Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει "μισή" η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της...

Η νέα εμφάνιση που συζητήθηκε!

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει

Δείτε τη νέα ολόσωμη αποκλειστική φωτογραφία της πανέμορφης Σάρας Εσκενάζυ! Έχει μείνει "μισή" η πρώην παίκτρια του Survivor!

Την γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τώρα, χρόνια μετά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο θέατρο Ριάλτο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων"!

Πιο όμορφη, λαμπερή, χαμογελάστη και άκρως αδυνατισμένη πόζαρε!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είχε νεύρα αλλά άρχισε να χαμογελάει όταν είδε φωτογράφους! Ντοκουμέντα για την πρώην παίκτρια του Survivor!

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει 'μισή' η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της...

Η Σάρα Εσκενάζυ (Αθήνα, 31 Μαΐου 1987) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, αθλήτρια και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor Greece το 2017 όπου και κατέκτησε την 7η θέση. Στις εκλογές του 2019 , εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος - Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου , με τον Συνδυασμό "Ενωμένο Μαρούσι" του Γιώργου Καραμέρου.

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει 'μισή' η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της...

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1987 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι Κόρη του Ηθοποιού και Σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζυ και της Μαίρης Εσκενάζυ.

Σπούδασε Ηθοποιός στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών «Θέατρο της Μεσογείου». Έχει επίσης σπουδάσει Χορό.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον Πρωταθλητισμό στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο , και έχει λάβει Πανελλήνιες και Πανευρωπαϊκές Διακρίσεις και Βραβεία.

Ασχολείται με τον Στίβο , τη τοξοβολία και τον Χορό.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο , και είναι Πρωταθλήτρια Στίβου Πανελληνίως και έχει λάβει και Πανευρωπαϊκές Διακρίσεις και Βραβεία.

Έχει συμμετάσχει ως Ηθοποιός σε αρκετές σειρές και προγράμματα της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Ενώ έχει συμμετάσχει σε Εκπομπές της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Το 2017 , συμμετείχε στο Survivor 1 με τους ''μαχητές''.

Πληροφορίες από Βικιπαίδεια.

Πένθος για την Σάρα Εσκενάζυ! Η απώλεια που την "τσάκισε"

Μαύρη πρεμιέρα για την Σάρα Εσκενάζυ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ηθοποιός βίωσε μια σημαντική απώλεια λίγο πριν την πρεμιέρα της στο θέατρο.

Ο αγαπημένος της παππούς όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή ΕΔΩ της Ντορέττας Παπαδημητρίου από τον Κωνσταντίνο Βασάλο έφυγε από την ζωή.

«Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα… Να πω και συλλυπητήρια στη Σάρα που έχασε τον παππού της. Το πρωί ήταν η κηδεία και το βράδυ είχε πρεμιέρα», αποκάλυψε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ως ηθοποιός πήρε θέση και εξήγησε πως αυτά είναι τα δύσκολα του επαγγέλματος.

Survivor: Η Σάρα Εσκενάζυ μιλάει για το άγνωστο πρόβλημα υγείας στο παιχνίδι! ««Σηκωνόμουν, ζαλιζόμουν και ξαφνικά...»

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο Survivor !

Γιατί όμως αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της;

«Έκανα πρωταθλητισμό από 3,5 χρονών, ήμουν μέσα στα μπαλέτα, στο στίβο, στη ρυθμική, στο βόλεϊ... Είμαι κοντά με τον αθλητισμό, μου αρέσει, όπως μου αρέσει και να παίζω, γι αυτό έγινα ηθοποιός. Έκανα το «Survivor», γιατί ήθελα να δω τα όρια μου ως μια γυναίκα από την Αθήνα και όχι από την επαρχία, που ζουν πιο φυσικά. Το «Survivor» το πήρα σαν εξοχή. Από πολύ μικρή ήμουν στις κατασκηνώσει και μου άρεσε πολύ, ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν περίμενα ότι θα μείνω 4,5 μήνες μέσα στο παιχνίδι. Φεύγοντας είπα στους γονείς μου: «Σέ μία εβδομάδα θα γυρίσω, μην αγχώνεστε». (Γέλια.) Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, όπου έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου» τόνισε στο Λοιπόν.

- Τι έμαθες για σένα, που δεν είχες συνειδητοποιήσει;

«Τη δύναμη που έκρυβα μέσα μου. Σηκωνόμουν, ζαλιζόμουν, δεν είχα δυνάμεις πήγαινα στα παιχνίδια και ήμουν... τσίτα. Ως αθλητή μαθαίνεις την οργάνωση και να ζεις με τον πόνο, γιατί πάντα πονάς, μόνιμα.»

-Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν σταματήσει αυτή η έντονη αναγνωρισιμότητα στο μέλλον;

«Αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα όμορφο ταξίδι που κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν γίνεται να είσαι μόνιμα έτσι. Είμαι συνειδητοποιημένη γι’ αυτό. Λόγω του μπαμπά μου, που έχω μεγαλώσει μέσα στο θέατρο είναι λογικό. Σε μια παράσταση παίζεις, σε βλέπει ι κόσμο και μετά σβήνουν τα φώτα και ζεις τη ζωή σου. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή και να τη γεύεσαι. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.»

- Ποια στιγμή στη ζωή σου ήταν η δυσκολότερη;

«Ο θάνατος είναι η πιο δύσκολη στιγμή, δεν μπορεί το διαχειριστείς, γερό χαστούκι. Έχω «χάσει» του παππούδες μου, που αγαπούσα πάρα πολύ. Στο «Survivor», όταν κοιτούσα ψηλά, έλεγα πάντα για τη γιαγιά μου, την οποία λάτρευα. Στις 16 Δεκεμβρίου «έχασα» τον παππού μου και την ίδια μέρα είχα πρεμιέρα στο θέατρο, στο παιδικό έργο, που μάλιστα αναφέρεται σ' έναν παππού.»

Ντάρια Τουρνόβικ: Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ντάρια Τουρνόβικ, έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της! Πιο αδύνατη και λαμπερή από ποτέ!

Πάνε χρόνια από την εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αλλαγή της είναι εμφανέστατη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες στο πάρκο Μαρκόπουλου και συγκεκριμένα στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων επωνύμων!

Η εμφάνισή της ήταν κομψή και έδειχνε όσα έπρεπε να δείχνει! Το υπέροχο φόρεμά της που η απόχρωση του ταίριαζε εξαιρετικά στην επιδερμίδα της, άφηνε "γυμνά" τα πόδια μοντέλου που διαθέτει και ήταν αδύνατον οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι να σταματήσουν να την κοιτάζουν!

Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ντάρια Τουρόβνικ, έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Δεν έχει κάνει τεράστια αλλαγή από τότε που την βλέπαμε στο Survivor;

TAGS