Ελληνίδα ηθοποιός δεν πρόλαβε να χωρίσει και ξαναβγήκε με τον πρώην της!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελληνίδα ηθοποιός δεν πρόλαβε να χωρίσει και ξαναβγήκε με τον πρώην της!

Πρόσφατα η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της, όμως καλά καλά δεν πρόλαβε να χωρίσει και τώρα ξαναβγήκε με τον πρώην της!

Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, ωστόσο οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τους έκαναν να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα! Η δημοφιλής ηθοποιός, που βιώνει την επιτυχία στη σκηνή του Θεάτρου «Παλλάς», όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», ζει και πάλι ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική της ζωή.

Δήμητρα Ματσούκα: Στο πλευρό της ο Πέτρος Κόκκαλης! Φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο!

Η ίδια βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά του αγαπημένου της γνωστού επιχειρηματία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως την ημέρα της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, ο αγαπημένος της βρισκόταν διακριτικά ανάμεσα στο κοινό για να την υποστηρίξει.

ηθοποιος

Δήμητρα Ματσούκα: "Έσκασε" ο χωρισμός! Τα μάζεψε και γύρισε σπίτι της...

"Έσκασε" ο χωρισμός της Δήμητρας Ματσούκα, η οποία μάλιστα τα μάζεψε και γύρισε στο σπίτι της! Τι συνέβη ακριβώς;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real, υπήρχαν εδώ και καιρό γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους, ενώ το γεγονός, ότι εκείνος λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, πρέπει να βρίσκεται συνέχεια στις Βρυξέλλες επέτεινε την κατάσταση.

Όπως υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, και οι δυο έκαναν προσπάθειες να ξεπεράσουν τα προβλήματα που επήλθαν στην σχέση τους τελικά όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους τηρώντας χαμηλούς τόνους, όπως ακριβώς έκαναν και κατά την διάρκεια της σχέσης τους.

Χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου και έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τον χωρισμό η Δήμητρα Ματσούκα επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι, το οποίο μάλιστα ανακαινίζει ριζικά θέλοντας να είναι όλα καινούργια στη ζωή της. Είναι οριστικός όμως ο χωρισμός της με τον επιχειρηματία ή θα κολλήσει ξανά το γυαλί, αναρωτιούνται όσοι ξέρουν ότι η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα...

Η απάντηση από το φιλικό τους περιβάλλον είναι ότι διατηρούν φιλική επαφή.