Κατερίνα Καινούργιου: Αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ και πόζαρε στο φακό! Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της!

Αντέχετε να την δείτε;

Κατερίνα Καινούργιου: Αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ και πόζαρε στο φακό! Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της!

Η Κατερίνα Καινούργιου αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ και πόζαρε στο φακό. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Μπορεί η ίδια να λατρεύει ένα έντονο μακιγιάζ τόσο στην εκπομπή της, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της, ωστόσο δεν διστάζει να ποζάρει και χωρίς ίχνος make up.

Κατερίνα Κανούργιου: Θα πάθεις "εγκεφαλικό" με το πόσο κοστίζει το λευκό παλτό της! Που θα το βρεις;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της ξαπλωμένη στο σπίτι της και είδαμε το αληθινό πρόσωπο της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχει μια λαμπερή επιδερμίδα την οποία φροντίζει καθημερινά με τα σωστά προϊόντα και είναι κούκλα.

Κατερίνα Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ

Κατερίνα Καινούργιου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με μαύρο κολλητό κολάν! Κόντεψε να σπάσει ο φακός!

Οι φωτογράφοι "έπιασαν" την Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο κολλητό κολάν! Κόντεψε να σπάσει ο φακός!

Με αυτό το χαμόγελο και με αυτή τη χαρούμενη διάθεση που έχει στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU από βόλτα της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων περνούν οι τελευταίες μέρες για την παρουσιάστρια. Αιτία δεν είναι μόνο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του «Ευτυχείτε» και οι πρωτιές που την έχουν κάνει το απόλυτο αουτσάιντερ της χρονιάς, αλλά και η ηρεμία που έχει αποκτήσει στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του OPEN είναι μεν αφοσιωμένη στις απαιτήσεις της πρωινής ζώνης, αλλά έχει αποφασίσει με το που φεύγει από το γραφείο της να αφήνει χώρο και χρόνο για τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Όχι για το κακό μάτι, αλλά από άποψη πια λέει ελάχιστα πράγματα για εκείνον, φροντίζοντας όμως να διευκρινίζει ότι είναι ευτυχισμένη. Τόσο, που έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και με άνεση μιλά για τη νέα σχέση ενός δικού της πρώην συντρόφου, ποδοσφαιριστή, παραλληλίζοντάς την με την τωρινή! Σε βίντεο της εκπομπής της για τη σχέση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά και της ηθοποιού Κωνσταντίνας Κομμάτα, η Κατερίνα μάς εξέπληξε λέγοντας: «Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα. Είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό. Θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά. Τι ωραίο κορίτσι που είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα; Πάντως, νομίζω πως συζούν, συγκατοικούν. Ιχθύς είναι ο Σαμαράς, νομίζω θα είναι καλή χρονιά γι' αυτόν».

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε η πιο εντυπωσιακή νονά! Το απίθανο φόρεμά της!

Κατερίνα Καινούργιου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με μαύρο κολλητό κολάν! Κόντεψε να σπάσει ο φακός!

Κατερίνα Καινούργιου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με μαύρο κολλητό κολάν! Κόντεψε να σπάσει ο φακός!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Κατερίνα Καινούργιου: Ντυμένη στα μαύρα στην Κηφισιά κοιτούσε συνεχώς το κινητό της!

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα μαύρα έκανε τις αγορές της στα καταστήματα της αγοράς, ενώ κοιτούσε συνεχώς το κινητό της.

Η παρουσιάστρια που συνήθως επιλέγει πιο λαμπερές εμφανίσεις, πραγματοποίησε ένα total black look για να βγει για ψώνια.

Συνδύασε ένα μαύρο casula top με μαύρη ψηλόμεση καμπάνα που τελείωσε λίγο πιο πάνω από τον αστράλαγο και μαύρες μπότες. Στο χέρι της κρατούσε την απίστευτη τσάντα με το όνομα της, πασίγνωστου οίκου μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς να περπατάει, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάει το κινητό της, ενώ το χαμόγελο της τα... έλεγα όλα!

undefined

undefined

undefined

undefined