Θρήνος: Νεκρός στο δωμάτιό του πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη στον κινηματογραφικό χώρο!

Θρήνος: Νεκρός στο δωμάτιό του πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του κινηματογράφου! Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του!

Έχοντας εμφανιστεί σε πολλές σειρές και ταινίες, ήταν ένας από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς της showbiz, ενώ είχε κάνει σπουδαία επιτυχία με τον ρόλο του στην θρυλική σειρά «Sopranos»!

Θρήνος! Πέθανε ο Γιώργος Σπαθόπουλος!

Ο λόγος για τον Brian Tarantina, τον οποίο βρήκε νεκρό η ανιψιά του. Η ίδια είχε πάει να τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην συνοικία Hell's Kitchen του Μανχάταν. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν πολύ αργά, ενώ αιτία θανάτου φαίνεται πως είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

νεκρος

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε ένας πασίγνωστος ηθοποιός!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από την ζωή αυτό ο σπουδαίος καλλιτέχνης!

Ο κωμικός που έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικά σόου και ταινίες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του σε ηλικία 77 ετών, εντελώς ξαφνικά.

Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντέιβιντ Κοχ!

Ο λόγος για τον John Witherspoon.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει:

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγός, ένας από τους πιο εργατικούς ανθρώπους της σόου μπίζνες πέθανε στο σπίτι του στο Sherman Oaks σε ηλικία 77 ετών».

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελλάδα στην είδηση ότι έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Καίσαρης ήταν ο εμβληματικός «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», σε μία από τις πιο διάσημες στήλες του αθλητικού Τύπου. Τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα». Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πηγή: ethnos.gr

Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή ο Νίκος Φουντουλάκης!

Θρήνος σκορπίστηκε στην τοπική κοινωνία των Χανίων καθώς και στην εκπαιδευτική κοινότητα, με την είδηση ότι ο καθηγητής και γραφίστας Νίκος Φουντουκάκης έφυγε από τη ζωή!

Η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου καθηγητή και γραφίστα – διαφημιστή Νίκου Φουντουλάκη που πέθανε μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Νεκρός ο Χρήστος Κόλλιας!

Πρωτοπόρος στην γραφιστική και στην διαφήμιση ( Διαφημίσεις STORM) από την δεκαετία του ΄70 ο Νίκος Φουντουλάκης ήταν αγαπητός και σεβαστός και στο χώρο των ΜΜΕ.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Χώρα ενώ η ταφή του θα γίνει αμέσως μετά στο Κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί.

Πηγή: zarpanews.gr