Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Αδιανόητη η αντίδραση του όταν του ανακοίνωσαν on air ότι θα είναι παρουσιαστής του Big Brother!

Προδώθηκε από μόνος του ή μήπως όχι;

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Αδιανόητη η αντίδραση του όταν του ανακοίνωσαν on air ότι θα είναι παρουσιαστής του Big Brother!

Αδιανόητη η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα όταν του ανακοίνωσαν on air της εκπομπής «Μεσημέρι στον ΣΚΑΪ», ότι θα είναι παρουσιαστής του Big Brother!

Το θρυλικό ριάλιτι επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα θέλουν παρουσιαστή του Big Brother, τον Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι, στην σημερινή εκπομπη του, Κλεοπάτρα Πατλάκη, του ανακοίνωσε πως θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του Big Brother και ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Ωραία παιδιά, να αποκαλύψουμε την είδηση σήμερα, ότι εγώ φεύγω για Πολωνία 1η Γενάρη και θα κάνετε μόνοι σας την εκπομπή! Ο Παπανώτας θα είναι παρουσιαστής του δίνω την θέση μου…».

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει δημόσια αν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother!

Ο ίδιος όπως καταλαβαίνουμε ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες, αλλά ούτε και το αρνήθηκε, απλά έδωσε αυτήν την απάντηση αστειευόμενος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Εκτός Ελλάδας φαίνεται πως θα γίνουν τα γυρίσματα του Big Brother, το οποίο επιστρέφει δυναμικά μετά από πολλά χρόνια. Για ποιο λόγο;

Το show φαινόμενο έρχεται στις οθόνες μας και οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα μάλιστα με τη RealLife, για λόγους οικονομικούς, αλλά και ταχύτητας, εξετάζεται το σενάριο το ριάλιτι να γυριστεί εκτός συνόρων, όπως δηλαδή γινόταν και με το Power of Love. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να γυριστεί στην Πολωνία όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και τεχνικός εξοπλισμός.

Μάλιστα. αρχικός στόχος είναι το το Big Brother είναι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει το trailer με σκοπό να γίνει casting για τα άτομα που θα πάρουν μέρος, τα οποία δεν θα είναι celebrities.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του παρουσιαστή σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο Φάληρο φαίνεται να ψιθυρίζεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος θα έχει ολοκληρώσει τα 100 επεισόδια του Guess my age. Τι είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή του;