Ελένη: Έδειξε στην κάμερα προσωπικό της μήνυμα με τον «συντροφάκο» της! Τι έγραφε;

Αυτή η κίνηση της μας άφησε άφωνους!

Ελένη: Έδειξε στην κάμερα προσωπικό της μήνυμα με τον «συντροφάκο» της! Τι έγραφε;

Η Ελένη Μενεγάκη στην κάμερα της εκπομπής της έδειξε προσωπικό μήνυμα με τον «συντροφάκο» της, όπως ανέφερε, αγαπημένο της συνεργάτη.

Η παρουσιάστρια σήμερα έχει τα γενέθλια της και το κινητό της δεν σταματάει να χτυπά και να της στέλνουν ευχές κοντινά της πρόσωπα και θαυμαστές.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δείξει μήνυμα που της έστειλε στενός συνεργάτης της μιας και σήμερα στα γενέθλιά της δεν θα μπορούσε να είναι στο πλατό της εκπομπής της.

«Δε θα σας το δείξω όλο το μήνυμα…» είπε η Ελένη!

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλε ένα μήνυμα και ένα βίντεο χθες το βράδυ… Ο 25 χρόνια συντροφάκος μου μού έστειλε ένα βίντεο και ένα σας λέω… να δείτε τον γλυκούλη μου! Δε θα σας πω το μήνυμά του, αλλά πώς έκλεισε το μήνυμά του «Ελένη 5- 0» πώς λέμε Χαβάη 5-0…».

Ελένη: Έδειξε στην κάμερα προσωπικά της μηνύματα με τον «συντροφάκο» της

Ελένη: Έδειξε στην κάμερα προσωπικά της μηνύματα με τον «συντροφάκο» της

Ελένη: Έδειξε στην κάμερα προσωπικά της μηνύματα με τον «συντροφάκο» της

Ελένη: Μας ξάφνιασε όλους και ανέβασε στόρι! Το μήνυμα για τις ευχές των γενεθλίων της!

Η Ελένη Μενεγάκη μας ξάφνιασε κανονικά όλους μιας και ανέβασε μετά από καιρό στόρι στο Instagram! Το μήνυμα που έστειλε για τις ευχές των γενεθλίων της!

Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό μαζί με αρκετά μπαλόνια και γιόρτασε τα 50α της γενέθλια μαζί με τους συνεργάτες της.

Ελένη: Απίστευτο party στο πλατό για τα γενέθλια της! Ένα τραπέζι γεμάτο τούρτες μόνο για την ίδια!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη. Η οποία ήταν εντυπωσιακή με το μωβ της φόρεμα.

Ελένη: Μας ξάφνιασε όλους και ανέβασε στόρι! Το μήνυμα για τις ευχές των γενεθλίων της!Ελένη: Μας ξάφνιασε όλους και ανέβασε στόρι! Το μήνυμα για τις ευχές των γενεθλίων της!

Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!

Η Ελένη Μενεγάκη «έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της και οι κάμερες των φωτογράφων πήραν «φωτιά μόλις εμφανίστηκε!

Το τολμηρό της look, παρέδωσε μαθήματα μόδας... Η λαμπερή παρουσιάστρια ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon.

Ελένη Μενεγάκη: Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε σχέση και δεν το ήξερε κανείς! Κυκλοφορεί μόνο μια του φωτογραφία...

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε αντισυμβατικά και συνδύασε το ροζ μαζί με το μπορντώ. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την λαμπερή Ελένη!

Φυσικά, στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz αλλά Ελένη είναι μόνο μία. Από εμάς, παίρνει το απόλυτο 10αρι για την τόλμη και το απαράμιλλο στιλ της! Δείτε τις φωτογραφίες του Υοuweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!