Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Πως αντέδρασαν οι φαν της;

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας και της βανδάλισαν το σπίτι!

Τις τελευταίες ημέρες οι διάσημοι γιορτάζουν το Halloween και κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να τους πάει κάτι στραβά και να τους χαλάσει τη διάθεση.

Δυστυχώς όμως η ηθοποιός του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, δεν ήταν τυχερή, καθώς λίγες ώρες πριν γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της στο σπίτι της, κάποιοι αποφάσισαν να το βανδαλίσουν και να κλέψουν από την είσοδό του κάτι που είχε ιδιαίτερη σημασία για την σταρ αυτές τις ημέρες.

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Και πρόσθεσε με χιούμορ πως οι κολοκύθες τους είχαν ξεχωριστά χαρακτηριστικά – ήταν στρογγυλές και είχαν πορτοκαλί χρώμα, ενώ είχαν διάφορα μεγέθη και δεν ήταν ακόμη σκαλισμένες!

Πασίγνωστος ηθοποιός «κύλισε» ξανά στον εθισμό του αλκοόλ!

Επίσης, τόνισε ότι όχι μόνο οι δικές τους κολοκύθες, αλλά και όλης της γειτονιάς είχαν κλαπεί εκείνες τις ώρες. «Είναι επισήμως η τέλεια Halloween ληστεία του 2019», ενώ δεν δίστασε να μεταφέρει και το μήνυμα του συζύγου της που είπε πως η αξιοπρέπεια έχει χαθεί.

Θέλοντας να παρηγορήσει λίγο τον εαυτό της η Sarah Jessica Parker είπε: «Θα βρούμε κολοκύθες τις τελευταίας στιγμής». Οι θαυμαστές της στο άκουσμα των άσχημων νέων, έσπευσαν να βοηθήσουν τη σταρ και λίγο αργότερα μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της υπήρχαν κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη, που πάνω τους είχαν κάποια notes αγάπης και συμπαράστασης. Η κίνηση αυτή τη συγκίνησε πολύ και ανέβασε φυσικά σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της θέλοντας να τους ευχαριστήσει.

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Κορυφαίος ηθοποιός ξεκινάει δουλειά σε fast food! Συμπλήρωσε την αίτηση και περιμένει να γίνει δεκτή!

Κορυφαίος ηθοποιός ξεκινάει δουλειά σε fast food! Συμπλήρωσε την αίτηση στο αεροδρόμιο όπου βρέθηκε και περιμένει να γίνει δεκτή.

Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Hollywood και δεν περιμέναμε μια τέτοια κίνηση από τον ίδιο.

Ο λόγος για τον Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος αποκάλυψε σε εκπομπή της Εϊμι Σούμερ στο podcast, πως έκανε αίτηση για να δουλέψει σε αλυσίδα ασιατικής fusion κουζίνας! Ο 69χρονοςείπε πως η αλυσίδα P.F. Chang’s είναι η αγαπημένη του και στο αεροδρόμιο της Ατλάντα σταμάτησε για να συμπληρώσει μια αίτηση.

Σοκ! Νεκρός κορυφαίος ηθοποιός!

«Συμπλήρωσα μια αίτηση για εργασία στο P.F. Chang’s στο αεροδρόμιο της Ατλάντα γιατί πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα μέρη», δήλωσε ο ηθοποιός, με την Σούμερ να τον ρωτά γιατί το έκανε αυτό. Η απάντησή του ήταν: «απλά να δουλεύω εκεί. Φαίνεται ότι περνάνε πολύ καλά όσοι εργάζονται στο P.F. Chang’s».

Η συγκεκριμένη αλυσίδα μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, έγραψε στο Twitter: «Μπιλ προσλαμβάνεσαι! Πότε μπορείς να ξεκινήσεις;», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Κορυφαίος ηθοποιός ξεκινάει δουλειά σε fast food