Μεσάνυχτα: Τα λόγια του Βαλάντη για την υγεία του που σοκάρουν!

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής!

Μεσάνυχτα: Τα λόγια του Βαλάντη για την υγεία του που σοκάρουν!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στα "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Βαλάντης μίλησε ανοιχτά για την υγεία του και τι του συνέβη με περιγραφές που σοκάρουν!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όταν εντοπίστηκε όγκος στο νεφρό του, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε προκειμένου να πάρει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Λίγες στιγμές φόβου και πανικού, λίγο αμφιβολία και ένα διάστημα αντίδρασης στο οποίο έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να το περάσω έτσι πιστεύοντας στον εαυτό μου, όμως τελικά επέλεξα τη σωστό οδό, αυτή που πρέπει να ακολουθούμε και όλοι, έκανα το χειρουργείο που πήγε καλά, τις επαναληπτικές μου εξετάσεις και συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βαλάντης: Η δημόσια τοποθέτησή του για τη Συμφωνία Πρεσπών!

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε πολύ όταν ήταν νεότερος, και εξήγησε γιατί κάθε φορά που θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του, κάνει απεργία πείνας.

«Κάποιες φορές που με ρωτάνε γιατί είμαι τόσο αδύνατος, τους λέω ότι κάνω απεργία πείνας. Εμένα προσπαθώ να αλλάξω, κάνω απεργία πείνας για να τιμωρήσω τον εαυτό μου. Όταν μου δημιουργείται ένα πρόβλημα, για να μπορέσω να ελέγξω τον εαυτό μου και να μην προβώ σε άλλο κακό, προτιμώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου και να πω "όχι, εσύ φταις, φάει αυτό που πρέπει να φας για να αλλάξεις"» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Βαλάντης: Σε ρόλο μοντέλου! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος Κιμιωνής, συμμετέχει στην Bridal Fashion Week 2019, όπου διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο.

Φέτος, επέλεξε γαμπριάτικα κοστούμια από ύφασμα με θέμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα και έστειλε ένα μήνυμα για την επιστροφή των μαρμάρων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο αρραβώνας και το εντυπωσιακό μονόπετρο για γνωστό ζευγάρι της showbiz!

Στην πασαρέλα με δημιουργήματα του, περπάτησαν ο Γιώργος Μανίκας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο yoga instructor Ίων Μάνγκος, ο personal trainer Μάνος Βροντζάκης και το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος. Μεταξύ αυτών και ο Βαλάντης.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: Αποκαλύπτει τι την εκνευρίζει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! (βίντεο)

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, σε ρόλο μοντέλου "έκλεψε" τα βλέμματα με το μοναδικό στυλ του. Ο Βαλάντης κατάφερε να αποσπάσει το θερμότερο χειροκρότημα.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη! Ο φανατικός θαυμαστής που έχει γίνει ο εφιάλτης της!