Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θα μπει στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ο λόγος για τον...

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θα μπει στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Τρομερή αποκάλυψη για τις «Άγριες Μέλισσες»! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θα μπει και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Νέα δεδομένα για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 καθώς ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στην ιστορία και φέρει πολλές ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα!

Η εξομολόγηση του Γιάννη Στάνκογλου για τις «Άγριες Μέλισσες»- «Είναι δύσκολο που...»!

Ο λόγος για τον Θανάση Κουρλαμπά ο οποίος θα υποδυθεί το ρόλο του Κλεομένη Ψαθά.

«Δεν πέρασα από κάποια οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες. Μου έγινε μια πρόταση και τη συζητήσαμε» ενώ για το ρόλο που θα υποδυθεί είπε: «Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη…».

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη! 3 νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα "πάνω κάτω"!

Τρομερή αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες»! Αυτοί είναι οι 3 νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα "πάνω κάτω"!

Έρχονται ανατροπές στη νεά αγαπημένη σειρά με την "εισβολή" τριών νέων ηθοποιών.

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» μεγατόνων! Η Δρόσω έγκυος! Καρέ καρέ η αποκάλυψη!

Ο λόγος για τον Τάσο Χαλκιά, την Αγγελική Λάμπρη και τον Θανάση Κουρλαμπά. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» οι 3 νέοι αυτοί ρόλοι θα γεμίσουν το σίριαλ ανατροπές.

«Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα… λύσει κάποια μυστήρια» πρόδωσε, χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος.

«Την Αγγελική Λάμπρη την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Παρά Πέντε και εδώ πρόκειται να κάνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Ήδη ακούσαμε σε κάποιο επεισόδιο τη φωνή της και θα κάνει τη νύφη του ταξίαρχου» συμπλήρωσε.

«Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται τηλεοπτικά από τον πολύ επιτυχημένο του ρόλο στη «Μαρία την άσχημη», έρχεται σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Όχι τόσο κακό. Και τα καλύτερα, όπως φαίνεται, έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες».

Αποκλειστικό: Ο Τάσος Χαλκιάς ως Μάρκος Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες»!

Αποκλειστικό! Στην ήδη πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», θα κάνει την εμφάνιση του, προσεχώς και ο Τάσος Χαλκιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός λέγεται πως θα υποδυθεί τον πατέρα των Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης) και Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) Σεβαστού.

Τηλεθέαση prime time: Οι Άγριες Μέλισσες «τσίμπησαν» τον ανταγωνισμό! Σαρωτικά νούμερα...

Καθώς όμως όπως έχει ήδη φανεί από το σενάριο, ο ήρωας αυτός δεν βρίσκεται εν ζωή, θα τον απολάυσουμε σε ένα φλας μπακ και μάλιστα από το κρεβάτι του πόνου, λίγο πριν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκος όπως θα λέγεται ο μπαμπάς Σεβαστός, θα ξεδιαλύνει το πως έγινε το μοίρασμα της περιουσίας.

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Μάρκος Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Συγκλονίζει ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν είχα λεφτά να φάω»!

«Δεν είχα λεφτά να φάω»! Η τρομερή αποκάλυψη... Συγκλονίζει η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες. Τι αποκαλύπτει για το παρελθόν της;

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αυτή η ηθοποιός ωστόσο, αποκάλυψε τις σκληρές συνθήκες που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει για την σειρά! «Ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες...»!

Ο λόγος για τη Χριστίνα Χειλά, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία στην επιτυχημένη σειρά του Ant1. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχοντας χάσει τη μητέρα της σε ηλικία 16 ετών, θέλησε να την τιμήσει παίρνοντας το επίθετό της. Μάλιστα δε διστάζει να πει πως έχει βρεθεί σε σημείο να ψάχνει δύο ευρώ για να φάει, καθώς οι μισθοί που έπαιρνε από το θέατρο ήταν εξαιρετικά χαμηλοί.

«Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρα και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Είναι δουλειά. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και τώρα θα το έκανα αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δυο ευρώ για να φάω. Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν έκανα το «Ουζερί Τσιτσάνης» υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες».

Συγκλονίζει ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν είχα λεφτά να φάω»!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ηθοποιός από την σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 προκαλεί σοκ! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το καλοκαίρι που πήρε 20 πόντους και τους φρικτούς πόνους που είχε εκείνη την περίοδο.

Ο λόγος για Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show, στον ΑΝΤ1!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω ύψος 1μ.92, ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63.

Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, ήταν φρικτός ο πόνος, επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα. Και μια μέρα είπα στη μητέρα μου “πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω”.