The Voice: Δάκρυσαν οι κριτές με την παίκτρια με την δυσπλασία στο πρόσωπο!

Τι συνέβη;

The Voice: Δάκρυσαν οι κριτές με την παίκτρια με την δυσπλασία στο πρόσωπο!

Δάκρυσαν οι κριτές του "The Voice"! Η παίκτρια με την δυσπλασία στο πρόσωπο δεν κατάφερε μόνο να "κερδίσει" τους κριτές αλλά και να τους συγκινήσει!

Το συγκινητικό στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice". Μία από τις παίκτριες που ανέβηκε στη σκηνή για να διαγωνιστεί και να κερδίσει μία θέση στο talent show, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιστορία της!

Ο λόγος για τη 19χρονη Αιμιλία Καναρέλη, η οποία ξεπέρασε τη σπάνια ασθένεια με την οποία γεννήθηκε και συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Έλενα Παπαρίζου: Κοπέλα πήγε με την ομάδα της και η μαμά της έγινε έξαλλη - «Θα την σκοτώσω»!

Συγκεκριμένα, η 19χρονη, γεννήθηκε με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δυσπλασίας στο πρόσωπο. Όπως είπε η ίδια, έκανε λογοθεραπεία και άρχισε μαθήματα μουσικής για να βοηθηθεί η ομιλία της. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρό του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με το που είδε τη 19χρονη παίκτρια αποκάλυψε ότι τη γνώριζε: «Έλενα, τι καλά που γύρισες! Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική».

Πηγή: protothema.gr

The Voice: Αυτή η παίκτρια έχει πάρει σβάρνα όλους τους μουσικούς διαγωνισμούς!

Αυτή η παίκτρια από το «The Voice» δεν έχει αφήσει κανέναν μουσικό διαγωνισμό να περάσει χωρίς την συμμετοχή της!

Πρόκειται για την Βάλια Δήμου που είδαμε στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ, «The Voice» και με την εμφάνιση της το πρώτο που σκεφτήκαμε είναι ότι κάπου την έχουμε ξαναδεί.

Στην 7η blind audition του The Voice έκανε την εμφάνιση της στην σκηνή η τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη, η οποία μάλιστα πέρασε και στην επόμενη φάση.

Όμως την διαγωνιζόμενη την έχουμε δει παλιότερα στο X-Factor του ΑΝΤ1 το 2010, στο The Voice του ΑΝΤ1 το 2014, αλλά και στο The Voice του ΣΚΑΙ το 2018.

The Voice: Διαγωνιζόμενος ανέβηκε στην σκηνή και αποκάλυψε την συνάντηση του με τον Γιώργο Λιανό! (Βίντεο)

Η εμφάνιση της στο X-Factor:

Η εμφάνιση της στο The Voice:

Η εμφάνιση της στο The Voice:

The Voice - Highlights: Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του The Voice! Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού που μας τρέλαναν κανονικά!

Μια ατάκα για τους ντελιβεράδες πέταξε ο Πάνος Μουζουράκης σε διαγωνιζόμενο του The voice και τον έπιασε απροετοίμαστο, καθώς δεν το περίμενε,

Ο Δημήτρης δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια σε πιτσαρία και ανέβηκε στη σκηνή για να διεκδικήσει μια θέση.

Όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια αφού ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του και το ταλέντο του. Πραγματικά από τα πρώτα λεπτά γύρισαν όλοι αμέσως κάτι που στις προηγούμενες διαγωνιζόμενες δεν το έκαναν!

Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκίνηση του για το «The Voice» και όσα αποκάλυψε για την αποχώρηση του Μαραβέγια!

Όταν ανέφερε πως δουλεύει σε πιτσαρία ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα επικό σχόλιο για τους ντελιβεράδες, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε όταν βρέχει, κάτι που το έχει κάνει κι αυτός.