Δέσποινα Βανδή: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια! "Έκλεισε" την μεγάλη συμφωνία!

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση!

Δέσποινα Βανδή: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια!

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή! "Έκλεισε" την μεγάλη συμφωνία!Η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα αλλά την περιμένουμε από ώρα σε ώρα!

Τι συνέβη ακριβώς;

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές έδωσαν τα χέρια και άλλο ένα σχήμα οριστικοποιήθηκε αν και πέρασε απο πολλά μονοπάτια και εμπόδια μιας και είχαμε ακούσει πολλά. Το θέμα είναι ότι η Δέσποινα Βανδή έδωσε τα χέρια με τον ανατρεπτικό ΝΙΝΟ και τον Γιώργο Παπαδόπουλο που έσκισε στην καλοκαιρινή του περιοδεία στο πλάι της Πάολα. Το Acro στην μετά Σαμπάνη εποχή αλλάζει ύφος , διάθεση και υποδέχεται μια τραγουδίστρια που έχει συνέπεια και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της..

Δέσποινα Βανδή: Τα πόδια της "γυμνά" χωρίς φίλτρα! Με κοντό σορτσάκι στη Μύκονο!

Δέσποινα Βανδή: Ατύχημα για την τραγουδίστρια! Φωτογραφία ντοκουμέντο με τα αίματα στο χέρι της!

Ένα ατύχημα είχε η γνωστή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων! Η φωτογραφία ντοκουμέντο με τα αίματα στο χέρι της!

Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «My Greece».

Έτσι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε ένα ατυχές ατύχημα και το αποκάλυψε η ίδια.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που τραγουδούσε σε ένα γατάκι.

Δέσποινα Βανδή: Μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πλατό του X-factor!

Αποκάλυψε πως ένα από τα γυρίσματα για τη μαγειρική εκπομπή στο νησί της Τήνου, την ώρα που χάιδευε ένα γατάκι, εκείνο έχωσε τόσο δυνατά τα νύχια του στο χέρι της, που χρειάστηκε να το τραβήξουν.

Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Είχε τις αντιρρήσεις του ο γάτος τελικά!!!
Κι εκεί που έδειχνε να το απολαμβάνει μου χώσε τα νυχάκια του τόσο βαθιά που έπρεπε να έρθουν να τον τραβήξουν γιατί δε βγαίνανε με την ευκολία που μπήκαν!
Οι αντιξοότητες των γυρισμάτων! Τηνος #mygreece».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή: Δεν φαντάζεστε πως είναι πραγματικά το σώμα της!

Δεν φαντάζεστε πως είναι πραγματικά το σώμα της Δέσπονας Βανδή!

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας άφησε έκπληκτους με το θέαμα.

Είναι γνωστό πως η ίδια αγαπάει την γυμναστική και βάζει κάτω πολλές 20αρες με το σώμα της. Έτσι σήμερα θέλησε να προτρέψει τους διαδικτυακούς της φίλους να εντάξουν την γυμναστική στην ζωή τους γιατί κάνει θαύματα.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνονται οι γραμμομένοι της κοιλιακοί και μοιράζει «εγκεφαλικά».

Δέσποινα Βανδή: Συγκινητικές στιγμές για την τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δικη σας ώρα! Καντε το προταιρεοτητα σας!Θα δείτε Ποσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσεις ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγειτε για γρήγορο περπάτημα»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δέσποινα Βανδή: Δεν φαντάζεστε πως είναι πραγματικά το σώμα της!

Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

φωτογραφίες από το εσωτερικό και θα καταλάβετε!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.

Οι τέσσερις τους, ή μάλλον καλύτερα οι έξι τους, αφού το ζευγάρι έχει και δύο σκυλιά δεν σταματούν να απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο ομολογουμένως εντυπωσιακό τους σπίτι στα σύνορα Βούλας – Βάρης!

Δέσποινα Βανδή: Συγκινητικές στιγμές για την τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Το σπίτι τους διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, ένα τεράστιο κήπο, και έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο!
Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Εμείς τις μαζέψαμε όλες και...ιδού:

Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Δέσποινα Βανδή: Τα φτωχά χρόνια, η κόντρα και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη! Άγνωστες πτυχές...

Οι άγνωστες πτυχές στη ζωή της Δέσποινας Βανδή! Αποκάλυψη για τα φτωχά χρόνια, η κόντρα και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Fashion icon, τραγουδίστρια, ηθοποιός, κριτής και παρουσιάστρια. Της ανήκουν τίτλοι, δόξα, ρεκόρ πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιτυχίες, χρήματα. Από πλατινένιο κορίτσι της δισκογραφίας, η Ελληνίδα Victoria Beckham, η αλλοτινή σταρ που πετούσε πάνω στο ταβάνι του Rex, έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της, δείχνοντας πως το μεγαλύτερο ταλέντο ενός καλλιτέχνη είναι το μυαλό του. Το YOU σας παρουσιάζει τη ζωή και την καριέρα ενός πραγματικού φαινομένου του ελληνικού τραγουδιού και σταρ ηθοποιό της φετινής παράστασης «Το δικό μας σινεμά».

Από την εποχή που ήταν μικρό κορίτσι στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε, με τους μετανάστες γονείς της, την περίοδο που ύστερα μετακόμισε στην Καβάλα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Και 25 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το 1994 με το «Γέλα μου», που είδε το άστρο της ως τραγουδίστρια να ανατέλλει. Η Δέσποινα τα πηγαίνει πολύ καλά με τους αριθμούς. Και με χιούμορ αντιμετώπισε πρόσφατα τις ευχές για τα πρόσφατα 50ά της γενέθλια. «Κάποιοι με πήρανε λέγοντας "πω πω, έγινες 50!", με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου. Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι. Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου. Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεσή μας για ζωή! Με την ενέργειά μας... Άι στο καλό! Με ταράξατε μέρα που ήταν, μεγάλη γυναίκα!».