Γιάννης Σπανός: Η ανατριχιαστική περιγραφή για το θάνατο του - «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τον είδα με...»!

Η αποκάλυψη με λυγμούς από καλό του φίλο!

Γιάννης Σπανός: Η ανατριχιαστική περιγραφή για το θάνατο του - «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τον είδα με...»!

Μια ανατριχιαστική περιγραφεί για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού έκανε πρόσωπο από το περιβάλλον του. «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τον είδα με...».

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη μέσα στο σπίτι του στο Κιάτο Κορινθίας και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον Γιάννη Σπανό βρήκε ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης. Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν η μονάκριβη ανιψιά του Σπανού, Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μη μπορώντας να βρει τον θείο της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο του προκειμένου να τον εντοπίσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο που έμενε μόνιμα πλέον. Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι του και, όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα Γιάννη Γιάννη και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» δηλώνει στην εφημερίδα Espresso συντετριμμένος.

«Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου» καταλήγει με λυγμούς.

Γιάννης ΣπανόςΘρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του νέου κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1934. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι "Μια αγάπη για το καλοκαίρι". Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Έχει γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα, σημαντικότεροι δίσκοι του όμως είναι οι "Ανθολογίες", το "Εκείνο το καλοκαίρι OST" (Α' Βραβείο Μουσικής Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1971" και η "Οδός Αριστοτέλους".

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του.

Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

Πένθος! Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος και επικρατεί πένθος στην Πάτρα, από όπου και καταγόταν.

Ο Φώτης Χρονόπουλος ήταν γιος του ιστορικού στελέχους της φιλελεύθερης παράταξης Δημήτρη Χρονόπουλου, συνταξιούχου της ΔΕΗ.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο. Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ της Αθήνας και της Πάτρας, ενώ ήταν δοκιμιογράφος και βιβλιοκριτικός. Από τις εκδόσεις «Περίπλους» είχε εκδοθεί επίσης το βιβλίο του «Ποιος, Τι, Πού, Πότε – Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας».

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος