Σίσσυ Χρηστίδου: Πρόδωσε τα πάντα μπροστά στις κάμερες! «Εσύ με ακυρώνεις»! (Βίντεο)

Σε ποιον τα «έχωσε»;

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρόδωσε τα πάντα μπροστά στις κάμερες! «Εσύ με ακυρώνεις»! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόδωσε τα πάντα μπροστά στις κάμερες και είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ με ακυρώνεις»!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή της περίμενε με ανυπομονησία την καλεσμένη της και σχεδόν ακούγαμε την καρδιά την να χτυπά από την αγωνία τόσο δυνατά.

Ο λόγος είναι απλός... Η καλεσμένη της ήταν η Μαρία Κορινθίου και η ηθοποιός άργησε να φτάσει στην εκπομπή με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος!

Κρατιέστε; Αυτή είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου! Ζαλάδα φέρνει ο αριθμός!

Προσπάθησαν να το καλύψουν με διάφορους τρόπους ώσπου τελικά κατέφθασε στο πλατό με την τσάντα της στον ώμο, τα σκουλαρίκια της στο χέρι και σχεδόν άβαφη!

Αφού έκανε την είσοδο της και έκατσε στον καναπέ η Σίσσυ Χρηστίδου πρόδωσε ένα περιστατικό μπροστά στις κάμερες και είπε ότι συνέχεια ακυρώνει τους καφέδες που κανονίζουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστιδου: Βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας μιλάει με ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, όπως άφησε κι εμάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Ένας επιπλέον παράγοντας για αυτό είναι το κανάλι που διαθέτει στην πλατφόρμα του Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Το κοινό της στο Youtube όμως δεν μπορούσε να το αφήσει χωρίς βίντεο και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και όταν είδαμε τον πέτρινο τοίχο μείναμε άφωνοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια!

Αγωγή - "βόμβα" από τη Σίσσυ Χρηστίδου; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια μέσα από νέο ρεπορτάζ!

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού ο χωρισμός τους πέρασε από διάφορες φάσεις με τους δυο τους να προσπαθούν να διατηρήσουν όσο το δυνατό καλύτερες σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους!

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, τις πληροφορίες του Youweekly.gr είναι κάτι που έχουν πετύχει με μεγάλη επιτυχία μάλιστα αφού οι σχέσεις τους είναι άψογες και το βράδυ της Κυριακής, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο πέρασαν χαλαρές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους!

Ωστόσο, το περιοδικό Ciao μέσα από ένα πρόσφατο δημοσίευμά του αποκαλύπτει με βάση τις πηγές του πως η παρουσιάστρια του OPEN είναι έτοιμη να υποβάλει αγωγή κατά του πρώην συζύγου της!

Όπως αναφέρει ακριβώς το δημοσίευμα:

"Το περιεχόμενο της αγωγής δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς ακόμα βρίσκεται υπό επεξεργασία από τους δικηγόρους της παρουσιάστριας! Όπως λένε όμως οι ίδιες πηγές (οι πηγές του περιοδικού Ciao), πρόκειται για διαφροές που έχουν προκύψει μετά το διαζύγιο, τόσο στο προσωπικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Η παρουσιάστρια έχει θυμώσει πολύ με τα ψέμματα που πιστεύει ότι της έχει πει ο πρώην σύζυγός της καθώς η ίδια είναι πεπεισμένη ότι για το χωρισμό τους ευθύνεται τρίτο πρόσωπο. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε βέβαια, αλλά η Σίσσυ δεν αλλάζει γνώμη!"

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao το οποίο και οι πηγές μας, οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν ισχύει! Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό καθώς ήταν πλήρως συνειδητοποιημένοι γι αυτή τους την απόφαση! Τρίτο πρόσωπο δεν υπήρξε και είναι και οι δυο άριστα τοποθετημένοι όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματά τους!