Ελεονώρα Μελέτη: Oι καλεσμένοι της απόψε τα «Μεσάνυχτα»!

Ποιους θα δούμε στους αποψινούς μας δέκτες;

Ελεονώρα Μελέτη: Oι καλεσμένοι της απόψε τα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι απόψε στα "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρα Μελέτη στις 23:40 στον alpha tv! Οι ιστορίες τους θα σας συγκλονίσουν.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Τάσο Ξιάρχο, τον γνωστό χορογράφο που εντυπωσίασε στο GNTM2 με τα... τακούνια του! Ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί πως τυχαία ανακάλυψε ότι ο χορός είναι μέσο έκφρασης της εκκεντρικότητάς του.

Ο Τάσος Ξιάρχος μιλάει επίσης για την ταραχώδη σχέση με τον πατέρα του και απαντά στο γιατί θέλει να είναι από μακριά και αγαπημένοι, ενώ παραδέχεται πως περπατάει τα τακούνια πολύ καλύτερα απ’ ότι οι γυναίκες.

Ελεονώρα Μελέτη: «Σεισμός» από τα νούμερα τηλεθέασης! Έχασε έδαφος...

Αμέσως μετά γνωρίζουμε καλύτερα τη σταρ Ελλάς 2020, Ραφαέλα Πλαστήρα.Η φετινή νικήτρια με καταγωγή από την Ολλανδία και τα Τρίκαλα, η οποία ζει το όνειρό της, εξηγεί γιατί συμβουλεύει τα κορίτσια να μην πάνε ποτέ στο Next Top Model, μιλάει για τη βραδιά των καλλιστείων και παραδέχεται πως ήταν βέβαιη ότι θα έπαιρνε τον τίτλο.

Τέλος, ο τραγουδιστής Βαλάντης μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, όταν εντοπίστηκε όγκος στο νεφρό του, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε προκειμένου να πάρει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης.

Επιπλέον, αναφέρεται στην παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε πολύ όταν ήταν νεότερος, ενώ εξηγεί γιατί κάθε φορά που θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του, κάνει απεργία πείνας. «Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε αγνώριστη! Η αλλαγή που δεν περιμέναμε!

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε αγνώριστη! Έκανε μία αλλαγή που δε περιμέναμε με τίποτα!

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή την φορά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει συνηθίσει στο ξανθό μαλλί, αλλά τώρα θέλησε να κάνει μια αλλαγή!

Έτσι,δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε ότι έκανε την αλλαγή που δεν περιμέναμε! Έκανε το μαλλί της από ξανθό σε... πυρόξανθο!

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Ελένη από το GNTM; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τι λέτε; Της ταιριάζει;

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της έκανε το πιο γλυκό «Loquita Challenge»! (Βίντεο)

Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη έκανε το πιο γλυκό «Loquita Challenge» και λιώσαμε με τα κουνήματα της μικρής Αλεξάνδρας.

Η μπέμπα η οποία έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα, δεν σταματάει να γεμίζει την ζωή των γονιών της με τρυφερές στιγμές, αφού δεν σταματάει το χορό.

Από χθες, η Ελεονώρα Μελέτη, μοιράζεται μερικά από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα της μικρής.

Πριν λίγες ώρες, χόρεψε το «Loquita Challenge» της Ελένης Φουρέιρα και τους τρέλανε όλους.