GNTM- Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα από το διαγωνισμό!

Μάθετε πρώτοι!

GNTM- Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα από το διαγωνισμό!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα από το διαγωνισμό!

Απόψε στις 21:00 στο Star.

Στο 16ο επεισόδιο του GNTM, η Σουζάνα Κουόλ δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Μια οικειοθελής αποχώρηση βγάζει τις υποψήφιες του GNTM έξω από τα νερά τους.

GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο "αδειάζει" και πάλι την Ελευθερία- «Δεν είναι αυτό που δείχνει, έχει φτιάξει μία μάσκα»!

Η δοκιμασία επάθλου όμως τις επαναφέρει στη στεριά, αυτή τη φορά ως μυθικές γοργόνες, που ποζάρουν στο φακό του Κώστα Σάπουνα, για καμπάνια κατά της υπεραλίευσης. Η νικήτρια με μια φίλη της κερδίζουν δώρο μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία, καθώς ταξιδεύουν για μια μίνι απόδραση στη Μύκονο.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια ποζάρουν για τον φωτογράφο FreddieF με styling βγαλμένο από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ, με ύφος μπλαζέ και με παρτενέρ… οικόσιτα πτηνά!

Η Άννα – Μαρία, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοιράζει στις συμπαίκτριές της το πτηνό, που θα πρέπει να διαχειριστεί η κάθε μία, δημιουργώντας αναταραχή και αντιδράσεις.

Στο πλατό οι κριτές έρχονται αντιμέτωποι με τα ουσιαστικά προβλήματα του σπιτιού, αφού τα κορίτσια αποφασίζουν να μιλήσουν για τις άσχημες συμπεριφορές, που δυσκολεύουν τη συμβίωσή τους.

Ενώ η παίκτρια που αποχωρεί είναι η....

GNTM - Spoiler! Ποιες διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με τις οικογένειες τους;

Ένα spoiler «φωτιά» έσκασε για το GNTM! Ποιες διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με τις οικογένειές τους;

Το ριάλιτι μόδας του Star, θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και γι' αυτό προχωράει σε κινήσει που δεν περίμενε κανείς!

Έτσι λοιπόν η παραγωγή πρόκειται να βάλει μια δοκιμασία στις διαγωνιζόμενες στην οποία θα χρειαστεί να ποζάρουν με μέλη των οικογενειών τους.

GNTM: Spoiler βόμβα! Πότε θα αποχωρήσει η Σπυρούλα;

Κάποια κορίτσια πρόκειται να φωτογραφηθούν με τις μαμάδες τους και κάποια άλλα με τις αδερφές τους.

Έτσι, το GNTM θα μετατραπεί για λίγο σε οικογενειακή υπόθεση και είναι βέβαιο ότι αυτή η δοκιμασία θα έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς το να ποζάρουν με τη μαμά τους ή την αδερφή τους και να αποδώσουν το καλύτερο δυνατόν δεν είναι εύκολο πολύ!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έδωσαν τα ονόματα των διαγωνιζόμενων και σας τις παρουσιάζουμε!

Η Άννα Μαριά θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της.

Η Ελευθερία θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της

Η Κέισι θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της

Η Χαρά θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της.

Η Άννα θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της

Η Ίλντα θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της

Η Κάτια θα φωτογραφηθεί με τη μαμά της

H Μαρία θα φωτογραφηθεί με την αδερφή της

Η Κωνσταντίνα θα φωτογραφηθεί με την αδερφή της

GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια βγαίνει νικήτρια της δοκιμασίας επιβράβευσης- Το φανταστικό της έπαθλο!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που βγαίνει νικήτρια της δοκιμασίας επιβράβευσης! Δεν υπάρχει το φανταστικό της έπαθλο!

Το GNTM συνεχίζεται και κάθε βδομάδα οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα κληθούν να περάσουν μία δοκιμασία η οποία θα τους αποφέρει ένα υπέροχο έπαθλο και στην οποία θα φωτογραφηθούν κάτω από το νερό σαν γοργόνες. Ποια παίκτρια θα είναι η τυχερή που θα το κερδίσει;

GNTM: Αποκαλύφθηκε η τελική πεντάδα! Αυτές είναι οι παίκτριες που θα "μονομαχήσουν" για τον τίτλο της νικήτριας!

Η νικήτρια λοιπόν της δοκιμασίας, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», δε θα είναι άλλη από τη Χαρά Παππά. Μάλιστα θα κληθεί να πάρει μαζί της και μία φίλη της, και αυτή που θα επιλέξει θα είναι η Σπυρούλα Κάιζερ.

Το έπαθλο που θα κερδίσουν τα δύο κορίτσια, θα είναι ένα ταξίδι στη Μύκονο.

TAGS