Ελένη Ασημάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της και η εμφάνισή της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Απαστράπτουσα παρουσία!

Ελένη Ασημάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της και η εμφάνισή της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Η Ελένη Ασημάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της σε νυχτερινό μαγαζί και η εμφάνισή της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Η καλλονή Ελένη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM!

Η Ελένη Ασημάκη δεν έγινε δεχτή στο παιχνίδι, ενώ η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό, το πρόβλημα υγείας της όμως της στέρησε την ευκαιρία να προχωρήσει στο παιχνίδι.

Η ίδια εχθές είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με αγαπημένα της πρόσωπα, σε νυχτερινό μαγαζί.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε το σύνολο που επέλεξε για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα και σίγουρα «μαγνήτισε» πολλά βλέμματα αφού ήταν απαστράπτουσα!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

GNTM: Η Ελένη Ασημάκη μιλάει για το πρόβλημα υγείας της! « Γκρεμίστηκαν όλα...»

Η Ελένη Ασημάκη από το GNTM, μιλάει για το πρόβλημα υγείας της! « Γκρεμίστηκαν όλα...» λέει μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της!

Υπενθυμίζεται ότι πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Η ίδια μίλησε στη κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το GNTM, αναφέροντας:

«Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μια βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δεν θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Όταν ξεκίνησε το κλάμα δεν μπορούσα να σταματήσω. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε πως θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ασημάκη.