέσει σαν γυναίκα η Ελένη Τσολάκη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της. Απλώς, δεν μου άρεσε που δεν ήρθε στο πάρτι».

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελένη Τσολάκη διέψευσε τη φήμη και τόνισε: «Αν ήταν κάτι που με πείραζε θα το έλεγα. Δεν έχει καμία σχέση. Αν μου δώσει τον μήνα Απρίλιο θα πάω ξανά».

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Δείτε το απολαυστικό trailer με τα πρώτα πλάνα! (Βίντεο)

Δείτε το απολαυστικό trailer με τα πρώτα πλάνα για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», που έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το δημοφιλές ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Το ριάλιτι το είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον Alpha, με παρουσιάστρια τότε τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2019/2020, έχουν ξεκινήσει.

Δείτε το casting call στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ποιος Αγγελόπουλος; Το "Αγρότης μόνος ψάχνει" θα το παρουσιάσει γυναίκα!

Τρέχουν οι εξελίξεις! Ποιος Γιώργος Αγγελόπουλος; Τελικά το "Αγρότης μόνος ψάχνει" θα το παρουσιάσει γυναίκα και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Στην αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες μου είχαν κάνει συζητήσεις με τον Ντάνο να αναλάβει την παρουσίαση του νέου project αλλά τελικά το όλο θέμα στράβωσε στο οικονομικό και... δεν καθυστέρησαν, βρήκαν κατευθείαν αντικαταστάτη γένους.. θηλυκού!

Σύμφωνα με τις νέες μου πληροφορίες, λοιπόν, το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι που επανέρχεται στις οθόνες μας θα αναλάβει να το τρέξει η Ελένη Τσολάκη που έληξε μετά από αρκετά χρόνια την συνεργασία της με τον ALPHA!

Ποιος Αγγελόπουλος; Το