X-Factor: Τον αποθέωσαν οι κριτές! Η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί!

Τι του είπε ο Θεοφάνους;

X-Factor: Τον αποθέωσαν οι κριτές! Η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί!

Στο σημερινό επεισόδιο του X Factor τον αποθέωσαν οι κριτές και μάλιστα ειπώθηκε πως ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί μέχρι τώρα!

Με το τραγούδι «Zombie» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του οι κριτές τον αποθέωσαν και την αρχή έκανε ο Χρήστος Μάστορας λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει δει μέχρι τώρα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει συμμετάσχει σε όλα τα X-factor είπε ότι είναι μία από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των X-Factor.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη Σπανό! (Βίντεο)

Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στο X-factor στον Γιάννη Σπανό!

Στον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό που έφυγε σήμερα από τη ζωή αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στην έναρξη του τρίτου live show του X Factor.

Εμφανώς συγκινημένοι και οι τρεις καλλιτέχνες άκουγαν τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος ζήτησε από τους ανθρώπους της παραγωγής και του καναλιού, να ηγηθεί ώστε να γίνει ένα όμορφο αφιέρωμα στη μνήμη του για όλα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor Highlights: Η εμφάνιση που δίχασε τους κριτές και εκείνη που άρεσε σε όλους!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η εμφάνιση που δίχασε τους κριτές και εκείνη που άρεσε σε όλους!

Εκθαμβωτική ήταν η Δέσποινα Βανδή στο δεύτερο live του X-factor και άκουσε τα καλύτερα σχόλια τόσο από τους κριτές, όσο και από τον Άρη Μακρή.

Η τραγουδίστρια σε κάθε επεισόδιο τραβάει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

Στο σημερινό επεισόδιο επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε φαρδιά γραμμή. Τα κοσμήματα στο λαιμό της έκαναν την διαφορά αφού έδιναν ένα πιο sεxy αλλά και chic ύφος.

X-factor Δέσποινα Βανδή

X-factor: Αυτή η εμφάνιση σε κάποιους δεν άρεσε - «Πολύ αντρουά, λίγο καγκουρία»!

Αυτή η εμφάνιση στο X-factor σε κάποιους δεν άρεσε σε κάποιους κριτές, οι οποίοι δεν σχολίασαν τα καλύτερα - «Πολύ αντρουά, λίγο καγκουρία»!

Δεύτερο live σήμερα στο μουσικό show και η Δέσποινα Βανδή έδειχνε εκθαμβωτική με το μάξι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Με το τραγούδι «Frozen» έκανε την εμφάνισή του ο Κωνσταντίνος Στίνης από την ομάδα των άνω των 25 με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου. Ωστόσο δεν πολύ άρεσε.

«Εδώ επιχειρήθηκε μια μετάλλαξη του τραγουδιού, αλλά στις μεταλλάξεις συμβαίνουν πολλά. Εμένα αυτή η μετάλλαξη δεν μου… έκατσε καλά. Τραγούδησες σωστά, αλλά η μετάλλαξη του τραγουδιού ήταν… πολύ αντρουά, λίγο καγκουρία, εμένα δεν μου άρεσε, δεν με έπεισε», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ συμφώνησε και ο Θεοφάνους.

Ωστόσο, άκουσε καλά λόγια από τον Χρήστο Μάστορα: «Εμένα προσωπικά αυτή η διασκευή μου άρεσε πάρα πολύ. Από εσένα βλέπω προσωπικότητα, έχεις να δώσεις, έχεις το X Factor… Αν συνεχίσεις έτσι θα πας πολύ μπροστά».

X-factor: Ανέβηκε στην σκηνή τραγούδησε το «Εμένα θες» και τους τρέλανε όλους!

Ανέβηκε στην σκηνή τραγούδησε το «Εμένα θες» και τους τρέλανε όλους από την σκηνή του X-factor στο δεύτερο live.

Πριν από αυτή την εμφάνιση, ένας διαγωνιζόμενος δεν άρεσε σε όλους τους κριτές με την φωνή του και τα... άκουσε.

Με το τραγούδι «Εμένα θες» έκανε την εμφάνισή του στο δεύτερο live του X Factor ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

Και οι τέσσερις κριτές μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον Γιάννη, ο οποίος σε αυτό το live έδωσε το 100% με το κοινό τον καταχειροκρότησε.

Χ-Factor: «Κόντρα» στον αέρα για Θεοφάνους - Τσαουσόπουλο - «Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλήθεια»!

Μια μικρή «Κόντρα» στον αέρα του X-factor είχαμε ανάμεσα στον και Θεοφάνους και τον Τσαουσόπουλο. «Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλήθεια»!

Αφορμή, ήταν η ερμηνεία μιας παίκτριας. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά σήμερα που οι κριτές διαφώνησαν για διαγωνιζόμενο.

Με το τραγούδι «Where have you been» έκανε την εμφάνισή της στο δεύτερο live του X Factor η Λίλα Τριάντη από την ομάδα των άνω των 25 με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου.

«Ήσουν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχει μια βελτίωση. Το τραγούδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι πολύ φτιαγμένο το original… Ήταν μια δεύτερη εκτέλεση του τραγουδιού, το “δεύτερη” δεν είναι προς κακό, αλλά απείχε φωνητικά από την πρώτη», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

«Θα διαφωνήσω κάθετα. Στην ελληνική μουσική βιομηχανία χρειαζόμαστε καινούργιο αίμα, στην ποπ ειδικά. Ήσουν σούπερ σταρ! Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μιχάλης, αλήθεια, σόρρυ που το λέω», είπε ο Θεοφάνους.

«Η παρουσία σου απόψε στο X Factor με έκανε να καταλάβω τη διαφορά που έχει στη σκηνή αυτή επάνω ένας ερασιτέχνης με έναν επαγγελματία. Και σήμερα πραγματικά εξέπεμπες αυτή τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που έχει ένας επαγγελματίας! Μπράβο σου», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

X-factor: Εκτός εαυτού ο Θεοφάνους με μέλη της ομάδας του - «Σκ@τα θα τα πάμε»!

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Θεοφάνους με μέλη της ομάδας του στις πρόβες του X-factor. «Σκ@τα θα τα πάμε» τους είπε μια ημέρα πριν.

Ο συνθέτης είναι αυστηρός με τα παιδιά, καθώς θέλει να τα πάνε καλά και να έχουν μια καλή επίδοση επί σκηνής.

Με το τραγούδι «Το μέτρημα» έκαναν την εμφάνισή τους στο δεύτερο live του X Factor οι Liak and the Cover από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους, ωστόσο μια ημέρα πριν είχε γίνει χαμός.

Ο Γιώργος Θεοφάνους φώναξε στον Liak καθώς δεν ήταν συγκεντρωμένος και δεν τραγουδούσε καλά.