Βασιλική Ανδρίτσου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της!

Πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ!

Βασιλική Ανδρίτσου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της!

Η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της!

Η γνωστή ηθοποιός ζει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας, αφού πριν λίγους μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και η έλευση της κόρης της δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο το 2011 απολαμβάνει τη ζωή με την κορούλα τους που βαπτίστηκε πρόσφατα!

Σήμερα η Βασιλική Ανδρίτσου ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής της, για τα γενέθλιά του, με μια ερωτική εξομολόγηση.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια σου πολλα αγάπη μου!!Σε ευχαριστώ για όλα!!!!!! Σ’ αγαπαμε πολύ μπαμπά».

Βασιλική Ανδρίτσου: «Άδειασε» το «Room Service» - «Οι λόγοι που δεν πήγα ήταν και οικονομικοί»!

Η Βασιλική Ανδρίτσου «άδειασε» το «Room Service». «Οι λόγοι που δεν πήγα ήταν και οικονομικοί», είπε σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Μίλησε στο περιοδικό TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Βασιλική Ανδρίτσου: Η επικίνδυνη σκηνή που χρειάστηκε να κάνει! Έπεσε από...

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τους λόγους που δεν βρέθηκε στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα.

«Οι λόγοι ήταν και οικονομικοί αλλά και οι χρόνοι δεν βοηθούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ανδρίτσου για το «Room Service Πλιζ». «Δεν ήθελα να ξεφύγω από τα ωράρια που είχα σκοπό να εργαστώ. Προτίμησα τη σειρά που είμαι τώρα γιατί είμαστε πολλοί ηθοποιοί και τα γυρίσματα γίνονται σε γκρουπ, κάτι που με εξυπηρετεί πολύ εμένα, καθώς δεν θέλω να χάσω στιγμές με το παιδί μου σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα».

Βασιλική Ανδρίτσου: Ξέσπασε η ηθοποιός - «Είναι αγενές και ανόητο να...»!

Ξέσπασε η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον...», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μίλησε στο “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο για το περιστατικό που της συνέβη το καλοκαίρι με έναν follower της στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου: Θα μείνετε άφωνοι με το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένας από τους followers σας στο Instagram σας έγραψε ότι θα πρέπει να κάνετε δίαιτα…

Αντέδρασα με χιούμορ, γιατί πραγματικά δεν με άγγιξε ποτέ βαθιά αυτό το σχόλιο. Από μια ηλικία και μετά παίρνω κιλά, τα χάνω, τα ξαναπαίρνω, τα ξαναχάνω. Η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, του τύπου “μη στεναχωριέσαι” κλπ.Δεν στεναχωρήθηκα. Απλώς απάντησα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί στα social media γράφουν για να πικάρουν ή να πληγώσουν το άλφα ή δείνα πρόσωπο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Αν είσαι μάγκας βάλε και το επώνυμό σου όπως το βάζουμε εμείς.

Εκτός από τον χώρο του διαδικτύου υπάρχουν και στην τηλεόραση εκπομπές που σατιρίζουν άτομα με διάφορα σωματικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι η γνώμη σας;

Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον που είναι χοντρός, καραφλός ή κοντός, ή ψηλός, ή αδύνατος. Το να κοροϊδεύεις τον άλλον δείχνει και μια δική σου αδυναμία. Έτσι πιστεύω. Και η σάτιρα έχει κάποια όρια, γιατί στο όνομα της σάτιρας μπορεί να γίνεις πολύ προσβλητικός και αγενής.