Φαίη Ξυλά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της! «Όταν χώρισα πήγα σε...»! (Βίντεο)

«Έχουμε τραύματα και...»!

Φαίη Ξυλά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της! «Όταν χώρισα πήγα σε...»! (Βίντεο)

Η Φαίη Ξυλά συγκλονίζει με την εξομολόγηση της, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Όταν χώρισα πήγα σε...»!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και εκεί μίλησε για όλα!

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Νίκο Μουτσινά, η Φαίη Ξυλά μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της που είναι σήμερα τριών ετών, αλλά και όσα έκανε για εκείνον αφότου χώρισε.

«Όταν δεν έχω baby sitting έρχεται στις παραστάσεις, στις πρόβες.Πριν ξεκινήσει η παράσταση παθαίνουν όλοι έναν πανικό γιατί αναστατώνει όλο το θέατρο» ανέφερε η ηθοποιός στον Νίκο Μουτσινά και πρόσθεσε: «Μόλις ξεκινήσει όμως η παράσταση κάθεται πάρα πολύ ήσυχος και παρακολουθεί. [Προηγουμένως] Τα κάνει όλα, πάει αλλάζει τα φώτα, τα πάντα… τα τσεκάρει όλα».

Η Φαίη Ξυλά παραδέχτηκε πως θα ήθελε ο γιος της να είναι δυνατός για όσα έχει να αντιμετωπίσει στη ζωή. «Νομίζω ότι είναι αρκετά συναισθηματικός, αλλά πρέπει στη ζωή να τα έχουμε και τα δύο, γιατί στη ζωή δεν είναι σαν την οικογένειά μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Φαίη Ξυλά παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να είναι αυστηρή μαζί του. «Δεν είμαι πολύ αυστηρή, προσπαθώ να βάλω όρια» είπε.

Φαίη Ξυλά: Πήγα σε παιδοψυχολόγο όταν χώρισα
Αναλύοντας περισσότερο τη σχέση μητέρας και παιδιού, η Φαίη Ξυλά είπε: «Όλοι έχουμε τραύματα και όλοι θεωρούμε ότι οι γονείς μας είναι τέλειοι, μέχρι που καταλαβαίνουμε κάποια στιγμή ότι δεν είναι. Εγώ προσπαθώ να του λέω από τώρα ότι δεν είμαι τέλεια για να το ξέρει. Να ξέρει ότι κάνω λάθη» αναφέρει.

Η Φαίη Ξυλά αναφέρει πως ζήτησε τη βοήθεια ειδικού όταν χώρισε. «Έχω πάει σε παιδοψυχολόγο όταν χώρισα για να ξέρω πως θα το διαχειριστώ» σημείωσε συγκεκριμένα. Η Φαίη Ξυλά βρισκόταν σε σχέση με τον επίσης ηθοποιός και συμπρωταγωνσιτή της στα «Μυστικά της Εδέμ» επί 15 ολόκληρα χρόνια, ενώ ο γάμος τους διήρκησε εννέα.

Το ζευγάρι που απέκτησε έναν γιο χώρισε πριν από έναν χρόνο, με την Φαίη Ξυλά να παραδέχεται στον Νίκο Μουτσινά πως ο γάμος δεν είναι πια στα σχέδιά της. «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής» είπε η Φαίη Ξυλά για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Βίντεο: Η Φαίη Ξυλά στο «Καλό Μεσημεράκι»
Μετά την μίνι συνέντευξη, η Φαίη Ξυλά και ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξαν ένα παιχνίδι γνώσεων και ταχύτητας, στο οποίο το τελευταίο λεπτό κέρδισε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Πηγή: iefimerida.gr

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»! Τι δήλωσε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή της Πέμπτης;

Μιλώντας τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα όσα έχει περάσει ο αγαπημένος του γιος!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Ο λόγος για τον Βαλάντη, που μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και το OPEN TV. «Ο Βαλάντης δεν αλλάζει, έτσι γεννήθηκα, έτσι πορεύομαι. Δεν νομίζω πως άλλαξε απολύτως τίποτα η ύπαρξη αυτού του προβλήματος».

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείτε:


«Για λίγο καιρό αντιμετώπισε το bullying της παχυσαρκίας, κατάλαβε γρήγορα πως ζούμε δυστυχώς σε τέτοιο κόσμο, αδυνάτισε και έγινε ένα πολύ αθλητικό παιδί» πρόσθεσε για τον 16χρονο γιο του.

Ενώ συμπλήρωσε, «Θα πήγαινα κριτής σε τάλεντ σόου, ούτως ή άλλως έχω τόσες γνώσεις πάνω στη μουσική» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.