Δεύτερη φορά πατέρας! Ποιος γνωστός δήμαρχος καλωσόρισε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα του;

Η φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος!

Δεύτερη φορά πατέρας! Ποιος γνωστός δήμαρχος καλωσόρισε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα του;

Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός δήμαρχος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! Ο ίδιος καλωσόρισε την δεύτερη κορούλα του και ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα, μέσω social media!

Πιο συγκεκριμένα το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του το υγιέστατο μωράκι, με τον μπαμπά της να σχολιάζει πόσο ενθουσιασμένη είναι όλη η οικογένεια!

Ο λόγος για τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και την σύζυγό του, Εύα Ντογιάκου.

Διάσημος τραγουδιστής έγινε για τέταρτη φορά πατέρας! Το συγκινητικό post στο Instagram!

πατερας

«Η έτερη μικρή κυρία Παπανικολάου ήρθε στον κόσμο σήμερα το πρωί υγιής και πανέμορφη – πήρε ευτυχώς και αυτή από την μαμά της- και βιάζεται να γνωριστεί με την μεγάλη της αδερφούλα.

Η Εύα μου είναι καλά, παλληκάρι και αυτή τη φορά. Γιατρέ μας Θοδωρή Καλαμπόκα και πάλι σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα. Τα τρία κορίτσια μου κι εγώ ευχόμαστε υγεία και χαρές, αγάπη και τύχη σε όλους» έγραψε στα social media ο ευτυχισμένος πατέρας.

Από σήμερα είμαστε τέσσερις ❤ . Η έτερη μικρή κυρία Παπανικολάου ήρθε στον κόσμο σήμερα το πρωί υγιής και πανέμορφη -...

Posted by Giorgos Papanikolaou on Sunday, November 3, 2019

Πηγή: protothema.gr

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή τους...

διανύουν ο Ricky Martin, στο πλευρό του συζύγου του Jwan Yosef. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς στο κόσμο ήρθε η πανέμορφη κόρη του, ενώ έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά τον Matteo και τον Valentino.
Ο Πορτορικανός επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης του την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 46χρονός καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ και πολύ ευτυχισμένος δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο τραγουδιστής είναι εδώ κι έναν χρόνο παντρεμένος με τον ζωγράφο Χουάν Γιόσεφ από τη Συρία-Σουηδία, με αρμενική και κουρδική καταγωγή κι έχει δύο γιους που έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα πριν από 10 χρονιά.

Την ανακοίνωση του νέου παιδιού έκανε ο ίδιος, ο Ricky Martin μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει γονείς μιας όμορφης και υγιούς κόρης που την έχουμε ονομάσει Λουτσία Μάρτιν - Γιόσεφ», έγραψε στο Instagram ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής κάτω από μία φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας.