GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Άλλος άνθρωπος!

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Η Λυδία Κατσανικάκη που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM έγινε αγνώριστη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Η ίδια παρά την καλή της πορεία στον διαγωνισμό δεν τα κατάφερε να ανταπεξέλθει σε μια δοκιμασία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η Λυδία Κατσανικάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας του Star έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και περνάει όμορφες και δημιουργικές στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα.

GNTM - spoiler: Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι, αλλά μπαίνουν ξανά!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Λυδία δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από ένα καθρέφτη φορώντας μια καρέ μαύρη περούκα και πραγματικά είναι αγνώριστη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

GNTM: Η Λυδία «άδειασε» τους κριτές - «Στη Σουζάνα έδωσαν ευκαιρίες, σε μένα δεν...»!

Η Λυδία μετά την αποχώρηση της «άδειασε» τους κριτές του GNTM λέγοντας πως δεν την έδωσαν ευκαιρία. «Στη Σουζάνα έδωσαν ευκαιρίες, σε μένα δεν...».

Μπορεί στην Σουζάνα να έχουν δώσει αρκετές ευκαιρίες, στην ίδια όμως καμία, καθώς αποχώρησε έχοντας μόνο μια κακή φωτογραφία.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Έχουν φύγει όλες οι αρνητικές σκέψεις που είχα μέσα στο σπίτι υπό πίεση και περιμένω να δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Στη Σουζάνα έδωσαν αρκετές ευκαιρίες, σε μένα δεν τους άρεσε μία φωτογραφία και έφυγα.

Oι FF έδεσαν μεταξύ τους και δεν ήθελαν πολλά-πολλά με καμία άλλη. Συμπεριφορές κακές βλέπαμε από την αρχή προς την Ελευθέρια που μπήκε στο δωμάτιό τους και δεν τη θέλανε. Εξαρχής υπήρχε ένα bullying προς το πρόσωπό της» είπε, μεταξύ άλλων, η Λυδία Κατσανικάκη στον Λιάγκα.

GNTM: Η Λυδία αποκαλύπτει ποια κοπέλα είναι το φαβορί! «Θα νικήσει το παιχνίδι, τα έχει όλα»!

Η Λυδία αποκαλύπτει ποια κοπέλα είναι το φαβορί του GNTM! Είπε χαρακτηριστικά: «Θα νικήσει το παιχνίδι, τα έχει όλα»!

Σήμερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», φιλοξενήθηκε η Λυδία Κατσανικάκη.

Η 21χρονη που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στις πρώτες της δηλώσεις, μίλησε μεταξύ άλλων για τις περίφημες FF, την Ελευθερία, ενώ αποκάλυψε και ποιο κορίτσι είναι το φαβορί.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αν και ακούγεται πολύ περίεργο έκανα φίλες που τις αγαπώ και τις σκέφτομαι κι ας είναι μέσα στο σπίτι. Όπως την Άννα Μαρία και την Ίλντα. Η Άννα Μαρία είναι φαβορί. Θα νικήσει το GNTM. Τα έχει όλα. Τη θέλω, την αγαπώ. Την Ίλντα τη γνώρισα στις οντισιόν. Κι αυτή είναι δυνατό χαρτί.

Η Ελευθερία είναι ένας άνθρωπος που από εκεί που δεν το περιμένεις τα έχει όλα.

Εγώ δεν έκανα παρέα με τις FF αλλά δεν είχα και κάποιο ιδιαίτερο θέμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS