Γιάννης Σπαλιάρας: Η σπαρακτική του ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του!

Τι δημοσίευσε ο ηθοποιός;

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σπαρακτική του ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του!

Μια σπαρακτική ανάρτηση θέλησε να κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός μας συγκινεί με την φωτογραφία του πατέρα του στα instastories!

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων έπειτα από τον χαμό του πατέρα του ο Σπαλιάρας έσπευσε να ανεβάσει ένα ιδιαίτερο post προς τιμήν του!

Γιάννης Σπαλιάρας: Ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του! Η απώλεια που τον στιγμάτισε! (Βίντεο)

Η τραγική ημέρα ήταν 1η Νοεμβρίου του 2017, όταν το πρώην μοντέλο και ηθοποιός που ήταν αρκετά δεμένος με τον πατέρα του έμαθε το δυσάρεστο γεγονός.

Στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είχε φωτογραφίες των γονιών του από το παρελθόν και γράφει: «3 χρόνια που έφυγες παλικάρι μου και είναι σαν χθες…σ’αγαπώ».

σπαλιαρας

Γιάννης Σπαλιάρας: Θα τον δούμε στο Survivor All Star; Η αινιγματική απάντηση!

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες και των δυο κύκλων του Survivor που έχουν δηλώσει την επιθυμία του να πάνε στο «All Star».

Μετά τον Ηλία Γκότση και τον Πάνο Αργιανίδη που δήλωσαν πως αν τους γινόταν η πρόταση θα ήθελαν να μπουν και πάλι στους στίβους μάχης, τώρα και ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε θετικός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής με την εξομολόγηση για την απεξάρτηση: «Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν...»!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του Survivor. Όπως δήλωσε, θέλει να δυναμώσει για να είναι έτοιμος για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε ακόμη: Σαμπρίνα: Οι πρώτες σοκαριστικές δηλώσεις μετά την ληστεία! (Βίντεο)

«Είμαστε έτοιμοι όταν χτυπήσει το τηλέφωνο να πάμε», είπε και συμπλήρωσε: ««Είμαι πολύ τυχερός που πήγα δύο φορές σε ριάλιτι επιβίωσης, χιλιάδες άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για να μπουν σε αντίστοιχο ριάλιτι».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σοκάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας! Γεμάτος μώλωπες σε όλο του το σώμα! (βίντεο)

Η εικόνα του Γιάννη Σπαλιάρα σοκάρει, με τον πρώην παίκτη του Survivor να είναι γεμάτος με μώλωπες!

Μας έδειξε τα σημάδια στο σώμα του! Διαβάστε παρακάτω...

Με μώλωπες στα χέρια του και στον ώμο του ξύπνησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο στο instagram, δείχνοντας τα σημάδια του, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει πως συνέβη όλο αυτό!