Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφία από το παρελθόν! Με καρέ μαλλιά και διαπεραστικό βλέμμα...

Θα την αναγνωρίζατε;

Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφία από το παρελθόν! Με καρέ μαλλιά και διαπεραστικό βλέμμα...

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν που ήταν με καρέ μαλλιά και με διαπεραστικό βλέμα...

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της!

Η ίδια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και επαγγελματικά την βλέπουμε παντού! Στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», στο θέατρο δίπλα στην Μιμή Ντενίση και σύντομα στους κινηματογράφου με την ταινία ποτ πρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της.

Κατερίνα Γερονικολού: Το photoshop στις φωτογραφίες και τα «ελαττώματά» της!

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι αυτήν την φορά έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία από το παρελθόν και θέλησε να την μοιραστεί μαζί τους.

Στην φωτογραφία έχει καρέ μαλλιά και φυσικά αυτό το διαπεραστικό βλέμμα που δεν έχασε στιγμή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Φέτος, παίζετε μαζί με τον Γιάννη στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Μαζί στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά. Λένε ότι το «πολύ μαζί σκοτώνει». Το πιστεύεις;

Αναλόγως την περίπτωση. Το καλοκαίρι περάσαμε με τον Γιάννη ένα τεστ. Όταν κάναμε την ταινία μας τον Ιούνιο, το «Για πάντα», ήμασταν επί ενάμιση μήνα 24 ώρες μαζί. Ήταν μία ωραία δοκιμασία για να δεις και πώς είναι ο άλλος στη δουλειά του, το πώς φέρεται. Τον βλέπεις από άλλη ματιά. Ήταν μία ωραία συνθήκη και δεν μας κούρασε. Το να είσαι, όμως, επί μονίμου βάσεως με τον άλλον συνέχεια μαζί, δεν νομίζω ότι είναι καλό. Φέτος, ο Γιάννης είναι στο «Έλα στη θέση μου», εγώ στο «Αν ήμουν πλούσιος» και θα βρισκόμαστε μετά από όλη την ημέρα στο θέατρο για τέσσερις ώρες. Μετά θα επιστρέφουμε σπίτι, κατάκοποι, «πτώματα» από μία εξαντλητική ημέρα και, τουλάχιστον, θα λέμε ότι «είδαμε ο ένας τον άλλον». Είναι βάλσαμο αυτό. Ακόμη και στο θέατρο, μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον, να επικοινωνήσεις, να νιώσεις την επαφή.

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

Στο μέλλον πώς σας φαντάζεσαι; Υπάρχει το concept της οικογένειας και των παιδιών στο μυαλό σου;

Όχι, δεν έχω κάνει τέτοιες σκέψεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, είμαι υπέρ της οικογένειας και χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που προχωρούν σε κάτι τέτοιο, ειδικά όταν το θέλουν πολύ. Για μένα, αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι πραγματικά είμαι χαρούμενη που όλα στη ζωή μου είναι τόσο ισορροπημένα και δεν θα ήθελα να τα αλλάξω. Αν είναι όνειρο ή στόχος, το να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν στη σχέση μου και στη ζωή μου, τότε ναι, αυτό θέλω. Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη, που δεν θεωρώ ότι έχει εξαντληθεί σαν μορφή για να πεις «και μετά;».

Κατερίνα Γερονικολού: Ποια η σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια!

Ποια η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η ίδια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παρέα του «The 2Night Show» και μίλησε για όλα! Για για τη σχέση της με την κόρη του, συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε ωστόσο:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.


Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.