Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της απόψε τα «Μεσάνυχτα»!

Ποιους θα δούμε στους αποψινούς μας δέκτες;

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της απόψε τα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι απόψε στα "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρα Μελέτη στις 23:40 στον alpha tv! Οι ιστορίες τους θα σας συγκλονίσουν.

Tα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη θα έχουν ομορφιά αλλά και ίντριγκα από το GNTM2. Η Αργυρώ Μαγγλάρη μας μιλά για την εμπειρία της στη δοκιμασία φωτογράφισης με τα φίδια, αλλά και για τα… «φίδια» του γνωστού ριάλιτι μόδας.

Περιγράφει τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της και πώς εκείνος της άνοιξε τις πόρτες στο GNTM2, αλλά και το τραγούδι. Τέλος, η Αργυρώ μάς συστήνει και από κοντά τον σύντροφό της.

Ελεονώρα Μελέτη: «Σεισμός» από τα νούμερα τηλεθέασης! Έχασε έδαφος...

Στη συνέχεια, η Γιώτα Κότα καθηλώνει με τις συγκλονιστικές περιγραφές της από την 7η Σεπτεμβρίου του 1999, τότε που το σπίτι της κυριολεκτικά την καταπλάκωσε μετά τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας. Περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή του σεισμού, τα πρώτα λεπτά που συνειδητοποίησε πως κάτι σοβαρό συμβαίνει, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θυμάται τις ώρες αναμονής μέχρι τον απεγκλωβισμό της, τα πρώτα λόγια των διασωστών και τη μητέρα της όταν την έβγαλαν από τα συντρίμμια. Μοιράζεται μαζί μας τη στιγμή που ενημερώθηκε πως έχασε τον πατέρα, την αδελφή και τον παππού της στα συντρίμμια. Πώς πέρασαν τα χρόνια στον καταυλισμό με τα κοντέινερ για τους σεισμόπληκτους; Ποσό δύσκολα προσαρμόστηκαν με τη μητέρα της στα νέα δεδομένα και γιατί δεν χει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να σκεφτεί τον πατέρα και την αδελφή της;

Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε αγνώριστη! Η αλλαγή που δεν περιμέναμε!

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε αγνώριστη! Έκανε μία αλλαγή που δε περιμέναμε με τίποτα!

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή την φορά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει συνηθίσει στο ξανθό μαλλί, αλλά τώρα θέλησε να κάνει μια αλλαγή!

Έτσι,δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε ότι έκανε την αλλαγή που δεν περιμέναμε! Έκανε το μαλλί της από ξανθό σε... πυρόξανθο!

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Ελένη από το GNTM; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τι λέτε; Της ταιριάζει;

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της έκανε το πιο γλυκό «Loquita Challenge»! (Βίντεο)

Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη έκανε το πιο γλυκό «Loquita Challenge» και λιώσαμε με τα κουνήματα της μικρής Αλεξάνδρας.

Η μπέμπα η οποία έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα, δεν σταματάει να γεμίζει την ζωή των γονιών της με τρυφερές στιγμές, αφού δεν σταματάει το χορό.

Από χθες, η Ελεονώρα Μελέτη, μοιράζεται μερικά από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα της μικρής.

Πριν λίγες ώρες, χόρεψε το «Loquita Challenge» της Ελένης Φουρέιρα και τους τρέλανε όλους.