Βαρύ Πένθος για τον Ηλία Ψινάκη! Έχασε πολύ αγαπημένο του πρόσωπο!

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»!

Βαρύ Πένθος για τον Ηλία Ψινάκη! Έχασε πολύ αγαπημένο του πρόσωπο!

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης, αφού έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο!

Ο Ηλίας Ψινάκης, με δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο με δύο συγκινητικά λόγια.

Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική κοινωνία.

Ο Ηλίας Ψινάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«40 χρόνια φίλοι… Όπως ταπεινά και αθόρυβα έζησες και δημιούργησες έτσι ταπεινά και αθόρυβα έφυγες αγαπημένε μου φίλε. Να μου τούς φιλήσεις όλους εκεί επάνω…».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλίας Ψινάκης: Στον δρόμο που χάραξε ο Θέμος Αναστασιάδης! Όλες οι λεπτομέρειες!

Στον δρόμο που χάραξε ο Θέμος Αναστασιάδης... μπαίνει ο Ηλίας Ψινάκης και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Εκπομπή τύπου “ΟΛΑ” σχεδιάζει το One. Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», τα πρόσωπα που θα την παρουσιάζουν είναι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο δημοσιογράφος παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής.


Αν υλοποιηθεί το σχέδιο θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους, έχοντας δίπλα του τον δημιουργό της σχολής “ΟΛΑ”. Να σας θυμήσουμε και αυτό: Θέμος Αναστασιάδης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πρώην κορίτσι του! Στη φόρα φωτογραφίες!

Ηλίας Ψινάκης: Nέα ανάρτηση κόλαφος για το Μάτι! Σπάει ξανά την σιωπή του...

Nέα ανάρτηση κόλαφος για το Μάτι, και ο Ηλίας Ψινάκης έναν χρόνο μετά το τραγικό γεγονός σπάει ξανά την σιωπή του...

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια μετά την τραγωδία με τους 102 νεκρούς, θέλησε να τοποθετηθεί στα social media, με αφορμή τη μαύρη επέτειο.

«Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την τραγωδία που ζήσαμε. Η μνήμη των νεκρών, η μνήμη της καταστροφής δεν θα σβήσει ποτέ. Η ζωή όλων μας που βίωσαν το δράμα άλλαξε για πάντα», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε.

Ελένη Καρουσάκη: Η τραγωδία της «χτύπησε» την πόρτα! Τι συνέβη;

Δείτε το post του: