Σίσσυ Χρηστιδου: Βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το ζηλέψαμε όλες!

Σίσσυ Χρηστιδου: Βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας μιλάει με ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, όπως άφησε κι εμάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Ένας επιπλέον παράγοντας για αυτό είναι το κανάλι που διαθέτει στην πλατφόρμα του Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Το κοινό της στο Youtube όμως δεν μπορούσε να το αφήσει χωρίς βίντεο και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και όταν είδαμε τον πέτρινο τοίχο μείναμε άφωνοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν την έχετε δει ποτέ έτσι! Της γύρισαν τα μάτια...

Δεν έχετε δει ποτέ έτσι την Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να τσαλακωθεί και της... γύρισαν τα μάτια στο πλατό.

Η Σίσσυ, είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από την εκπομπή της.

Σε μια από αυτές, η παρουσιάστρια θέλοντας να ευχηθεί καλό τριήμερο στους τηλεθεατές της, ο λογαριασμό της εκπομπή στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως χιουμοριστική φωτογραφία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πόζαρε βγάζοντας την γλώσσα και... στραβώνοντας τα μάτια της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη; Ο πρώην που... επέστρεψε!

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου; Η αποκάλυψη για τον πρώην που... επέστρεψε! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλη την αλήθεια για ένα θέμα πολύ λεπτό που όμως έχει αρχίσει να διαδίδεται έντονα και... πρέπει να μπουν τα πράγματα στην θέση τους!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη; Ο πρώην που... επέστρεψε!

Εδώ και μέρες στα πηγαδάκια της showbiz ακούγεται έντονα πως η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN πλέον έχει φτιάξει ξανά την ζωή της και το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Χρήστου Γκάλη!

Η Σίσσυ είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν περίπου για 2,5 χρόνια χώρισαν όταν κατέβηκε η ίδια στην Αθήνα για να κυνηγήσει το δικό της όνειρο στην τηλεόραση. Γνωρίστηκαν στο κανάλι του Tv 100 όπου η παρουσιάστρια ως φοιτήτρια είχε περάσει από οντισιόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου!

Τα νέα δεδομένα θέλουν την παρουσιάστρια να ανεβαίνει πολύ συχνά στην Θεσσαλόνικη και η επανασύνδεση να έχει δέσει για τα καλά! Ωστόσο, επειδή υπάρχουν και παιδιά στη μέση το ζήτημα είναι πολύ εύθραυστο και καλό θα ήταν να μην κυκλοφορούν ανακρίβειες! Για να λυθεί το θέμα εδώ και να μπει μια τελεία σε όλο αυτό, μετά από επικοινωνία με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Σίσσυς σας αποκαλύπτω ότι η παρουσιάστρια δεν έχει... επανασυνδεθεί με τον πρώην της αλλά βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο στη ζωή της!

Η επαγγελματική της πορεία πάει άριστα, τα παιδιά της και η οικογένειά της είναι καλά κι εκείνη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τον εαυτό της και να γίνεται καλύτερη από ότι ήταν πριν! Γενικά το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό της αλλά δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο άτομο παρά μόνο στον δικό της τον εαυτό!

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έσπασε" πρώτη φορά την σιωπή του για τον χωρισμό από την Χρηστίδου

"Έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον χωρισμό από την Χρηστίδου on camera στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά, πήρε την απόφαση να χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Μετά από αρκετούς μήνες, από την ημέρα που έσκασε η είδηση, ο Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον χωρισμό τους, λέγοντας πως δεν ήθελαν να ξεκατινιαστούν.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν είναι έτοιμος για μια νέα αγάπη στη ζωή του!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Γιόρτασαν μαζί και χαμογελαστοί τα γενέθλια του γιου τους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης γιόρτασαν μαζί, αλλά και χαμογελαστοί τα γενέθλια του εξάχρονου γιου τους!

Η φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στο instagram από το πάρτι, που δείχνει το πρώην ζευγάρι ευτυχισμένο στο πλευρό του Μιχαήλ Άγγελου!

Χθες, ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελος, είχε τα γενέθλιά του και έγινε έξι ετών!

Οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να του κάνουν ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων στο Αττικό ζωολογικό πάρκο, όπου βρέθηκαν πολλοί μικροί φίλοι του γιου τους, αλλά και συγγενείς!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γενέθλια και ο μεγαλύτερος γιος της και τα γιόρτασαν στην Χαλκιδική!

Παρά το χωρισμό τους η Σίσσυ και ο Θοδωρής παραμένουν γονείς και έτσι όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του Μιχαήλ Άγγελου!

Μάλιστα η παρουσιάστρια του OPEN TV μεταξύ των φωτογραφιών που ανέβασε από το πάρτι, είχε και μία μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Δείτε τη φωτογραφία!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Γιόρτασαν μαζί και χαμογελαστοί τα γενέθλια του γιου τους!