Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει όπως τον γέννησε η μητέρα του και προκαλεί φρενίτιδα!

Το κορμί του αναστατώνει!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει όπως τον γέννησε η μητέρα του και προκαλεί φρενίτιδα!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει όπως τον γέννησε η μητέρα του και προκαλεί φρενίτιδα στις θαυμάστριές του!

Ο ίδιος φωτογραφήθηκε ολόγυμνος, καθισμένος πάνω σε ένα τραπέζι, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού του με το πόδι του.

Ο λόγος για τον ράπερ Mike, ο οποίος διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα και τα τατουάζ που έχει σε όλο του το κορμί κλέβουν τις εντυπώσεις.

Διάσημος τραγουδιστής έγινε για τέταρτη φορά πατέρας! Το συγκινητικό post στο Instagram!

Ο Mike συμμετέχει φέτος στο «Naked Issue», το οποίος μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει όπως τον γέννησε η μητέρα του και προκαλεί φρενίτιδα!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής προκαλεί αντιδράσεις! «Με φλερτάρουν, δεν φλερτάρω εγώ»! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής προκαλεί αντιδράσει με τις δηλώσεις του, αφού μεταξύ άλλων είπε: «Με φλερτάρουν, δεν φλερτάρω εγώ»!

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο λόγος για τον ράπερ Toquel, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πλέον με φλερτάρουν δεν φλερτάρω εγώ. Δεν έχω σύντροφο, αν είχα σύντροφο σίγουρα θα υπήρχε ζήλια. Δεν δίνω ευκαιρίες για σχέση, τώρα είμαστε σε άλλο mood. Τώρα είμαστε να δουλέψουμε, να κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν έχω χρόνο για σχέση».

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Έπαιρνα σκληρά ναρκωτικά στα 19! Ήμουν βίαιος με τις γυναίκες"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο γιος μου έχει υποστεί bulling για...»! Τι δήλωσε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή της Πέμπτης;

Μιλώντας τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα όσα έχει περάσει ο αγαπημένος του γιος!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Ο λόγος για τον Βαλάντη, που μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και το OPEN TV. «Ο Βαλάντης δεν αλλάζει, έτσι γεννήθηκα, έτσι πορεύομαι. Δεν νομίζω πως άλλαξε απολύτως τίποτα η ύπαρξη αυτού του προβλήματος».

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείτε:


«Για λίγο καιρό αντιμετώπισε το bullying της παχυσαρκίας, κατάλαβε γρήγορα πως ζούμε δυστυχώς σε τέτοιο κόσμο, αδυνάτισε και έγινε ένα πολύ αθλητικό παιδί» πρόσθεσε για τον 16χρονο γιο του.

Ενώ συμπλήρωσε, «Θα πήγαινα κριτής σε τάλεντ σόου, ούτως ή άλλως έχω τόσες γνώσεις πάνω στη μουσική» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.