Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του Survivor! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του Survivor! Τι συνέβη;

Πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έγινε πολύ αγαπητός από τον κόσμο!

Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Πρίαμο!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Survivor: Αποκάλυψη τώρα! Ποια πρώην παίκτρια ζυγίζει 66 κιλά;

Έτσι κι αυτήν την φορά ο Μάριος Πρίαμος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να τονίσει στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κάποιος δότης αίματος.

Αυτό έκανε και ο Μάριος Πρίαμος, έγινε δότης αίματος και πέρασε αυτό το σημαντικό μήνυμα και στους ακόλουθους του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Survivor: Πρώην παίκτρια είναι σε σχέση και το έκρυβε! Έγινε «τσακωτή»...

Κι όμως πρώην παίκτρια του Survivor είναι σε σχέση και το έκρυβε! Έγινε «τσακωτή» και πλέον δεν μπορεί να αρνηθεί τίποτα!

Μπορεί πολλοί να ήθελαν την αθλήτρια του στίβου να βρίσκεται σε σχέση με τον Ατακάν, τον Τούρκο παίκτη που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο όπως φαίνεται, ήταν απλά φήμες.

Μιλάμε φυσικά για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει σχέση με άλλο πρόσωπο και το έκρυβε! Πλέον όμως δεν μπορεί να το αρνηθεί και βγαίνει δημόσια με τον άνθρωπό της! Η Κατερίνα Δαλάκα, η παίκτρια που αγαπήσαμε από το Survivor, έχει σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος κάποτε ήταν μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

Οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν πριν καιρό, και έτσι η Κατερίνα κυκλοφορεί και εκείνη με τον σύντροφό της! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε από τη νυχτερινή τους έξοδο και έγινε τσακωτή:

Survivor: Πρώην παίκτρια είναι σε σχέση και το έκρυβε! Έγινε «τσακωτή»...

Survivor: Θυμάστε αυτή την παίκτρια ήσυχη και «ταπεινή»; Δείτε την με καυτά μαύρα εσώρουχα!

Σίγουρα θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor ήσυχη και «ταπεινή»... Δείτε την με καυτά μαύρα εσώρουχα και θα αναθεωρήσετε!

Προκάλεσε ταραχές με τον χορό της! Τη γνωρίσαμε από το πρώτο Survivor το 2017 και μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, σήμερα όμως επιστρέφει και κερδίζει την πρώτη θέση στις καρδιές μας!

Survivor: Αυτός ο πρώην παίκτης είχε "παντρευτεί" την Δούκισσα Νομικού! Δείτε το πρόσωπό του!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει ένα φοβερό κορμί και ως μοντέλο, δείχνει τη δουλειά της μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram. Η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο με καυτά εσώρουχα και κοιλιακούς που ζαλίζουν και μας έφτιαξε την μέρα! Ιδού λοιπόν:

Ηλίας Γκότσης: Η αποκάλυψη για το «Survivor all star» - «Από τότε που βγήκαμε από το...»!

Μια αποκάλυψη για το «Survivor all star» έκανε ο Ηλίας Γκότσης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Από τότε που βγήκαμε από το...».

Ο νικητής του Survivor, τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από το «Μεσημέρι yes» αναφέρθηκε στο ριάλιτι που πρόκειται να βλέπαμε στις οθόνες μας.

«Από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι, ακούγαμε ότι θα γίνει. Υπήρχαν σκέψεις να γίνει φέτος το All Stars Survivor, αλλά δεν πρόκειται να γίνει αυτή τη σεζόν. Δεν με έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση», δήλωσε μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνοντας το Youweekly.gr.

Ποια Πασχάλη; Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που έκλεψε την καρδιά του Ηλία Γκότση!

Φήμες ήθελαν ζευγάρι τον Ηλία Γκότση και την Σόφη Πασχάλη αλλά... αυτή είναι η γυμνάστρια που στέκεται στο πλευρό του νικητή του Survivor 2, τελικά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, από τον περασμένο Νοέμβριο ο Ηλίαςκυκλοφορούσε σε βραδινές εξόδους με την άλλοτε συμπαίκτριά του , τη γυμνάστρια, για την οποία ακουγόταν μάλιστα πως ήταν ερωτευμένος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος φυσικά για την Εύη Σαλταφερίδου!

poia-pasxali-ayti-einai-i-prwin-paiktria-tou-survivor-pou-eklepse-tin-kardia-tou-ilia-gkotsi

Η αλήθεια, λοιπόν ,σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως η τελικά η ίδια έτρεφε συναισθήματα για γοητευτικό νικητή του Survivor 2, που μόλις είχε βγει από μια πολύχρονη σχέση - 5 ετών -με την αγαπημένη του Χριστίνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Εδώ και λίγες εβδομάδες, λοιπόν, ο Γκότσης και η Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και δείχνουν να περνάνε πραγματικά πολύ καλά.!

Όσο για την όμορφη δασκάλα της γιόγκα, Σόφη Πασχάλη, έχει έρθει κοντά σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Δρούλια ενώ με τον Γκότση είναι απλά πολύ καλοί φίλοι!

Θυμάστε αυτόν τον παίκτη του Survivor; Έγινε πατέρας και αυτή είναι η φωτογραφία του μωρού!

Θυμάστε αυτόν τον παίκτη του Survivor; Πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και αυτή είναι η φωτογραφία του μωρού του.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Τσίλης και η Λένα Αγελαδοπούλου παντρεύτηκαν, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2019 και πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα της κωπηλασίας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και "λιώσαμε". Survivor - αποκάλυψη: Η παίκτρια με τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις! Ποια είναι;

Μπαμπάς και γιος αν καταλάβαμε σωστά από την θαλασσί κουβέρτα πόζαραν μαζί στο φακό.

Survivor παίκτης πατέρας φωτογραφία μωρό