Αποκάλυψη - βόμβα! Παραδέχτηκε μόνη της ότι το OPEN της ακύρωσε την εκπομπή!

Περιμέναμε να βγει στον αέρα αλλά τελικά... δεν!

Αποκάλυψη - βόμβα! Παραδέχτηκε μόνη της ότι το OPEN της ακύρωσε την εκπομπή!

Νέα "απώλεια" για τον χώρο της τηλεόρασης! Έγινε νέα αποκάλυψη - βόμβα! Γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε μόνη της ότι το OPEN της ακύρωσε την εκπομπή!

Η παρουσιάστρια δήλωσε φανερά στεναχωρημένη και έκπληκτη!

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη και το Extreme Makeover!

Παραδέχτηκε μόνη της ότι το OPEN της ακύρωσε την εκπομπή! Αποκάλυψη - βόμβα για την παρουσιάστρια!

«Λυπάμαι πάρα πολύ που θα πω ότι δεν θα συνεχίσει η εκπομπή μου. Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Από ό,τι καταλαβαίνω αφού τώρα πάμε αισίως και στη δεύτερη σεζόν, αυτό το project θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει για να υπάρχουν τα αποτελέσματα στους υποψηφίους. Οπότε δε βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση».

Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Το πιο γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο που έχουν δημοσιεύσει ποτέ στα social media!

Η Λίλη συνέχισε με αναφορά στην ρουτίνα ομορφιάς της, δηλώνοντας, «Θέλω πρώτα να αρέσω στον εαυτό μου και μετά στους άλλους» είπε η Ιωάννα Λίλη στην κάμερα του «Πρωινού» και απέδωσε εν μέρει την περιποίηση που κάνει στο ότι είναι Θεσσαλονικιά.

«Μου αρέσει μια γυναίκα να είναι περιποιημένη. Να φοράει το ρουζ της, να είναι περιποιημένο το μαλλί, όχι λαδωμένο, άπλυτο» .

Ιωάννα Λίλη: Πήρε την εκδίκηση της με το Revenge Body ή πήρε κρυάδα;

Η Ιωάννα Λίλη και το «Revenge Body» έκαναν πρεμιέρα στο Open.

Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε σχεδόν όλο τον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκίνησε ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό ή... την εκδικήθηκε; Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τέταρτα: Ξεκινάει πολύ χαμηλά στο 5,7, τσιμπάει αρκετά στο 7,3, σηκώνεται λίγο ακόμα στο 8,2 και κάνει φινάλε στο 6!

Σύνολο δηλαδή η εκπομπή έκανε ένα 6,8, νούμερο διόλου άσχημο αν σκεφτούμε πως κάπου τόσο έκανε και ο Κωστόπουλος με το όλα λάθος αλλά και τον μέσο όρο του καναλιού! Μπράβο η Λίλη.....

Συγκλόνισε πασίγνωστη Ελληνίδα! «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου! Έσπασε το πλευρό μου....»

Συγκλόνισε με τα όσα είπε η πασίγνωστη Ελληνίδα! «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου... έσπασα πλευρό», τόνισε!


Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις δύο εγκυμοσύνες της, το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και το πώς ξεπέρασε τελικά τις δυσκολίες! Διαβάστε παρακάτω....

Η Ιωάννα ανέφερε αρχικά για τις δύο εγκυμοσύνες της: «Και στις δύο εγκυμοσύνες μου ήμουν καλά, αν εξαιρέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες όταν περίμενα τον μικρό, στην δεύτερη δηλαδή, που έβηχα συνέχεια και από τον βήχα τον πολύ, είχα σπάσει πλευρό… Είχα τόσο βήχα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα να πάρω και φάρμακα και μου έλεγε ο γιατρός μου να κάνω υπομονή»!

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη στο πρώτο μου παιδί, ευτυχώς είχα τη μανούλα μου. Ήταν ένα δεκαήμερο πολύ φορτισμένο. Αισθανόμουν τώρα τι γίνεται;»!

undefined

Όσο για τα κιλά της είπε πως δεν είχε αλλάξει κάτι στην διατροφή της και έτσι δεν πήρε πολλά κιλά! Δείτε το σχετικό βίντεο: