Λάουρα Νάργες: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τι έκανε στο πρόσωπό της;

Ξεχάστε την γλυκιά φατσούλα της!

Λάουρα Νάργες: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τι έκανε στο πρόσωπό της;

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Λάουρα Νάργες! Τι έκανε στο πρόσωπό της;

Η όμορφη και γλυκιά παρουσιάστρια φαίνεται πως πειραματίστηκε με το πρόσωπο της και έδειξε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι!

Η Λάουρα Νάργες είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Λάουρα Νάργες: Άλλαξε πάλι τα μαλλιά της! Πως τα έκανε αυτήν την φορά;

Έτσι, πριν από λίγη ώρα μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε άλλων άνθρωπο, αφού έκανε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ και έγινε… ένας υπέροχος Τζόκερ!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κατέγραψε στο βίντεο όλη τη διαδικασία και όπως θα δεις το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάουρα Νάργες: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ στο νέο της post στο Instagram!

Λάουρα Νάργες: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ στο νέο της post στο Instagram! Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και αυτό φαίνεται!

Χθες η Λάουρα ανέβασε μια φωτογραφία θέλοντας να μοιραστεί με τους δικτυακούς της φίλους το πόσο καλά περνάει, παρουσιάζοντάς μας και το πόσο έχει αδυνατίσει!

Η νεαρή τηλεπαρουσιάστρια συνεχίζει τη ζωή της έπειτα από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και μάλιστα διανύει μια από τις ωραιότερες στιγμές της! Έπειτα από την αλλαγή στα μαλλιά της, η ίδια θέλησε να ανανεώσει τον εαυτό της με ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα!

Λάουρα Νάργες: Άλλαξε πάλι τα μαλλιά της! Πως τα έκανε αυτήν την φορά;

Και αυτό ήταν το γυμναστήριο! Όπως φαίνεται και από την τελευταία της ανάρτηση η παρουσιάστρια είναι φανερά πιο αδυνατισμένη και όμορφη από ποτέ, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της σε όλους τους followers της!

Η Λάουρα γενικότερα δεν φοβάται να αλλάξει το look της και αυτή τη φορά εμείς λέμε ένα μεγάλο "ναι" γιατί της πάει και μας αρέσει πάρα πολύ!

Λάουρα Νάργες: Η συγκινητική δημοσίευση για την απώλεια που την στιγμάτισε!

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια συγκινητική δημοσίευση για αυτήν την απώλεια που την στιγμάτισε για πάντα!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτόν τον χαμό που βίωσε...

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη, αφού σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της, βυθίζοντας τόσο εκείνη όσο και την υπόλοιπη οικογένεια σε απέραντη θλίψη.

Του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και ο ξαφνικός θάνατός του λίγες ημέρες μετά το εγκεφαλικό που του είχε συμβεί, την σόκαρε.

Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Voice»! Τα υπονoούμερα on camera!

Έτσι η Λάουρα Νάργες σήμερα το απόγευμα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από την παιδική της ηλικία, γράφοντας στην λεζάντα χαρακτηριστικά:

«6 χρόνια χωρίς εσένα. Μου λείπεις πάρα πολύ».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Λάουρα Νάργες: Η συγκινητική δημοσίευση για την απώλεια που την στιγμάτισε!