Μάρκος Σεφερλής: Έκανε την αποκάλυψη με ένα φιλί και δεν είναι από την Έλενα Τσαβαλιά!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε την αποκάλυψη με ένα φιλί και δεν είναι από την Έλενα Τσαβαλιά!

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε την αποκάλυψη με ένα φιλί και δεν είναι από την Έλενα Τσαβαλιά!

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε μια ερώτηση που του κάνουν όλοι!

Έτσι, ο Μάρκος σεφερλής «έσπασε» την σιωπή του και έδωσε την απάντηση που όλοι περίμεναν!

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και το σχετικό κείμενο στην λεζάντα απάντησε στο ερώτημα του κόσμου!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλοι με ρωτάνε από πού αντλώ την ενέργεια για να κάνω όλα αυτά που κάνω! Ιδού η απάντηση!».

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Μάρκος Σεφερλής με τον γιο του Χάρη!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έλενα Τσαβαλιά: Σε βαθιά μελαγχολία η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή! Η φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα!

Σε βαθιά μελαγχολία βρίσκεται η Έλενα Τσαβαλιά, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή. Η φωτογραφία της, της προκαλεί ανατριχίλα.

Η ηθοποιός, θυμήθηκε τα σχολικά της χρόνια και το σχολείο που πήγαινε όταν ήταν έφηβη, καθώς πέρασε έξω από το κτίριο. Στη θύμηση τους, ένιωσε ανατριχίλα και συγκίνηση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαβαλιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία κολάζ από το κτίριο.

Έλενα Τσαβαλιά: Το βλέμμα που "καρφώνει"! Έτσι "μάγεψε" τον Μάρκο Σεφερλή!

Στην λεζάντα της έγραψε: «Πού μ’ έβγαλε ο δρόμος σήμερα.... 41ο Γυμνάσιο- Λύκειο Αθηνών...Πόση συγκίνηση... Πόση γλυκιά μελαγχολία...».

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής σύζυγος

Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!

O Μάρκος Σεφερλής με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά σε φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους!

Το ανακαινισμένο θέατρο Ακροπόλ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ “Hairspray”, με υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες, σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συναρπάζοντας τους λάτρεις και μη του μιούζικαλ.

Έλενα Τσαβαλιά: Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε επισκέφθηκε τον Σεφερλή! Το βίντεο με την απόδειξη!

Μαζί με τους Σεφερλή και Κόκλα, είναι επίσης οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Κατερίνα Σούσουλα, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή, Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Στην πρεμιέρα του άντρα της, βρέθηκε και η Έλενα Τσαβαλιά αλλά ο Μάρκος έκλεψε την παράσταση! Εμφανίζεται με κόκκινα μαλλιά όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και χαρίζει άπλετο γέλιο... Δείτε τις φωτογραφίες με το look του Μάρκου Σεφερλή για την παράσταση:

Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!

Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός! Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλενας Τσαβαλιά που βγήκε για ψώνια με τους άντρες της ζωής της!

Είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με το παιδί τους! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μια από αυτές τώρα πρόσφατα! Οι τρεις τους βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και πέρασαν χαλαρές στιγμές!

Αυτό που θα παρατηρήσετε έντονα στις παρακάτω φωτογραφίες είναι πως ο μικρός είναι ολόιδιος στο προφίλ με τον Μάρκο! Ιδού:

Μάρκος Σεφερλής: Η πρώην σύζυγός του, η σκληρή δικαστική διαμάχη και ο πλειστηριασμός!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!