Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και πρόδωσε την... συνεργασία τους!

Τι ετοιμάζουν οι παρουσιάστριες;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και πρόδωσε την... συνεργασία τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και πρόδωσε με τον τρόπο της... συνεργασία τους!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha συνάντησε την Ελεονώρα σε γνωστό εμπορικό κέντρο και με δημοσιεύσεις τους πρόδωσαν την συνεργασία τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη συνεργάζονται για καλό σκοπό, αφού ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη μηνιγγίτιδα Β.

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Ελένη από το GNTM; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών και έγραψε στην λεζάντα:

«Είναι πάντα χαρά μου να συμμετέχω ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης για την μηνιγγίτιδα Β.».

Με την σειρά της και η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε φωτογραφία γράφοντας:

«Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο νωρίτερα. Ενημερωνόμαστε και προλαμβάνουμε. Ενημερώσου και εσύ για τη μηνιγγίτιδα, τους κινδύνους και την πρόληψη! Και να θυμάσαι πώς ό,τι προλαμβάνεται, αποφεύγεται».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μοιάζουν σαν δίδυμες αλλά δεν είναι! Η κούκλα αδερφή της παρουσιάστριας!

Μοιάζουν σαν δίδυμες αλλά δεν είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αδερφή της! Δείτε την κούκλα Μαίρη Τσιμτσιλή!

Ήταν λίγα χρόνια πριν, στον γάμο της, που η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας σύστησε την αδερφή της, Μαίρη. Η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη. Όλο αυτό το διάστημα εκείνη και η Μαίρη έκαναν μαζί τις προετοιμασίες και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός της είχε απαθανατίσει σε μία από τις πρόβες νυφικού.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στον ιερό ναό της Παλαιοπαναγίτσας στην Κάντζα, όπου η Μαίρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αργύρη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!

“Την πήρες τώρα, τελείωσε!”, είπε αστειευόμενη στον γαμπρό η Σταματίνα. Εκτός από τη παρουσιάστρια και την μαμά της που έλαμπαν από ευτυχία, χαρούμενος ήταν και ο Θέμης ο οποίος τόνισε πως η οικογένειά τους μεγαλώνει και πως η Μαίρη πήρε ένα λαμπρό παιδί! Δείτε την κούκλα αδερφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σα νύφη αλλά και σε διάφορες στιγμές με την παρουσιάστρια:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μοιάζουν σαν δίδυμες αλλά δεν είναι! Η κούκλα αδερφή της παρουσιάστριας!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μοιάζουν σαν δίδυμες αλλά δεν είναι! Η κούκλα αδερφή της παρουσιάστριας!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μοιάζουν σαν δίδυμες αλλά δεν είναι! Η κούκλα αδερφή της παρουσιάστριας!

Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε αγνώριστη! Η αλλαγή που δεν περιμέναμε!

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε αγνώριστη! Έκανε μία αλλαγή που δε περιμέναμε με τίποτα!

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή την φορά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει συνηθίσει στο ξανθό μαλλί, αλλά τώρα θέλησε να κάνει μια αλλαγή!

Έτσι,δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε ότι έκανε την αλλαγή που δεν περιμέναμε! Έκανε το μαλλί της από ξανθό σε... πυρόξανθο!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τι λέτε; Της ταιριάζει;