The Voice: Χαμός στο σόου! Βγήκε ο Στέλιος Ρόκκος ως διαγωνιζόμενος στην σκηνή!

Τι έκαναν οι κριτές;

The Voice: Χαμός στο σόου! Βγήκε ο Στέλιος Ρόκκος ως διαγωνιζόμενος στην σκηνή!

Χαμός επικράτησε χτες στο "The Voice", όταν ο Στέλιος Ρόκκος βγήκε στην σκηνή ως ένας ακόμη διαγωνιζόμενος του σόου!

Ο τραγουδιστής όταν βγήκε στην σκηνή φρόντισε να προειδοποιήσει το κοινό να μην μιλήσει, ώστε να μην χαλάσουν την "δοκιμασία"!

Έλενα Παπαρίζου: Κοπέλα πήγε με την ομάδα της και η μαμά της έγινε έξαλλη - «Θα την σκοτώσω»!

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει το “Έμεινα εδώ” με τους κριτές να μένουν με το στόμα ανοιχτό και την Έλενα Παπαρίζου να γυρνάει πρώτη από όλους, σχεδόν με την πρώτη νότα του τραγουδιστή.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και τελευταία η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

The Voice: Δάκρυσαν οι κριτές με την παίκτρια με την δυσπλασία στο πρόσωπο!

Δάκρυσαν οι κριτές του "The Voice"! Η παίκτρια με την δυσπλασία στο πρόσωπο δεν κατάφερε μόνο να "κερδίσει" τους κριτές αλλά και να τους συγκινήσει!

Το συγκινητικό στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice". Μία από τις παίκτριες που ανέβηκε στη σκηνή για να διαγωνιστεί και να κερδίσει μία θέση στο talent show, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιστορία της!

Ο λόγος για τη 19χρονη Αιμιλία Καναρέλη, η οποία ξεπέρασε τη σπάνια ασθένεια με την οποία γεννήθηκε και συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Έλενα Παπαρίζου: Κοπέλα πήγε με την ομάδα της και η μαμά της έγινε έξαλλη - «Θα την σκοτώσω»!

Συγκεκριμένα, η 19χρονη, γεννήθηκε με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δυσπλασίας στο πρόσωπο. Όπως είπε η ίδια, έκανε λογοθεραπεία και άρχισε μαθήματα μουσικής για να βοηθηθεί η ομιλία της. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρό του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με το που είδε τη 19χρονη παίκτρια αποκάλυψε ότι τη γνώριζε: «Έλενα, τι καλά που γύρισες! Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική».

Πηγή: protothema.gr