Νανά Καραγιάννη: Αποκάλυψη - βόμβα! Για ποιο λόγο η κληρονόμος αρνήθηκε την περιουσία!

Όλη η αλήθεια!

Νανά Καραγιάννη: Αποκάλυψη - βόμβα! Για ποιο λόγο η κληρονόμος αρνήθηκε την περιουσία!

Αποκάλυψη βόμβα για την υπόθεση με την διαθήκη της Νανά Καραγιάννη! Η κληρονόμος βγήκε και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" και δήλωσε γιατί αρνήθηκε την περιουσία!

Η στενή φίλη της δημοσιογράφου, ονόματι Αναστασία, ήταν ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της, για αυτό και ήταν η κληρονόμος!

Νανά Καραγιάννη: «Βόμβα»! Στην φόρα η κρυφή διαθήκη της! Ο άνθρωπος - κλειδί που την διεκδικεί...

Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την άτυχη παρουσιάστρια και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης. Πώς ενημερώθηκε για την ύπαρξη της διαθήκης; Γιατί αποποιήθηκε τα δύο σπίτια που της άφησε η Νανά;

Από τότε, οι μυστηριώδεις πληροφορίες για τη διπλή ζωή της Καραγιάννη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει ήδη από την πλευρά του αποδοχή της κληρονομιάς.

Νανά Καραγιάννη: Δύο χρόνια από τον θάνατό της! Το σπαραχτικό μήνυμα της φίλης της!

Δύο χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη και η φίλης της έγραψε ένα σπαραχτικό μήνυμά για την απώλειά της!

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία στάθηκε δίπλα της στις δύσκολες στιγμές!

«Κοριτσάκι μου, μου λείπεις. Δυο χρόνια σήμερα…που έχασες τη μάχη με την νευρική ανορεξία. Για μένα είσαι το χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω», ήταν το μήνυμά της.

Νανά Καραγιάννη: Δύο χρόνια από τον θάνατό της! Το σπαραχτικό μήνυμα της φίλης της!

Νανά Καραγιάννη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που την οδήγησαν στη νευρική ανορεξία και τον θάνατο!

Η Νανά Καραγιάννη είχε συγκλονίσει με τον θάνατό της και πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνώριζαν τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τα οποία την οδήγησαν τελικά στην νευρική ανορεξία.

Η δημοσιογράφος προκάλεσε τη θλίψη με τον χαμό της, καθώς στα τελευταία χρόνια της ζωής της πάλευε για να κρατηθεί όρθια.

Στις 27 Ιουνίου του 2017 η Νανά Καραγιάννη «έσβησε» σε ηλικία μόλις 38 ετών και ο θάνατός της στεναχώρησε τους πάντες.

Από το 2007 έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία και η εικόνα της τα τελευταία χρόνια, πριν φύγει από τη ζωή δεν θύμιζε την Νανά που είχαμε γνωρίσει παλιά.

Μερικά πράγματα που δεν γνώριζε ο κόσμος για τη δημοσιογράφο, με τον Γολγοθά της να έχει ξεκινήσει από τα παιδικά χρόνια!

Έτσι προέκυψε η ανορεξία

Η Νανά Καραγιάννη είχε δηλώσει πως: «Το έχω σκεφτεί πολύ. Το έχω συζητήσει και αναλύσει. Το γιατί είναι ένα βαθύ θέμα που αφορά στιγμές μου πολλά χρόνια πίσω και δεν έχει να κάνει με το πώς θα χωρέσω στο μπικίνι.

Νανά Καραγιάννη: Το δύσκολα παιδικά χρόνια που την οδήγησαν στη νευρική ανορεξία!

Ποτέ δεν είχα ζυγαριά στο σπίτι μου. Πήρα όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και έπρεπε να παρακολουθώ το βάρος μου, από την αντίθετη μεριά πλέον. Δεν ξεκίνησε πάντως γιατί αισθάνθηκα πως ήμουν η καλλονή που έπρεπε να προσέχει τις αναλογίες της. Οι λόγοι ήταν ψυχολογικοί και αφορούσαν προβλήματα που «κουβαλούσα» από την παιδική μου ηλικία και ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν».

Όσο για τις εμπειρίες της στα παιδικά της χρόνια, είπε: «Απ' ό,τι φαίνεται, ήταν πολύ τραυματικές. Τις έκρυβα. Και στο σχολείο δεν είχα πολλούς κολλητούς φίλους. Πάντα με διέκρινε μια μοναχικότητα. Τη διατηρώ ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ λίγοι οι κοντινοί μου άνθρωποι, αυτοί στους οποίους θα μιλήσω ανοιχτά».