Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για το "κόψιμο" του Αγρότης μόνος ψάχνει!

Η δήλωση της παρουσιάστριας!

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για το

Την δική της απάντηση έδωσε η Ελένη Τσολάκη για το Αγρότης μόνος ψάχνει και το κόψιμό του! Η απίστευτη αντίδραση της παρουσιάστριας όταν το έμαθε!

Εκεί που περιμέναμε να δούμε την επιστροφή της εκπομπής μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, τα σχέδια άλλαξαν!

«Αλλαγή σχεδίων. Δεν έχω να σου πω πολλά πράγματα γιατί κι εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Απλά ο «Αγρότης» ξέρω ότι φέτος δεν θα γίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου», δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star.

Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση πως γυρνάει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Ενώ όταν την ρώτησε ο ρεπόρτερ αν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους η εν λόγω εκπομπή δεν θα προβληθεί εκείνη απάντησε:«Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε. Στεναχωρήθηκα που ναυάγησε! Ξέρω ότι οι άνθρωποι του καναλιού γνωρίζουν καλύτερα».

Ελένη Τσολάκη: Ακυρώνεται το project της πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει";

Νέα βόμβα στο ΣΚΑΪ! Ακυρώνεται το project της Ελένη Τσολάκη πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει" και ποια είναι η απόφαση του καναλιού;

Αρκετά προγράμματα που βρίσκονταν λίγο πριν την προβολή τους ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το «Αγρότης μόνος ψάχνει», τον οποίο αναμενόταν να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη η οποία μάλιστα δέχτηκε να αναλάβει και δεύτερο ρόλο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ελένη Τσολάκη: Άλλαξε τα μαλλιά της και ο Λιάγκας με μια λέξη την άφησε «κάγκελο»!

Σύμφωνα με τη στήλη του Γρηγόρη Μελά στο Newsit η παρουσιάστρια βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς δική της εκπομπή μάλλον δεν θα πάρει. Ο «Αγρότης» λοιπόν μπαίνει στο συρτάρι λόγω «Big Brother». Πρόκειται για δύο projects με πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, τα οποία το κανάλι δεν έχει σκοπό να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα μαζί.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, την ώρα μάλιστα που για τον «Αγρότη» δεν υπάρχουν εδώ και καιρό νεότερα.

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Δείτε το απολαυστικό trailer με τα πρώτα πλάνα! (Βίντεο)

Δείτε το απολαυστικό trailer με τα πρώτα πλάνα για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», που έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το δημοφιλές ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Το ριάλιτι το είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον Alpha, με παρουσιάστρια τότε τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2019/2020, έχουν ξεκινήσει.

Δείτε το casting call στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr