Το σπαρακτικό "αντίο" του Αντώνη Ρέμου σε αγαπημένο του πρόσωπο! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"...

Απέραντη θλίψη...

Το σπαρακτικό

Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Αντώνη Ρέμο! Το σπαραχτικό του "αντίο" σε αγαπημένο του πρόσωπο...

Η αφιέρωση του γνωστού τραγουδιστή στον φίλο του συγκινεί...

Αντώνης Ρέμος: Στην πιο τρυφερή στιγμή με την μικρή Ελένη! Η φωτογραφία έκπληξη!

Με μια πλειάδα τραγουδιών του αγαπημένου του φίλου, ο δημοφιλής ερμηνευτής τον αποχαιρέτησε τον μεγάλο συνθέτη με τον οποίο είχε συνυπάρξει πριν από 16 χρόνια στην πίστα του «Αθηνών Αρένα».

Είναι ένα κρύο βράδυ του χειμώνα πριν από δεκαέξι χρόνια και μέσα στο «Αθηνών Αρένα» ο Αντώνης Ρέμος κοιτάζει τον Γιάννη Σπανό στα μάτια, καθώς ο συνθέτης παίζει στο πιάνο την εισαγωγή από το «Άνθρωποι μονάχοι». Εκείνη τη σεζόν ο έλληνας ερμηνευτής συνυπήρξε για λίγες εβδομάδες με τον ευαίσθητο συνθέτη, έναν από τους πέντε που συνυπήρξαν μαζί του εναλλάξ για έναν ολόκληρο χειμώνα.

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ο Ρέμος δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, τον οποίο εκτιμούσε πολύ. Ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου του προγράμματος, όταν μίλησε συγκινημένος για την απώλεια του μεγάλου συνθέτη μέσα σε θερμά χειροκροτήματα. Αμέσως μετά ερμήνευσε το «Σπασμένο Καράβι» ενώ ξεκίνησε το λαϊκό του πρόγραμμα με δύο πολύ γνωστά τραγούδια του Σπανού, τα «Ο τρελός» και «Πες πως μ' αντάμωσες» μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που είχε γεμίσει την «Πύλη Α».

Η πιο συγκλονιστική στιγμή όμως ήρθε λίγο πριν τις πέντε και μισή το πρωί, όταν ζήτησε απόλυτη ησυχία για να κλείσει το πρόγραμμά του με το εμβληματικό «Άνθρωποι μονάχοι», ένα από τα κορυφαία κομμάτια του αγαπημένου συνθέτη που έφυγε μόνος του μέσα στο σπίτι που έμενε στο Κιάτο. Κάτι μάλλον αναπόφευκτο για τον άνθρωπο που επέλεξε συνειδητά να μην κάνει οικογένεια και να «παντρευτεί» τις νότες που έβγαιναν από το πιάνο του.

Αντώνης Ρέμος: Έγινε ο κακός χαμός με τον τραγουδιστή! Κραυγές και πανδαιμόνιο! (Βίντεο)

Ο κακός χαμός έγινε στην Ψαρρού της Μυκόνου με τον Αντώνη Ρέμο! Πανδαιμόνιο και κραυγές για τον τραγουδιστή στη συναυλία του!

Κάθε χρόνο είναι το event του καλοκαιριού στο «νησί των ανέμων» και γίνεται πανικός!

Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Nammos στην Μύκονο λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab.

Η τιμή κατ’ άτομο κυμαινόταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ αναλόγως με το τραπέζι, τα φαγητά και τα ποτά, στο Nammos δεν έπεφτε καρφίτσα.

Αντώνης Ρέμος: Εξέδρα μέσα στη θάλασσα για τη συναυλία στην Ψαρρού! Έχτισαν και τείχος! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις αιθέριες υπάρξεις που είχαν κατακλύσει το Nammos να λικνίζονται ως την αυγή.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον τράβηξε πίσω στο stage και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Δείτε πλάνα από το Mykonos Live Tv

Αντώνης Ρέμος: Έτρεχε στα στενά της Μυκόνου για να ξεφύγει από δημοσιογράφο! Κρατούσε από το χέρι την Υβόννη!

Έτρεχε στα στενά της Μυκόνου ο Αντώνης Ρέμος για να ξεφύγει από δημοσιογράφο! Κρατούσε από το χέρι του την Υβόννη και κυκλοφορεί βίντεο ντοκουμέντο!

Κι όμως συνέβη το αδιανόητο στο νησί των ανέμων και καταγράφηκε στην κάμερα!

Το Mykonos Live δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή με την αγαπημένη του να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού και με το που βλέπουν τη δημοσιογράφο πατάνε το τούρμπο και τρέχουν μπροστά!

Η δημοσιογράφος τους κυνηγάει από πίσω και τους μιλάει και ενώ ο Ρέμος έχει βιαστικό περπάτημα γυρίζει και τις απευθύνει λίγο το λόγο ενώ η Υβόννη δεν κοιτάζει πίσω ούτε δευτερόλεπτο!

Δείτε απλά το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας: