Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπανδρέου! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπανδρέου! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπανδρέου και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες με το τι συνέβη! Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Η κα. Μαργαρίτα Παπανδρέου εισήχθη στην καρδιολογική κλινική – Μονάδα Εμφραγμάτων- του Αττικού Νοσοκομείου, με υπερτασική κρίση.

Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει φτάσει αισίως τα 96 της χρόνια και χθες τη νύχτα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάστασή της.

Η νέα ζωή του Γιώργου Παπανδρέου: Ο χωρισμός και ο καβγάς με τα παιδιά του

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με την τελευταία της συνέντευξη, πριν δύο χρόνια, να προκαλεί αίσθηση, καθώς μίλησε για την σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το πως αντιμετώπισε το διαζύγιό τους. Η κατάστασή της σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ατύχημα σοκ για τον Γιώργο Παπανδρέου! Έκανε κανό και τον χτύπησε...

Ένα ατύχημα σοκ είχε ο Γιώργος Παπανδρέου. Την ώρα που έκανε κανό τον "χτύπησε" μπουρίνι με τα κύματα να φτάνουν τα δύο μέτρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε γενέθλια την Κυριακή 16 Ιουνίου και αποφάσισε να τα περάσει κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, το κανό. Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα βρέθηκε με το κανό του στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και στην κυριολεξία έδωσε μάχη με τα κύματα. Και ευτυχώς τα κατάφερε.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

undefined

Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή. «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας. Όσοι ήσαν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά.

Όπως αναφέρει το dete εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι μπόουτ της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε καρυδότσουφλο!

Πηγή: dete

Θρήνος στην οικογένεια Παπανδρέου! Η καταδίκη για φυλάκιση που έσκασε τώρα...

Θρήνος για την οικογένεια Παπανδρέου, μετά την καταδίκη για φυλάκιση που έσκασε τώρα!

Λίγο μόλις καιρό μετά την απόφαση να κριθεί ένοχη σε φυλάκισης 18 μηνών για χρέη προς το Δημόσιο, το Δ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας προχώρησε σε νέα καταδίκη πάλι για το ίδιο αδίκημα της Δήμητρας Λιάνη! Διαβάστε παρακάτω....

Αυτή τη φορά, η ελληνική Δικαιοσύνη την έκρινε ένοχη με ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή. Η χήρα Ανδρέα Παπανδρέου -όπως προσφωνήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου- αυτή τη φορά ήταν απούσα από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να δικαστεί ερήμην. Σύμφωνα με έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ, το οποίο αναγνώστηκε κατά τη διαδικασία, πρόκειται για ένα χρέος ύψους 283.000 ευρώ, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί, ούτε και ρυθμιστεί. Παράλληλα, το δικαστήριο επεσήμανε πως ήδη η υπόθεση είχε λάβει τέσσερις αναβολές, καταλήγοντας πως θα έπρεπε να προχωρήσει τη διαδικασία δίχως την παρουσία συνηγόρου.Έτσι, το δικαστήριο υιοθέτησε τη θέση της εισαγγελέως της έδρας, καταδικάζοντας την πρώην πρώτη κυρία.

Τι αποκαλύψεις είχε κάνει η Δήμητρα Λιάνη για την προσωπική της ζωή; Διαβάστε εδώ:

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή - «Δεν το αλλάζω με τίποτα...»

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον θάνατο του του Ανδρέα - «Είχα πέσει κάτω και φώναζα...» (βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή από το βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου είχε υποστεί σοκ και φώναζε πεσμένη στο πάτωμα.

Η συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, ήταν αποκαλυπτική.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Λιάνη: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό το μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα».

Δείτε το βίντεο