Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος την έχει στα ώπα - ώπα! Μπήκε στην κουζίνα και έκανε τα "μαγικά" του!

Η φωτογραφία απόδειξη!

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος την έχει στα ώπα - ώπα! Μπήκε στην κουζίνα και έκανε τα

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει την Βάσω Λασκαράκη στα ώπα - ώπα. Μπήκε στην κουζίνα και έκανε τα "μαγικά" του στην μαγειρική.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί δεν αφήνουν τον έρωτα τους να σβήσει.

Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, πάντα βρίσκουν χρόνο για να περάσουν μαζί, τόσο κάνοντας βόλτες, όσο και να χαλαρώσουν στο σπίτι τους.

Βάσω Λασκαράκη: Θα πάθετε "ανακοπή" καρδιάς με τον αριθμό που γράφει η ζυγαριά! Δείτε τον...

Μάλιστα, όταν κάθονται σπίτι, ο σεφ την περιποιείται όπως εκείνος ξέρεις... φτιάχνοντας τα αγαπημένα τους φαγητά. Μάλιστα, δεν φτιάχνει μόνο ένα και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τα ευχάριστα... έρχονται! Η ανακοίνωση μέσα από φωτογραφία!

Τα ευχάριστα... έρχονται για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο! Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες ώρες μέσα από φωτογραφία!

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ενώ στην αρχή ήθελαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πλέον δεν έχουν πρόβλημα και μοιράζονται πολλά από την καθημερινότητά τους μέσα από τα social media τους!

Μόλις πριν από λίγες ώρες λοιπόν ανακοίνωσαν μέσα από μια φωτογραφία κάποια ευχάριστα νέα! Ετοιμάζουν ένα νέο project έκπληξη και... δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω πάντως εκείνοι φαίνονται πολλοί ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή αρχή!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους! Έχουν κήπο σαν πάρκο...

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τα ευχάριστα... έρχονται! Η ανακοίνωση μέσα από φωτογραφία!

Αναμένουμε, λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωση!

Βάσω Λασκαράκη: Στον γάμο της με τον Σουλτάτο έβαλε νυφικό ενώ στον γάμο της με τον Τσιμιτσέλη δεν φαντάζεστε τι φορούσε! Δείτε φωτογραφίες...

Στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη έβαλε νυφικό ενώ στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν φαντάζεστε τι φορούσε! Δείτε φωτογραφίες...

Μια... σύγκριση θα κάνουμε εμείς εδώ σήμερα στο Youweekly.gr! Να τονίσουμε πως και στα δυο αυτά γεγονότα ήταν λαμπερή αφού η ευτυχία φώτιζε τα μάτια της αλλά... ήταν εμφανέστατη η διαφορά στην επιλογή των ρούχων και δεν μπορούσαμε να μην... το μοιραστούμε!

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν γνωστή παρουσιάστρια...

Μυστικός γάμος Λασκαράκη - Σουλτάτο

Παντρεύτηκαν κρυφά η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουτλάτος και η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram.

Το ζευγάρι που όπως αρχικά είχαν πει θα παντρευτούν το καλοκαίρι, τελικά παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Βάσω Λασκαράκη: Στον γάμο της με τον Σουλτάτο έβαλε νυφικό ενώ στον γάμο της με τον Τσιμιτσέλη δεν φαντάζεστε τι φορούσε! Δείτε φωτογραφίες...

Μυστικός γάμος για Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη

Δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας παρά μόνον κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του YOU! Οι φήμες ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ετοίμαζαν τα χαρτιά τους στο Δημαρχείο για να παντρευτούν οργίαζαν εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι πάλι τηρούσε «σιγήν ιχθύος» και δεν ανακοίνωνε πουθενά τίποτα παρά μόνο σε ελάχιστους κολλητούς τους φίλους.

Χαμηλών τόνων και οι δύο δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε έχει σχέση με τον γάμο που θα έκαναν πριν γεννηθεί το παιδί τους. Τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα πήραν φωτιά, κανένας όμως δεν γνώριζε τίποτα. Το YOU ωστόσο ήξερε την πληροφορία για τον γάμο στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Πέμπτη 24/10 στις 12 το μεσημέρι...

Βάσω Λασκαράκη: Στον γάμο της με τον Σουλτάτο έβαλε νυφικό ενώ στον γάμο της με τον Τσιμιτσέλη δεν φαντάζεστε τι φορούσε! Δείτε φωτογραφίες...

Βάσω Λασκαράκη: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

«Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της Βάσως Λασκαράκη! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά ούτε από την Κρήτη, όπως θα μπορούσε λόγω του επωνύμου της! Αντέχετε να μάθατε;

Εμείς, ψάξαμε πολύ και βρήκαμε πληροφορίες για αυτήν, που δεν έχουν γραφτεί σε κανένα βιογραφικό! Πάμε λοιπόν να τις δούμε μια προς μια:

Τη σεζόν 2005-2006 συμμετείχε στη σειρά του MEGA, "Φιλοδοξίες", κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Το 2006, πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Αριάδνης στη σειρά "Έρωτας" του ΑΝΤ1 και τα κατάφερε. Το 2007, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του MEGA, "Ίχνη". Από το 2008 μέχρι το 2011 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Η Πολυκατοικία".

Βάσω Λασκαράκη: Έκοβε βόλτες σε εμπορικό με τον Σουλτάτο και είχε πάνω της 2.700 ευρώ! «Κάγκελο»

Βάσω Λασκαράκη: Έχει αδυνατίσει πολύ και δεν φαντάζεστε πόσο ζυγίζει! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για την Βάσω Λασκαράκη! Έχει αδυνατίσει πολύ και δεν φαντάζεστε πόσο ζυγίζει!

Είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! H αγαπημένη ηθοποιός, απασχολεί τα φλας των φωτογράφων σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και ειδικά όταν είναι μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω, ωστόσο, από την πλευρά της, προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από την δημοσιότητα. Εμείς συγκεντρώσαμε, όσα δεν ξέρετε ή όσα θα θέλατε να μάθετε για την ηθοποιό...

Ποια είναι η Βάσω Λασκαράκη;

  1. Έχει ύψος 1.65
  2. Ζυγίζει 52 κιλά
  3. Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη, είναι δηλαδή 40 ετών
  4. Το 2002 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος
  5. Ανά διαστήματα εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφετέριες και κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ενώ βοηθούσε και τους γονείς της που καθάριζαν πολυκατοικίες.
  6. Τη σεζόν 2005-2006 συμμετείχε στη σειρά του MEGA, "Φιλοδοξίες", κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
  7. Το 2006, πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Αριάδνης στη σειρά "Έρωτας" του ΑΝΤ1 και τα κατάφερε.
  8. "Η Πολυκατοικία", έναν ρόλο που εκτός από το ότι της έφερε αναγνωρισιμότητα, ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, την οποία μέχρι πρότινος θεωρούσε δύσκολη πόλη για να ζει εκεί.
  9. Τον Φεβρουάριο του 2019, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube με ονομασία "vl adventures". Το πρώτο της βίντεο ανέβηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2019.
  10. Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία". Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 24 Οκτωβρίου 2013 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Εύα (10 Νοεμβρίου 2013).Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση της δικηγόρου τους.