Φαίη Σκορδά: Έγινε έξαλλη με συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής! «Είναι ύπουλος...»! (Βίντεο)

Το περιστατικό που την εξόργισε!

Φαίη Σκορδά: Έγινε έξαλλη με συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής! «Είναι ύπουλος...»! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι ύπουλος...»!

Η καλλονή παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της με κάτι που έκανε ένας συνεργάτης της στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι συνεργάτες της σχολίαζαν τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η κάμερα την «τσάκωσε» να τρώει.

Φαίη Σκορδά: Της είπαν για ενδεχόμενο γάμο και έπαθε «αμόκ»! Πότε θα συμβεί;

Έδειξαν το πλάνο της και η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με τον σκηνοθέτη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν περίμενα να δείξει πλάνο μου αλλά κι αυτός ο σκηνοθέτης είναι ύπουλος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: «Άδειασαν» συνεργάτη του Λιάγκα στην εκπομπή της! Τους κοίταγε άφωνη η παρουσιάστρια!

«Άδειασαν» συνεργάτη του Λιάγκα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Τους κοίταγε άφωνη η παρουσιάστρια και δεν ήξερε τι να κάνει!

Το πρωί της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρουσίασε στο Πρωινό το αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την παρουσιάστρια του My Style Rocks. Λίγες ώρες αργότερα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, παρουσίασε το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ με παραπάνω στοιχεία.... Αυτό προξένησε πυρετό από σχόλια!

«Γενικά, το My Style Rocks είναι ένα θέμα που εμένα με έχει προβληματίσει λίγο, διότι γεννά αποκλειστικά κάθε μία ώρα. Και θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα», είπε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Χοντρό αυτό! Ξέρετε για ποια εκπομπή το λέει…», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συνέχισε λέγοντας: «Χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ΣΚΑΪ 12:00 με 14:00 -γιατί έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα-, ειπώθηκε πως μία από τις κοπέλες που συζητάει για να είναι παίκτρια στο My Style Rocks, από τη συνάδελφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι η Ιωάννα Τούνη. Να δούμε τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα είναι στο My Style Rocks»; Η Φαίη Σκορδά δεν είπε τίποτα.....

Φαίη: Αποκάλυψε στο Πρωινό ποια εκπομπή θα ήθελε να κάνει!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του «Πρωινό» ποια εκπομπή θα ήθελε πολύ να κάνει!

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προέβη η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής αποκαλύπτοντας τον κρυφό της "πόθο"!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αφιέρωσε ένα κομμάτι της εκπομπής στον γνωστό παραμυθά, Νίκο Παλάβιο και στο πλαίσιο αυτού θέλησε να εξομολογηθεί τη μεγάλη της επιθυμία.

«Θέλω να κάνω παιδική εκπομπή, τόσα χρόνια με ρωτούν γιατί δεν κάνω κάτι άλλο… Αυτό είναι το μόνο που θα έκανα, ούτε late night, ούτε show… Με αρχισυντάκτη τον Νίκο Πιλάβιο θα το έκανα» ήταν τα λόγια της.