GNTM: Αποκάλυψη σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρτίνα!

Και δεν έχει σχέση με τη λιποθυμία...

GNTM: Αποκάλυψη σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρτίνα!

Προκαλεί σοκ αυτή η αποκάλυψη! Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί η Μαρτίνα από το GNTM!

Οι φήμες που κυκλοφορούν για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων δείχνουν πως το ηγετικό μέλος των "FF", Μαρτίνα, θα ζητήσει να αποχωρήσει.

Μπορεί η αποχώρηση της να γίνεται μετά το περιστατικό της λιποθυμίας της, ο λόγος ωστόσο δεν έχει καμία σχέση. Όπως αποκάλυψε ο σύντροφος του μοντέλου, η Μαρτίνα αποχώρησε από τον διαγωνισμό προκειμένου να βάλει σε τάξη τα επαγγελματικά της ζητήματα, αφού η ίδια διαχειρίζεται μία εταιρεία εισαγωγής ρούχων.

GNTM: Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα - «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...»! (Βίντεο)

«Η επικοινωνία που είχαμε με τη Μαρτίνα ήταν 10 λεπτά την εβδομάδα. Τα 5 λεπτά τα χρησιμοποιούσε για να μιλήσει με τους δικούς της που μένουν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα 5 με μένα. Σε αυτά τα 5 λεπτά της εξήγησα πως υπάρχουν κάποια θεματάκια με τη δουλειά της και αυτά εγώ δε μπορώ να τα κάνω. Δε μπορώ εγώ να επιβεβαιώσω λογαριασμούς δικούς της.

Η Μαρτίνα έχει μια εισαγωγική εταιρεία που φέρνει καλοκαιρινά ρούχα. Άφησε κάποια πράγματα σε μένα να τα χειρίζομαι, αλλά έπρεπε να κάνει και κάποιες επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά από τράπεζες του εξωτερικού. Η παραγωγή δεν το δέχτηκε αυτό με αποτέλεσμα η Μαρτίνα να χάσει και τα εμπορεύματά της και τις προκαταβολές της» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του συντρόφου της.

GNTM: Αποκαλύφθηκε η τελική πεντάδα! Αυτές είναι οι παίκτριες που θα "μονομαχήσουν" για τον τίτλο της νικήτριας!

Αποκαλύφθηκε η τελική πεντάδα του GNTM! Αυτές είναι οι παίκτριες που θα "μονομαχήσουν" για τον τίτλο της νικήτριας! Θα δούμε τα μεγάλα φαβορί ή τα outsiders;

Οι κόντρες και οι ίντριγκες συνεχίζουν δυναμικά στο σόου και όσο οι κοπέλες λιγοστεύουν, τόσο πιο πολύ ξεμάλλιασμα θα πέφτει κάθε βδομάδα!

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model όπως είναι γνωστό, έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, οπότε οι διαρροές δεν μπορούν να αποφευχθούν. Άλλη μια διαρροή μας ήρθε σήμερα, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το σπίτι! Παραλίγο να τσακωθούν! (Βίντεο)

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε τις πέντε διαγωνιζόμενες που φθάνουν στην τελική φάση του GNTM, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, στο Μιλάνο για την φάση του προημιτελικού και του ημιτελικού θα ταξιδέψουν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Ηλιάδη, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Κέισι Μίζιου και η Χαρά Παππά. Από τις δοκιμασίες στις οποίες θα λάβουν μέρος εκεί, θα αποχωρήσουν δύο κορίτσια, ώστε να προκύψει η τελική τριάδα που θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε η ίδια, στα γυρίσματα της περασμένης εβδομάδας αποχώρησαν η Άννα Χατζή και η Ίλντα Κρόνη, ενώ ο τελικός αναμένεται για τις 24 Δεκέμβρη!

GNTM: Τσακώθηκαν οι FF με τις υπόλοιπες κοπέλες! «Κάθεται και πετάγεται το άλλο το...»!

Χαμός επικράτησε λίγο πριν την αποχώρηση, καθώς οι FF τσακώθηκαν με τις υπόλοιπες κοπέλες του GNTM «Κάθεται και πετάγεται το άλλο το...», είπε η Σουζάνα.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια μετά το περιστατικό με την Μαρτίνα που λιποθύμησε σχολίασαν τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι.

Τότε αναφέρθηκε πως η συγκεκριμένη παίκτρια παίρνει τα φρούτα στο δωμάτιο της για να μην τα τρώνε οι υπόλοιπες, κάτι που άκουσε η Σουζάνα και θέλησε να μάθει τι γίνεται.

Ωστόσο γρήγορα κάλμαραν όλα και πήγανε στο πλατό για την καλύτερη φωτογραφία...

GNTM: Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα - «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...»! (Βίντεο)

Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα στο GNTM για συμπαίκτρια της. «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...», είπε στις κάμερες.

Οι νικήτριες της προηγούμενης εβδομάδας στο GNTM, Άννα και Κωνσταντίνα, έχουν αβαντάζ στη σημερινή δύσκολη δοκιμασία.

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα. Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

Με την δικαιολογία που είπε στην Σουζάνα η Κωνσταντίνα, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να πει στις κάμερες: «Θεωρώ ότι η αιτιολογία που έδωσε ήταν ψεύτικη. Οπότε τη θεωρώ ψεύτρα. Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα μου ότι "ξέρεις τι; Σε διαλέγω επειδή είσαι πιο δυνατή παίκτρια. Αυτό θα ήταν πιο τίμιο για εμένα παρά να ακούσω ότι είσαι αγχωμένη».

GNTM: Την «έστησε» στον τοίχο η Ζενεβιέβ - «Πόσες ακόμα θα στείλεις στον πάτο;»! (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «έστησε» στον τοίχο παίκτρια του GNTM λίγο πριν την δοκιμασία. «Πόσες ακόμα θα στείλεις στον πάτο;», της είπε στις κάμερες.

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα. Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

GNTM: Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ! Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα επέλεξε στρατηγικά με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα κορίτσια να έχουν να πουν κάτι πίσω από την πλάτη της.

Μάλιστα, η Ζενεβιέβ την ρώτησε ξεκάθαρα «Πόσες ακόμη θα στείλεις στον πάτο;».

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.

TAGS