Γιάννης Σπανός: Σήμερα η κηδεία! Που και πότε θα δοθεί το τελευταίο αντίο!

Τι ανακοινώθηκε!

Γιάννης Σπανός: Σήμερα η κηδεία! Που και πότε θα δοθεί το τελευταίο αντίο!

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη! Που και πότε όμως θα δοθεί το τελευταίο αντίο; Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει στον τόπο που γεννήθηκε και λάτρεψε ο Γιάννης Σπανός!

Το «τελευταίο αντίο» στον μουσικοσυνθέτη θα δοθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Από τις 13.00 η σορός θα εκτεθεί για προσκύνημα, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 14.00.

Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντέιβιντ Κοχ!

Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του Νέου Κύματος, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη σε ηλικία 85 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος συνθέτης δεν αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1934. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι "Μια αγάπη για το καλοκαίρι". Έχει γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα, σημαντικότεροι δίσκοι του όμως είναι οι "Ανθολογίες", το "Εκείνο το καλοκαίρι OST" (Α' Βραβείο Μουσικής Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1971" και η "Οδός Αριστοτέλους".

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του. Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του νέου κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1934. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι "Μια αγάπη για το καλοκαίρι". Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Έχει γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα, σημαντικότεροι δίσκοι του όμως είναι οι "Ανθολογίες", το "Εκείνο το καλοκαίρι OST" (Α' Βραβείο Μουσικής Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1971" και η "Οδός Αριστοτέλους".

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του.

Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

Πένθος! Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος και επικρατεί πένθος στην Πάτρα, από όπου και καταγόταν.

Ο Φώτης Χρονόπουλος ήταν γιος του ιστορικού στελέχους της φιλελεύθερης παράταξης Δημήτρη Χρονόπουλου, συνταξιούχου της ΔΕΗ.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο. Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ της Αθήνας και της Πάτρας, ενώ ήταν δοκιμιογράφος και βιβλιοκριτικός. Από τις εκδόσεις «Περίπλους» είχε εκδοθεί επίσης το βιβλίο του «Ποιος, Τι, Πού, Πότε – Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας».

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από την ζωή προδομένος από την καρδιά του, γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και επικρατεί θλίψη, αφήνοντας πίσω όμως ένα πλούσιο έργο για τη Στερεά Ελλάδα την οποία αγάπησε και υπηρέτησε.

Τιμήθηκε με το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατείδης»(2014), για την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας «ΦΘΙΩΤΙΔΟΦΩΚΙΣ»(1960-2010) και του περιοδικού «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» από το 1969 μέχρι σήμερα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 3.0'0 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου - Δημοτικό Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας. Στη φυλακή γνωστός δημοσιογράφος! Τι συνέβη;

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος, «έφυγε» την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019...

Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελλάδα στην είδηση ότι έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Καίσαρης ήταν ο εμβληματικός «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», σε μία από τις πιο διάσημες στήλες του αθλητικού Τύπου. Τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα». Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πηγή: ethnos.gr