Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά τα διαλύει όλα!

Χωρισμός «βόμβα»!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά τα διαλύει όλα!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz τα διαλύει όλα μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών!

Εχθές ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν, παραμένοντας ωστόσο δύο καλοί φίλοι για χάρη των παιδιών τους.

Ο λόγος για τον Ian Ziering, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Beverly Hills, και την σύζυγό του, Erin!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά τα διαλύει όλα!

Νέος χωρισμός - βόμβα στη showbiz! Ήταν μαζί για δύο χρόνια!

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω πως εγώ και η Erin χωρίσαμε. Με τα χρονοβόρα προγράμματα εργασίας μας ήμασταν συνεχώς πολύ απασχολημένοι και τα τελευταία χρόνια «μεγαλώναμε» χώρια. Είναι μία από τις πιο απίστευτες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ και η καλύτερη μαμά στα παιδιά μας», ανέφερε αρχικά ο Ian στην ανάρτησή του και συνέχισε: «Έχω παρατηρήσει πως γράφονται και λέγονται πράγματα για να αλλάξουν μια κατάσταση και να εντυπωσιάσουν, όμως αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει κι έχει φτάσει στα χέρια μου είναι ψευδές και έχει δημιουργηθεί από τους haters, οι οποίοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να προχωρούμε, να προστατεύουμε και να μεγαλώνουμε τις κόρες μας και να είμαστε παράδειγμα επιτυχημένων γονιών. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή καθώς εστιάζουμε στο τι είναι σημαντικό για μας και για τα κορίτσια μας. Ειρήνη και αγάπη, Ian».

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε; Έπειτα από αρκετές φήμες χωρισμού, τελικά η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την καλλονή!

Αν και στην αρχή το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές, εν τέλη οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη φλόγα στη σχέση τους. Αποτέλεσμα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αναστέναξε" η Ψαρρού με τις πόζες της! (Βίντεο)

«Η σχέση μου έκανε τον κύκλο της και κοιτάω μπροστά… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου τώρα» είπε και πρόσθεσε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ποιος χώρισε και ήταν καλά;», είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Νέος χωρισμός