Αποκλειστικό: Η "Αντιγόνη" πρόδωσε τα επόμενα επεισόδια του "Έρωτας Μετά"! "Δίνω χαστούκι στην..."

Προσοχή! Spoiler "φωτιά" μόνο εδώ!

Αποκλειστικό: Η

Αποκλειστικό spoiler μόνο εδώ! "Δίνω χαστούκι στην..." Η "Αντιγόνη" από το "Έρωτας Μετά" πρόδωσε τα επόμενα επεισόδια!

Δυναμικό τηλεοπτικό comeback με τον «Έρωτα μετά» στον ALPHA... Παλεύω καιρό για να την πείσω. Οι συνεντεύξεις δεν είναι το καλύτερό της. Ούσα αντιστάρ από μικρή, η Μπέτυ Λιβανού με γοητεύει χρόνια, όχι μόνο για το βιογραφικό της αλλά και για το εκτόπισμά της, την ευγένεια και το ήθος της. Με ξαφνιάζει για την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της όταν μου μιλάει για την οικονομική κρίση και το τηλέφωνο που δεν χτυπούσε, τη ζωή της, τις κόρες της Μαργαρίτα και Δέσποινα, την κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πανουσόπουλο, και μου εξομολογείται πότε την έκανε να κλάψει ο Δαλιανίδης και γιατί χρωστάει πολλά στον Αλέξανδρο Ρήγα...

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό YOU

Από τις πλέον ερωτεύσιμες γυναίκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που για χάρη της ο Ποπολάρος Πρέκας τα έβαζε με θεούς και δαίμονες, ο Κούρκουλος ξημεροβράδιαζε ένα γελαστό απόγευμα και ο Νίκος Γαλανός υπέκυπτε στην αμαρτία της ομορφιάς της.

Αποκλειστικό: Διαρροή για το 'Έρωτας Μετά' από την 'Αντιγόνη'! 'Στα επόμενα επεισόδια δίνω χαστούκι στην...'

Επιστροφή μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση με το «Έρωτας μετά» στον ALPHA. Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

Μάλλον ήταν η στιγμή μου, με βρήκε έτοιμη, πριν ούτε που το σκεφτόμουν. Ήταν και η κατάσταση της τηλεόρασης τέτοια που δεν γίνονταν καλές σειρές και τα πράγματα είχαν λιμνάσει, είχαμε πέσει λόγω κρίσης στα realities, στα φτηνά προγράμματα και στα τουρκικά σίριαλ, πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο. Τώρα υπάρχει μια ανάσα. Τόσα χρόνια άκουγα τον κόσμο να λέει «δεν έχει τίποτα η τηλεόραση, τι να δούμε».

Είστε δύσκολη στο να λέτε «ναι» γενικότερα στη ζωή σας;

(γέλια) Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα με βρίσκει κάποιος σε μια καλή διάθεση συνεργασίας... Μάλλον προτιμώ την ησυχία μου από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος.

Αυτά τα «όχι» που έχετε πει, σας κόστισαν;

Όχι. Όπου έχω αρνηθεί, έχω δικαιωθεί.

Πώς γίνεται μια γυναίκα με ταλέντο, προσωπικότητα, ομορφιά και με στημένη καριέρα όπως εσείς, να μη σας ενοχλεί που μείνατε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Γιατί ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα η δουλειά μου, παρά μόνο όταν δουλεύω. Έχω και άλλα ενδιαφέροντα εκτός δουλειάς να κάνω, εξίσου δημιουργικά, που μου δίνουν χαρά.

Και συνεντεύξεις θεωρώ ότι βαριέστε να δίνετε...

Είναι ένα μέρος της δουλειάς μας που για μένα δεν είναι καθόλου ευχάριστο - δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ενώ μου αρέσει να δουλεύω, δεν μου αρέσει να πουλάω τη δουλειά μου. Παρ' όλο που το promotion είναι απαραίτητο, το κάνω με πολύ κόπο.

Είστε ενάντια στα κοσμικά...

Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. Όσες φορές το έχω κάνει, έχω αισθανθεί άσχημα να πρέπει να πάω κάπου επειδή «πρέπει». Δεν με νοιάζει κιόλας -όχι ότι με ένοιαζε και ποτέ-, ιδιαίτερα τώρα πια δεν έχω λόγο να μη δυσαρεστήσω κανέναν.

Τι σύμπτωση! Έχετε κάνει τρεις ταινίες που στον τίτλο τους περιέχουν την αμαρτία, «Οι άγγελοι της αμαρτίας», «Οι αμαρτωλοί» και «Η αμαρτία της ομορφιάς»... Σας κυνηγάει η αμαρτία, μάλλον...

(γέλια) Ναι, προφανώς γιατί η αμαρτία είναι στο αίμα μας. Παρ' όλο όμως που έχω κάνει τόσες ταινίες, έχει μείνει έντονα στη συνείδηση του κόσμου «Η αμαρτία της ομορφιάς» σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, που τη θεωρώ cult πια, παραμένει τόσο αγαπητή. Δεν σας κρύβω ότι άνθρωποι που με συναντούν στον δρόμο το πρώτο πράγμα που θα μου πουν είναι για αυτή.

Βέβαια, πόσο παράδοξο στην «Αμαρτία της ομορφιάς» να είστε κατατρεγμένη από την πεθερά σας Τασσώ Καββαδία και μετά από πολλά χρόνια στον «Έρωτα μετά» εσείς σαν πεθερά να κατατρέχετε τη νύφη σας Έμιλυ Κολιανδρή...

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνω ακριβώς το ίδιο... Με έχει εκπλήξει που ήρθε ένας τέτοιος ρόλος κόντρα σε μένα, γιατί κανένας δεν θα μπορούσε να με φανταστεί να κάνω την κακιά. Εγώ βγάζω μια ήπια εικόνα, παρ' όλα αυτά σε αυτόν τον ρόλο φαίνεται ότι πείθω τον κόσμο, καθώς με βρίζουν επαρκώς στο twitter, οργισμένοι.

Τι σας λένε;

«Να σου δώσω ένα χαστούκι, σα δεν ντρέπεσαι!». Στα επόμενα επεισόδια που δίνω ένα χαστούκι στην Ηλέκτρα -είχα φάει κι εγώ τις προάλλες ένα από εκείνη- ήταν τόσο δυνατό που της ζήτησα συγνώμη και της είπα «Έμιλυ, με αυτό το χαστούκι θα πονέσει το Πανελλήνιο!».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Νίκο Γαλανό, με τον οποίο συναντιέστε 47 χρόνια μετά;

Το 2005 είχαμε ξαναδουλέψει με τον Νίκο στην «Απαγορευμένη αγάπη». Ο Νίκος είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένας κύριος, ένας συνάδελφος αρκετά αγαπητός από πολλούς μέσα στον χώρο, εξαιρετικός συνεργάτης.

Κάποιοι παλαιότεροι συνάδελφοί σας το τελευταίο διάστημα έχουν εκφράσει το παράπονό τους για το πόσο σκληρός ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και ορισμένοι είπαν ότι δεν περνούσαν καλά μαζί του. Εσείς τι θυμάστε από εκείνον;

Εγώ δεν έχω γνωρίσει αυτόν τον Δαλιανίδη, μπορεί να υπήρχε και αυτός που περιγράφουν, αλλά εγώ δεν τον ξέρω. Γνώρισα έναν άνθρωπο που όταν οι ηθοποιοί του δεν του έβγαζαν αυτό που ήθελε ή δεν πλησιάζανε το ποσοστό που ήθελε, γινόταν σκληρός πάνω στη δουλειά. Την πιο σκληρή εμπειρία που έχω εγώ ήταν στον «Επαναστάτη Ποπολάρο» στη Ζάκυνθο που είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή εξωτερική με άμαξες, κοστούμια μέσα στη ζέστη, και είχα δύο ατάκες που για κάποιο λόγο εκείνη τη ημέρα δεν μπορούσα να τις πω, δεν λειτουργούσα. Ήταν η πρώτη φορά που μου φώναξε, ήταν η σειρά μου. Δεν είχα συνηθίσει σε τέτοια σκληρή συμπεριφορά, οπότε κατέρρευσα, ξεκολλήσανε οι βλεφαρίδες, άρχισα να κλαίω, και σταμάτησε το γύρισμα, που το κάναμε τελικά στην Κέρκυρα.

Βάσω Λασκαράκη: «Πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς!

Ανάμεσα στον Νίκο Κούρκουλο, τον Κώστα Πρέκα και τον Νίκο Γαλανό, ποιος ήταν ο πιο γοητευτικός παρτενέρ;

Τώρα μου βάζετε δύσκολα... Ο καθένας ήταν διαφορετικός, με τη δική του αύρα, προσωπικότητα, διαφορετική λάμψη, δεν μπορείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο ράφι. Ο Νίκος Κούρκουλος είχε μια σιγουριά για τον εαυτό του, ο Πρέκας ήταν παρορμητικός και χειμαρρώδης, ο Γαλανός ήταν ένα σύγχρονο παιδί της εποχής του.

Εσείς με ποιον από τους τρεις ταιριάξατε;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερες φιλίες με κανέναν. Δεν είχα ποτέ φίλους από τη δουλειά μου. Οι φίλοι στη ζωή μου ήταν εκτός επαγγέλματος, με μόνη εξαίρεση τον Χρήστο Νομικό που είχαμε κάνει μαζί την ταινία «Οι αμαρτωλοί», την πρώτη ταινία που έκανα στον Φίνο. Νεαρός κι εκείνος τότε, εκεί μας βάφτισε ο Φίνος εμένα Λιβανού κι εκείνον Νομικό. Με τον Χρήστο και τη γυναίκα του Αλίκη Καμινέλη έχουμε διατηρήσει μια φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Το όνομά σας ήταν Δέσποινα Τράτα... Περιμένατε να κάνετε καριέρα με το όνομα αυτό;

Εγώ δεν περίμενα καθόλου να κάνω καριέρα, οι άλλοι περίμεναν, δεν ήταν δική μου φιλοδοξία αλλά των άλλων.

Δουλέψατε και ως μοντέλο. Γιατί δεν συνεχίσατε στο modelling που τότε ήταν σε άνθηση;

Δεν ήταν από τις δουλειές που με ικανοποιούσαν. Δεν με υποχρέωσε κανείς να σταματήσω, το έκανα μόνη μου όταν άρχισα τις ταινίες στον Φίνο, ήταν μια ευκαιρία τότε που ξεκίνησα το σινεμά να σταματήσω το modelling. Δεν μου άρεσε ο περίγυρος και ο φοβερός ανταγωνισμός που είχαν οι κοπέλες, θα έλεγα νοσηρός ανταγωνισμός. Εγώ δεν αισθανόμουν το ίδιο ανταγωνιστικά και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Τις παλιές ταινίες σας τις βλέπετε;

Όχι. Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν μου αρέσει, δεν έχω χρόνο, σπάνια κάθομαι να δω τηλεόραση και αν το κάνω, θα είναι ντοκιμαντέρ ή καμιά ταινία.

Ζείτε με την οικογένειά σας περίπου 30 χρόνια στην Παιανία...

Ναι, είναι το σπίτι που μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, έχουμε μείνει τα περισσότερα χρόνια, έχουμε κάνει φοβερά γλέντια, πάρτι, η παρέα μας ήταν μουσικοί και οργανοπαίκτες, παίζαμε και τραγουδούσαμε μέχρι το πρωί, όμορφα χρόνια και έχω πολύ καλές αναμνήσεις.

Δυσκολίες περάσατε στην οικονομική κρίση;

Πέρασα φοβερές δυσκολίες στην οικονομική κρίση. Δεν υπήρχε καμία δουλειά τότε, δεν μου έκαναν κάποια πρόταση. Και για να μην παριστάνω τον «ήρωα», σε μια περίπτωση που θα μου έκαναν τότε κάποια πρόταση, δεν ξέρω αν θα αρνιόμουν.

Η πρόταση για το «Έρωτας μετά» πώς ήρθε;

Μου είχαν πει για άλλο σίριαλ, αλλά δεν είχαμε μιλήσει για τις λεπτομέρειες, ήταν όλα στον αέρα. Απ' ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, συζητώντας ο παραγωγός για το όνομά μου, του είπε το κανάλι «άστην αυτήν, μην την παίρνεις, θα της κάνουμε πρόταση για το "Έρωτας μετά"». Όταν είδα ότι η δουλειά είχε αρκετά εχέγγυα από το δυναμικό των ανθρώπων που την απαρτίζανε, είπα το «ναι».

Νιώσατε ποτέ το πόσο ερωτεύσιμη γυναίκα είστε;

Τώρα στα γεράματα αρχίζω να το κατανοώ. Δεν έχουν κανέναν λόγο να μου το κρύψουν πια και μου το λένε πολλές γυναίκες που με συναντούν... «ο άντρας μου ήταν ερωτευμένος μαζί σας πολλά χρόνια» και τους απαντώ «ρε παιδιά, τόσα χρόνια πού ήσασταν;».

Πώς πολεμάτε τον χρόνο;

Πώς γίνεται να σταματήσεις τη φθορά του χρόνου; Είναι μάταιη η προσπάθεια. Τον χρόνο δεν νομίζω να τον πολεμάω, τον έχω αφήσει να φαίνεται πάνω μου. Είναι μάθημα ζωής ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχόμαστε την ηλικία μας.

Συνταγή της επιτυχίας 40 χρόνων γάμου υπάρχει;

Δεν υπάρχει μυστικό, δεν ξέρω εάν είναι και επιτυχία... Οι σχέσεις μεταλλάσσονται μέσα στον χρόνο, δεν μένουν οι ίδιες. Ξεκινούν από έναν έρωτα και καταλήγουν στη συγγένεια, στη συντροφικότητα, στην τρυφερότητα, στο νοιάξιμο για έναν άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο έρωτας δεν διαρκεί εφόρου ζωής, όσο υπάρχουν όμως αισθήματα υπάρχουν και σχέσεις.

Κρίση περάσατε ποτέ στον γάμο σας;

Αμέ, πέρασα μεγάλη κρίση.

Ανοίξατε ποτέ την πόρτα να φύγετε;

Εγώ όχι, αλλά το έκανε ο Γιώργος, ο σύζυγός μου, και ξαναγύρισε πίσω μετά από χρόνια.

Η μία σας κόρη, η Μαργαρίτα, είναι ηθοποιός;

Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο χορεύτρια παρά ηθοποιός, πιο πολύ ασχολείται με αυτό το κομμάτι.

Ζήτησε τη γνώμη σας;

Όχι, έκανε αυτό που ήθελε κι εμένα δεν μου αρέσει να πατρονάρω τους ανθρώπους. Εάν δεν κάνουν αυτό που θέλουν δεν πετυχαίνουν. Μπορεί και να μην πετύχουν, τουλάχιστον να το προσπαθήσουν.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας πώς σας έπεισε να παίξετε στο «Ωραία μου κυρία»;

Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι υπαίτιος για πάρα πολλά πράγματα, είναι εκείνος που με έβγαλε από τη λήθη μου. Ήταν ένα καλοκαίρι που μου έστελνε συνέχεια μηνύματα και δεν τον έπαιρνα πίσω γιατί δεν είχα τι να του πω. Έτυχε, όμως, να δει η κόρη μου η Μαργαρίτα τα μηνύματα και με ρώτησε «μαμά, γιατί δεν απαντάς; Γιατί κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να σου κάνουν οι άλλοι;». Τον πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε, χάρηκα πολύ που τον γνώρισα, είναι μια προσωπικότητα πολύ ενδιαφέρουσα. Εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο και τι καλά που έκανα... Πείστηκα να συνεργαστώ μαζί του γιατί είχαμε μια υπέροχη -πάνω απ' όλα- σχέση. Χάρηκα πολύ, από τότε -για κάποιον περίεργο λόγο- κάνω κάθε χρόνο θέατρο.

Το «Έρωτας μετά» το βλέπετε;

Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι πολύ αργά και πρέπει να κοιμηθώ, όποτε βρω χρόνο κάθομαι και το βλέπω στο Youtube. Έχω πρόβλημα με τον ύπνο μου, ταλαιπωρούμαι αφάνταστα όταν έχω τόσες έννοιες και σκοτούρες.

Κρίνετε τον εαυτό σας;

Πάρα πολύ αυστηρά. Μπορεί να δω μια σκηνή που να θεωρώ ότι την έχω κάνει καλά και όταν την δω εκ των υστέρων να πω στον εαυτό μου «πόσο χάλια την έκανες!». Κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου, δεν του χαϊδεύω τα αυτιά.

Σε ψυχολόγο έχετε πάει ποτέ;

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στη ζωή μου, όχι. Όταν έχεις κοντινούς ανθρώπους -και εγώ, δόξα τον Θεό, έχω τέτοιους- που συζητάς μαζί τους και τους εμπιστεύεσαι, αποφεύγεις την κούρα από ειδικούς. Τέτοιες φιλίες θέλω στη ζωή μου, οι σχέσεις με τους φίλους μου έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου και μέσα από συγκρούσεις έχουν επιβιώσει.

Πιθανόν γιατί είχατε καλά παιδικά χρόνια...

Δεν είχα καθόλου καλά παιδικά χρόνια. Ήμουν αντικειμενικά ένα παιδί χαρούμενο, άσχετα εάν το περιβάλλον μου δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Τον πατέρα μου τον γνώρισα πρώτη φορά 12 χρόνων. Ζούσε στο εξωτερικό και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήθελε να πάρει διαζύγιο από τη μητέρα μου, γιατί ήταν με μια άλλη γυναίκα. Είχαμε μια ψύχραιμη συνάντηση. Βρήκε μερικά χρόνια μετά τον εαυτό του στην Ελβετία, έμεινε εκεί για την υπόλοιπη ζωή του, παντρεύτηκε, έκανε άλλη μια κόρη, την αδερφή μου, που την αγαπώ πάρα πολύ και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση παρ' όλο που είμαστε μακριά.

Άρα εξομαλύνθηκε και η σχέση με τον πατέρα σας...

Ναι, εξομαλύνθηκε, απλά δεν πλησιαστήκαμε ποτέ...

Ήταν τραύμα αυτό;

Τώρα μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχολόγο να ρωτήσω, γιατί εάν απαντούσα «όχι» μπορεί και να έλεγα ψέματα.

Στο θέατρο τι θα κάνετε;

Τον θυελλώδη έρωτα του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα, σε μια θεατρική διασκευή του βραβευμένου με τρία Βραβεία Κοινού βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου «Ιστορία χωρίς όνομα» από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Θα ξεκινήσουμε στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο για έναν μήνα και μετά θα κατέβουμε στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Ο Νίκος Μαστοράκης έχει δηλώσει «εάν παντρευόμουν κάποια μετά τα διαζύγιά μου θα ήταν η Μπέτυ, αλλά ήταν μικρή τότε»... Έχετε κρατήσει μια τόσο όμορφη σχέση μετά από τόσα χρόνια.

Αυτή η σχέση έχει καταλήξει να είναι σχέση ζωής. Οι συναντήσεις και οι χωρισμοί των ανθρώπων για κάποιο λόγο γίνονται. Ήταν μια σχέση που έγινε σε μια εποχή που ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα των ανθρώπων και με το πέρασμα των χρόνων μάς έβγαλαν στην επιφάνεια ένα νοιάξιμο και μια αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Μιλάτε ακόμα;

Φυσικά.

Επειδή ο Νίκος Μαστοράκης είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία χρόνων και μια ιδιαίτερη κριτική ματιά, φαντάζομαι ότι θα σας έχει κάνει κριτική για το σίριαλ.

Δεν του έχω μιλήσει από τότε που έχω ξεκινήσει το σίριαλ -επίτηδες δεν τον έχω πάρει-, γιατί δεν θέλω ακόμα να ακούσω την κριτική του, θέλω να την αφήσω για λίγο αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Έρωτας Μετά: Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του! Οι εξελίξεις σήμερα 30/10!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» για σήμερα 30/10. Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 21

Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του και, με αφορμή τη δική του αδυναμία να συνεργαστεί με την Αντιγόνη, της προτείνει ανοιχτά να μιλήσει στην Ηλέκτρα για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρίας. Η Ηλέκτρα, από την άλλη, ετοιμάζει ένα ευχαριστήριο δείπνο στο Χρήστο για τη βοήθειά του στη φάση της απεξάρτησης ενώ ο Νίκος φαίνεται πως έλκεται ολοένα και περισσότερο από την καινούργια πελάτισσα του Χρήστου, την Αλίκη. Τρία χρόνια πριν, η οικογένεια Δούκα πηγαίνει εκδρομή στο σπίτι της Ιτιάς ενώ η Μάγδα ανακαλύπτει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το παρελθόν του Περικλή.