Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκης! Τι αποκαλύπτει;

Δείτε το πρόσωπο της!

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκης! Τι αποκαλύπτει;

Αυτή είναι η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκης της Νανά Καραγιάννη! Τι αποκαλύπτει;

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμισι χρόνια από τη μέρα που η Νανά Καραγιάννη «έφυγε» από τη ζωή και μόλις πριν λίγες ημέρες ήρθε στο φως η μυστική χειρόγραφη διαθήκη της.

Η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

Η άγνωστη γυναίκα στην οποία άφησε την κληρονομιά της δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και είχε σχετική ενημέρωση, καθώς γνώριζε, όπως όλοι οι άνθρωποι του κύκλου της, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της και την είχε στηρίξει στις δυσκολίες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την κληρονόμο της Νανάς Καραγιάννη, η οποία είναι μία στενή φίλη της, ονόματι Αναστασία και είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της.

Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την παρουσιάστρια, αλλά και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κληρονομιά που της άφησε.

Δείτε το πρόσωπό της:

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκης! Τι αποκαλύπτει;

Νανά Καραγιάννη: Live στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" η κληρονόμος της!

Σε λίγες ώρες στο πλατό της εκπομπής του "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" θα βρεθεί η κληρονόμος της Νανά Καραγιάννη για να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται γύρω από το μυστήριο της διαθήκης της Νανάς!

Παρά το γεγονός ότι η Νανά φαινόταν να μην έχει χρήματα ούτε για τα φάρμακά της, άφησε στον κληρονόμο που επέλεξε χιλιάδες ευρώ και δυο σπίτια! Η κληρονόμος της αδικοχαμένης Νανάς, έρχεται το Σάββατο στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκαλύπτει τα πάντα στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Νανά Καραγιάννη: Η λαμπερή ζωή, η σκληρή μάχη με την νευρική ανορεξία και το άδοξο τέλος...

Η αδικοχαμένη Νανά, έχασε τη μάχη με τη νευρική ανορεξία το καλοκαίρι του 2017 ενώ όπως έγινε είχε αφήσει χειρόγραφη διαθήκη και ότι ο κληρονόμος έχει ήδη αποδεχθεί την κληρονομιά.