Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τα κιλά της που τους άφησε "κάγκελο"! Ατάκα "φωτιά"!

Και όμως το είπε!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τα κιλά της που τους άφησε

Μια αποκάλυψη για τα κιλά της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους άφησε όλους "κάγκελο". Η ατάκα της ήταν υπονοούμενο - "φωτιά".

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η παρουσιάστρια και όπως ήταν λογικό δεν γινόταν να μην έρθει η αναφορά στην τηλεόραση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή ένα σχόλιο που της έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για τα πόδια της αποκάλυψε κάτι που έγινε στο καμαρίνι την ώρα που ετοιμαζόταν. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει αν θα την δούμε στο My Style Rocks 3!

«Στο καμαρίνι πριν, μου είπαν ότι η τηλεόραση με παχαίνει. Το ξέρω, για αυτό την έκοψα», είπε με χιούμορ.

«Πόλεμος» για Σπυροπούλου - Αραβανή και δεν είναι για το My Style Rocks!

Ξέσπασε «πόλεμος» για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή και όχι, δεν είναι για το «My Style Rocks»!

Οι δυο παρουσιάστριες, όπως είχε αναφερθεί, «ξεμαλλιαζόντουσαν» για την θέση της παρουσιάστριας στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το «Just the Two of Us» επιστρέφει στους τηλεοπτικές μας δέκτες από τον Ιανουάριο του 2020 με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, από την συχνότητα του Open.

Αυτό το διάστημα, γίνονται οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και στην θέση των διαγωνιζομένων.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τον μουσικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή θα περάσουν από δοκιμαστικό για να καθίσουν στην καρέκλα του κριτή.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ο Νίκος Καρβέλας, ενώ αυτός που αρνήθηκε είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε πράσινο φόρεμα με παγιέτα και έκλεψε την παράσταση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα με παγιέτα και έκλεψε την παράσταση, ενώ ταυτόχρονα φάνηκε πόσο αδυνατισμένη είναι!

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστικού διδύμου MIRO που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και έκλεψε τις εντυπώσεις

Φυσικά το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν των γνωστών σχεδιαστών και έκανε την πιο σοφή επιλογή που θα μπορούσε, καθώς το χρώμα τόνιζε υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και το σώμα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μπρονζέ φόρεμα που έδειξε την μέση της σαν μοντέλου! Πόσα κιλά έχει χάσει;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει τουλάχιστον 6 κιλά, όπως είχε πει και πριν λίγες ημέρες μέσα από ινσταστορι της, αλλά μοιάζει σα να έχει χάσει πολύ περισσότερα αφού φαίνεται όπως έχει αποκτήσει πια αναλογίες μοντέλου.

Η ίδια φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου και της fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε πράσινο φόρεμα με παγιέτα και έκλεψε την παράσταση!
Όπως και δίπλα στους σχεδιαστές Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε πράσινο φόρεμα με παγιέτα και έκλεψε την παράσταση!