Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Σπάραξε η τραγουδίστρια! «Έφυγε τόσο ξαφνικά και θα γίνει αθάνατος»!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Σπάραξε η τραγουδίστρια! «Έφυγε τόσο ξαφνικά και θα γίνει αθάνατος»!

Σπάραξε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με μια ανάρτηση της. «Έφυγε τόσο ξαφνικά και θα γίνει αθάνατος», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η είδηση του θανάτου του, του Γιάννη Σπανού έχει σκορπίσει το πένθος στην Ελληνική μουσική σκηνή και πολλοί συνεργάτες αλλά και φίλοι του έχουν πει το δικό τους «αντίο».

Ανάμεσα τους και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε:

«Ο φίλος μου Γιάννης Σπανός έφυγε τόσο ξαφνικά … Συγκλονιστικός συνθέτης ,ταπεινός , εξωστρεφής, πηγαίος, ευαίσθητος , με τεράστια καλλιτεχνική φλέβα. Μου έδωσε υπέροχα τραγούδια , ζήλεψα και άλλα δικά του …. Μοιραστήκαμε συγκινήσεις στη Μπουάτ Κύτταρο το 1983, ζήσαμε μοναδικές στιγμές στις συναυλίες μας και στο σπίτι του στην Ερέτρια και στο Παρίσι ….. Πλημμυρίσαμε με μουσική και συναίσθημα. Ευγνώμων που σε συνάντησα ,σε «γνώρισα» και βρήκαμε την «έξοδο κινδύνου» Γιάννη φίλε μου θα έρχεσαι για πάντα στη καρδιά μας σα «νέο κύμα» και θα μείνεις αθάνατος γιατί πρόσφερες το ταλέντο σου με απλότητα και περίσσια χάρη … καλό σου ταξίδι #κατεριναμαριανού #Ερετρια 1983 #ευβοια Πολλές απώλειες αυτή τη χρονιά».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη θάνατος

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ράγισαν καρδιές! Το τραγούδι της Νεφέλης που δεν μιλάει αλλά τραγουδάει! (Βίντεο)

Ράγισαν καρδιές με τη Νεφέλη που δεν μιλάει αλλά τραγουδάει, στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη! Το συγκινητικό βίντεο!

Το μήνυμα της τραγουδίστριας είναι συγκλονιστικό!

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή... Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού... στο θαύμα της μουσικής!

Η Νεφέλη δεν μιλάει... μόνο τραγουδάει... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους», έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη